Cóż, po pierwsze mod też człowiek, ma swoje preferencje. I widzisz, zabawne są dla mnie sarkastyczne wypowiedzi _Musica, niż twoje. Ot i moja indywidualna opinia.
a ja proponuje co niektorym isc na forum Neo+ albo PSXextreme i pisac to co pisza tutaj, dostana bana szybciej niz zdaza powiedziec "moderator"................
ale macie problem, po prostu (...) nie przeklinac i nie spamowac, to chyba nie zbyt duze wymagania co nie?
Można pisać o seksie, ale w normalny sposób, a nie coś w stylu: "ale bym wziął wszystkie laski z DOA na pieska". Litości...
Wygrawerujcie sobie to na blacie biurka, zanim znów się doczepicie mojej, jak wy sobie to przedstawiacie, hegemonii. Dobrze, jak zwał jak zwał, ale to mój prywatny suprematyzm i dzięki niemu robie tutaj porządek.
Przy rozdawaniu tych 2 ostrzeżeń zasiegnąłęm rady u jednego z modów na "N+ forum" powiedział, że postąpiłby tak samo. Jakieś pytania? Idąc dalej moim tokiem myślenia, ostrzeżenia się wam należały, bo gdybyś czytał uważnie wiedziałbyś, że w temacie PS2 moda nie mam i nijak mogę zamknąć ten temat
. Jeżeli ci się tutaj tak nie podoba, to zajżyj tak jak walker zaproponował, na forum PE i napisz dokładnie to samo co tutaj. Raczej się z tobą cyrtolić nie będą.