Autor Wątek: na kogo zagłosujecie  (Przeczytany 15205 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
na kogo zagłosujecie
« dnia: Sierpnia 11, 2005, 21:57:15 pm »
Niedługo wybory więc na kogo zagłosujecie? Ja będe głosował na Lepper'a ale i tak pewnie wygra Tusk. A wy na kogo zagłosujecie?

Shadowek

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 0
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 11, 2005, 21:58:34 pm »
Jakbym mógł chociaż  :?

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:01:05 pm »
Cimosiewicz, albo Tusk
zadne lepperki i inne takie

soolars

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:04:50 pm »
Biorąć pod uwagę ich kampanię wyborczą to wybrałbym Kaczyńskiego bo jest bardzo agresywna i pokazuje że w polsce jest bałagan a on chce zrobić lepiej.... Ale zagłosuje na Tuska wydaje mi się że jest najbardziej rozsądnym człowiekiem i pasuje mi jego program

selene

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:05:13 pm »
Ech... no ja niestety glosowac jeszcze nie moge  :?  W sumie to nawet nie ma na kogo, sami idioci  :lol:  Tzn. chcialabym, zeby Szyszkowska wygrala, ale malo kto na nia glosuje (1%  :lol: ) wiec nie ma szans.

...jak wygra Kaczynski, to wysadzam palac prezydencki w powietrze  :evil:

Shadowek

• Kapitan Żbik
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:06:52 pm »
Emcia, moge ci dostarczyć materiałów, mamy takiego Stacha w naszym mieście i jemu dostarczają z rosji (pozdr.Stachu!!)

8)

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:07:04 pm »
rokita by byl dobry ale nie kandyduje wiec...a Kaczki to buraki ktore narobia wiecej balaganu niz jest

Shadowek

• Kapitan Żbik
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:07:39 pm »
Tusk górą bo zrobił gre ze swoją głową.

Kalafior

• Pionier
  • *
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:10:08 pm »
A ja oddam swój głos na Borówkę :wink:

selene

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:24:41 pm »
Cytat: "Shadowek"
Emcia, moge ci dostarczyć materiałów, mamy takiego Stacha w naszym mieście i jemu dostarczają z rosji (pozdr.Stachu!!)

8)

ok, to jesteśmy umówieni  :twisted:

Shadowek

• Kapitan Żbik
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:28:58 pm »
Na Zime/Jesień ma taki wybór :
C4 (50 sztuk)
AK47 (15 szutk)
Granaty dymne (100 sztuk)
Bazooka LAW (2 sztuki)

Powyżej 20 zakupionych sztuk lizaczek cola gratis (wartość gratisu 0,20;-)
Można też środki transportu
Panzerkampfwagen VI
BWP1
(czołgi)

Biedny kaczyński  :lol:

[Spam Mode Off]  :twisted:

JimDeGriz

• Proletariusz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:46:10 pm »
Cytat: "selene"

...jak wygra Kaczynski, to wysadzam palac prezydencki w powietrze  :evil:

Jak by co to licz na moją pomoc  :D  A tak własciwie to jak wygra kaczor to ja się wyprowadzam bo se tu urządzi polowanie na czarownice zaściankowiec jeden  :evil:

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:48:02 pm »
i znów zwinie nam księżyc :lol:

selene

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:53:54 pm »
Zalozymy Front AntyKaczy  :lol:  Nie damy z Polski zrobic Kaczogrodu pilnowanego przez Dresow Wszechpolskich!  8)

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 11, 2005, 22:58:48 pm »
polowanie na kaczki??????? kiedy otwieramy sezon????? :wink:

JimDeGriz

• Proletariusz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 11, 2005, 23:00:56 pm »
Cytat: "selene"
Zalozymy Front AntyKaczy  :lol:  Nie damy z Polski zrobic Kaczogrodu pilnowanego przez Dresow Wszechpolskich!  8)

Mi w to graj  :D  

Kaczogrodu  :lol:  :lol:  :lol:  Swietny tekst  :D  :D  :D

soolars

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 11, 2005, 23:02:32 pm »
W każdym razie na nikogo z grona starych komunistów w nowych szatach.... Cimoszewicz, Giertych. Powinni zrobić dekomunizacje jak w Czechach i byłby spokój....

dcf

• Pawka Morozow
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 11, 2005, 23:32:08 pm »
Niespecjalnie się interesuję polityką, a i wiek nie pozwala na oddanie głosu
niechaj prezydentem zostanie Ken Kutaragi!

