Hoho, to temat dla mnie, moglbym pisac w nim godzinami ;] Dlatego postaram sie wybrac te najciekawsze rodzynki.
1. Gra - NFS2:SE [oryginal na pieca, zeby nie bylo potem]. Na trasie Pacific Spirit tuz po fragmencie, gdzie byla budowana szeroka droga wywalilem w bande i wywrocilem sie na bok, totez komp mnie respawnowywal. Ow trick polega na tym, ze auto spada z jakiejs wysokosci na kola i mozna jechac dalej. Tak wiec spadlem sobie... na dach przejezdzajacego autobusu
Przejechalem sobie tam jakies kilkanascie metrow i spadlem na maske XDD
2. Ta sama gra, ta sama trasa. Jechalem sobie spokojnie i dojezdzalem do skalnego tunelu. gdy wlasnie przekroczylem jego granice, zobaczylem, ze na jego szczycie... jedzie auto, ktore imitowalo VW Ogorka [kto gral, ten pewnie czai i co mi chodzi], tuz kolo malej chatki na samym czubku kanionu, ktora widac z auta. Autko to sobie jechalo, jechalo i spadlo z ok 40m na maske, powodujac przy okazji karambol
3. Gra i trasa jw. Jadac sobie w okolicach ogromnego mostu nie wyhamowalem i uderzylem w tyl furki, ktora wyglada jak Citroen 2CV. Myslalem, ze normalnie poleci do przodu, tak jakbym w realu uderzyl w auto z przodu. Jakie bylo moje zdziwienie, jak po crashu Cytrynka wzbila sie w przestworza i przeleciala nad przeslem, ktore bylo zawieszone na tak ok. 15 metrach nad ziemia
4. Gra - NFSU2. Kolega oddal mi pada, zebym sobie troche pojezdzil i poznal fizyke gry [aha, gralismy na org na pc, jak cos]. Jechalem akurat Hummerem full stuningowanym i wchodzilem w zakret. Chcialem zobaczyc, jak sie bedzie na nim zachowywal, jak wlacze na nim nitro. Tak tez zrobilem, a masywna gablota poleciala na wprost, wleciala do sklepu [jakies centrum handlowe or sth], nagle sie jakby na pol sekundy rozjechal ekran i po chwili bylem po drugiej stronie budynku
5. Gra - Carmageddon. Pomykalem sobie po miejscie i chcac skrecic, nie wyrobilem sie na zakrecie i uderzylem w latarnie. O dziwo, na ukos od latarni stalo dwoch ludzi i niby sobie gadali. Jakos nie zwrociclem na nich uwagi, ale po chwili nagle uslyszalem 'skrzyyyp' i widze, ze latarnia ulamala sie i spadla na tych dwoch ludzi, robiac z nich mokre plamy
Z kolega sie smialismy z tego pare minut... Podobnie nagral sobie nawet ten replay