Player01

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 11, 2005, 23:32:22 pm »
Kaczynski odpada, jego kampania brzmi przerazajaco.
Osobiscie zaglosowac nie moge, ale od czego ma sie kukielki (czyt. rodzicow)??

Jack

• Towarzysz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 11, 2005, 23:41:23 pm »
Ja na nikogo nie bede głosował.Wszyscy to ch... i złodzieje :!: Rozkradli tą Polske i jeszcze im mało.

Player01

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 11, 2005, 23:43:49 pm »
Zaglosuj za mnie na Tuska.

Jack

• Towarzysz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 11, 2005, 23:48:35 pm »
Wolał bym na Leppera. :wink: Troche prawdy w jego słowach jest.

Player01

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:02:56 am »
Lepper to najwiekszy idiota jakiego kiedykolwiek widzialem w telewizji. Przebija Snoop Dawga i Fidd'iego.

snake2000

• Towarzysz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:05:26 am »
ja zagłosowałbym na Cimosiewicza.
Co do kaczorów,to niedawno Urban ochrzcił ich w przedostatnim numerze "NIE" nową ksywką : "PiSuary"  :lol:

Player01

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:14:25 am »
Musze to napisac.
Polacy to strasznie niewdzieczny narod, za to, zebys mogl sobie pojsc do urny, krew przelalo bardzo wiele osob, decydujac sie na nie glosowanie, decydujesz sie na rzucenie kamieniem w trumny tych osob. Na swiecie w wielu panstwach ludzie gina, muszac godzic sie na panowanie goscia ktory sam sie wybral, nie majac prawa decydowac o przyszlosci swojego panstwa, on byliby w stanie umrzec, za mozliwosc wyboru prezydenta, a u nas? "Sami zlodzieje, nie chce mi sie glosowac". Masz prawo glosowac na taki rzad jaki cie satysfakcjonuje, nie wszyscy sa zlodziejami, trzeba sie tylko dokladnie rozejrzec.

soolars

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:15:18 am »
Snaka2000
Czytasz pisma kolesia który nie jest w stanie okazać szacunku nawet dla Jana Pawła II??

lewik

• Człowiek dobrej roboty
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:26:17 am »
Solaris kazdy czyta co mu sie podoba i tobie nic do tego dopoki nie jest to np. Mein Kampf. Kaczynski z pewnego azjatyckiego miasta zrobil jeszcze bardziej azjatyckie miasto co myslalem, ze jest niemozliwe, jemu sie jednak udalo. Osobiscie zaglosuje na Cimoszewicza. Trzeba wam bowiem wiedziec, ze prezydent to przede wszystkim funkcja reprezentacyjna, a on nadaje sie do tego idealnie.

Na niektórych stronach 50 % redaktorów się obija, a drugie 50 % ciężko pracuje. Na szczęście u nas jest odwrotnie - www.neogo.pl

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:28:40 am »
EEE...Mam gdzieś kto teraz będzie prezydentem...i tak nikt nic nie zmieni...pod nóż wszystkich! :wink:

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:29:54 am »
nawet jakby mu sie świeciła skóra, to dla mnie żaden komuch nie jest reprezentacyjny. Czyli cimoszewicz do pieca. Od bidy t00sk niech bedzie.

Jack

• Towarzysz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:31:39 am »
Znów naobiecują i nic z tego nie bedzie.

lewik

• Człowiek dobrej roboty
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:32:45 am »
Dlatego nie nalezy glosowac na tych, ktory obiecuja rzeczy nierealne. Niby porste, a jkos elektoratu Samoobronie i innym wynalazkom nie brakuje.

Na niektórych stronach 50 % redaktorów się obija, a drugie 50 % ciężko pracuje. Na szczęście u nas jest odwrotnie - www.neogo.pl

snake2000

• Towarzysz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:50:11 am »
Cytat: "soolars"
Snaka2000
Czytasz pisma kolesia który nie jest w stanie okazać szacunku nawet dla Jana Pawła II??

Czasem spojrze,i akurat to zauważyłem.
Co do samego Urbana,to uważam że wredny z niego cep,ale czasem niestety ma racje.

soolars

• Gość
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 12, 2005, 06:45:59 am »
Cytat: "lewik"
Solaris kazdy czyta co mu sie podoba i tobie nic do tego dopoki nie jest to np. Mein Kampf.

Taki mały offtop a propos Mein Kampf oraz Urbana. Mianowicie wkurza mnie gdy ludzie uważają tę książkę jako rzecz której absolutnie nie wolno czytać, ponieważ jest to pierwszy stopień do zostania świrem, nazistą i Bóg wie kim jeszcze. Skąd wszyscy wiedzą co to za książka skoro nikt jej nie czyta? Wbrew powszechnemu mniemaniu, jeżeli podziękujemy sobie lekturę kilku rozdziałów tej ksiązki min. traktujących o "rozprzestrzenieniu niemieckiej przestrzeni życiowej na wschód" oraz fragmentów antyżydowsich w których pisał „Walcząc o zniszczenie żydostwa, walczę o Boską sprawę.”, możemy dowiedzieć się ciekawych rzeczy. Wystarczy przeczytać rozdział "wojna światowa" w którym widnieją relacje kaprala niemieckiej armii który czuje się upokorzony przegraną "bezsensownie" wojną albo rozdział o Monachium w którym opisywane są ulice tego miasta pełne kalekich weteranów tej wojny, którzy umierają z głody oraz zimna, aby przyjrzeć się bliżej wydarzeniom tamtych lat z perspektywy zwykłego  jeszcze wtedy człowieka. Dopiero wtedy dowiemy się jak to się stało że ludzie tak bardzo go wielbili.... Dalsze części ksiązki o Narodowym Socjalizmie to jest gratka dla politologów. A najlepsze jest to że w latach 1933-38 każde nowe małżeństwo w III Rzeszy dostawało tą książkę jako prezent od Hitlera:)

Pewnie zaraz mnie któs zaraz złapie za słowo, że zarzucam komuś czytanie "Nie" Urbana, a sam czytałem książkę największego zbrodniarza XX wieku. Ale naprawde wkurza mmie to że Urban potrafił być aż tak bezczelny, że po śmierci naszego Papieża nie wyraził żadnego aktu żalu twierdząc, iż nie ma co żałować takiego człowieka  :evil:  to przyznacie że to jest szczyt! Wielki komunista, który jako ciekawostkę dodam, jeszcze w połowie lat 80 jako wierny sługa PRL'y był autorem ustawy o zakazie wywieszania anten satelitarnych bez specjalnego pozwolenia bezpieki, nie w celu zakazu odbierania zachodnich programów, tylko jak to określił "dbania o wygląd zewnętrzych elewacji budynków naszych domów i mieszkań" - nóż się otwiera w kieszeni. Hitler przynajmniej strzelij sobie w łeb w obliczu klęski a on po upadku komuny jakby nigdy nic zajął się oczyszczaniem polski z brudów..... Jakby miał twarz to wyjechał by pomagac bojówką komunistycznym w Kambodży czy wspierać jako dziennikarz Fidela Casto na Kubie, ale nie.... lepiej być bazyliszkiem jak wszyscy byli członkowie PZPR którzy teraz w wolnej i demokratycznej Polsce są naszymi prezydentami i premierami :twisted:

Koniec offtopu mam nadzieję że nikt mnie nie posądzi o skłonności faszystowskie tylko dlatego że czytałem Mein Kampf ani, że nie dostanę za to bana. Interesują się historią i zdaję maturę z historii, więc takie rzeczy są dla mnie uzupełnieniem wiedzy. A to że gdybym mieszkał w USA to trafiłbym już na super istę FBI na którą wchodzą wszystkie osoby czytająte tego typu ksiegi to już inna sprawa:)

JimDeGriz

• Proletariusz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 12, 2005, 09:39:25 am »
Fakt Tusk jest reprezentacyjny .Pozatym  Donld Tusk brzmi prawie jak Donald Tramp  :lol:

lewik

• Człowiek dobrej roboty
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 12, 2005, 09:49:26 am »
W celach naukowo poznawczych oczywiscie, gorzej gdy zaczyna sie w ta ideologie wierzyc. Co do Urbana, musisz sie pogodzic z tym, ze nie dla kazdego papiez byl autorytetem, bywa, i nikomu tego nie zabronisz. A, ze Urban jest falszywy to juz zupelnioe inna para kaloszy. Offtop sie straszny robi.

Codo Tuska patos jego kampanii przerasta najwieksze sceny Jacksonowskiego LOTR'a.

kingboo

• Proletariusz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 12, 2005, 10:11:09 am »
Mein Kampf to bardzo dobra książka i czyta się ją dobrze nie tylko w celach naukowych, ale dla samej przyjemności czytania.

A co do tematu ja idę głosować na Cimoszewicza.
Tak właściwie można by dodać ankietę.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 12, 2005, 10:16:19 am »
Cimosiewicz mimo ze byl w obozie komunistow to jednak on najbardziej pasuje do roli prezydenta, a zaraz za nim Tusk, takie jest moje zdanie....a na premiera Rokita...Jan Maria :wink:

thirian

• Towarzysz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 12, 2005, 10:43:41 am »
Cytat: "walker_san"
Cimosiewicz mimo ze byl w obozie komunistow to jednak on najbardziej pasuje do roli prezydenta, a zaraz za nim Tusk, takie jest moje zdanie....a na premiera Rokita...Jan Maria :wink:

No, jasne w końcu całe życie miał ułatwione i dzieciaki wysłał do Stanów, sam też często wyjeżdżał za granicę, więc głosujcie żeby Towarzysz dalej miał życie mlekiem i miodem płynące.
Jeszcze co mnie dobiło, to to że żaden z osłów z komisji orlenowskiej nie zapytał tego genialnego prawnika, kto tak właściwie mógł kupić akcje orlenu - no ludzie chwila ciszy... za to napiszę kto nie mógł ich kupić:
ŻADEN OBYWATEL USA (stoi jak byk w przepisach, które powinien znać prawnik takiego kalibru). Więc nie dość że nie zapłacił podatku od pożyczki (umowa cywilnoprawna obowiązuje nawet takich tuzów), to jeszcze złamał polskie prawo bo chciał kupić aukcję na obywatela amerykańskiego (nawet się do tgo przyznał !). Polecam dzisiejszą lekturę Gazety Prawnej, gdzie jest wszystko wyłożone jak na tacy.
Aha, jeszcze dzisiaj w radiu (nie pamiętam jakim) Pani Piekarska (szefowa kampanii Cimoszewicza) przyznała że jest to nagonka na jej kandydata - ja się więc pytam - który z nas, maluczkich nie został by rozwalony przez polskiego fiskusa, gdyby okazało się, że nie zapłacił by haraczu??? Jak widać Orwell zawsze jest na czasie, bo są "równi i równiejsi".

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 12, 2005, 10:52:39 am »
zauwaz tylko ze ta cala nagonka ma na celu wlasnie aby poparcie dla Cimoszewicz spadlo, inni kandydaci wiedza ze jest groznym przeciwnikiem i usiluja go wyeliminowac....

thirian

• Towarzysz
na kogo zagłosujecie
« Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 12, 2005, 10:56:54 am »
Cytat: "walker_san"
zauwaz tylko ze ta cala nagonka ma na celu wlasnie aby poparcie dla Cimoszewicz spadlo, inni kandydaci wiedza ze jest groznym przeciwnikiem i usiluja go wyeliminowac....

Wybacz, ale spójrz kiedy taka komisja orlenowska chciała wezwać Cimoszewicza? Chciała go wezwać przed jego ogłoszeniem że będzie startował w wyborach, jak komisja oficjalnie "zaprosiła" go na posiedzenie, to zaraz zrobiła się wrzawa - że niby atak na kandydata i takie tam. Ile osób odmówiło stawienia się przed komisją ( i jakie ) - Kaczyński też jest kandydatem, a jednak się stawił - a krzyczał coś że posłowie z SLD chcą go zgnoić?

Jasne, że jest groźnym przeciwnikiem, ale zamiast pokazać stoicki spokój, to wdaje się w konflikt z krzykaczami pokroju Giertycha (i przez to traci, bo pokazuje się ze złej strony).

Oczywiście, że kampania robi się coraz bardziej brutalniesza, ale pokaż mi w jakim kraju tak nie jest? Przypomnij sobie też, jak Kerry i Bush wyciągali brudy na swój temat.