0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zawsze mozesz ugadac z jakimis znajomymi zeby niby zaatakowali jakąś dziewczyne z textem "dawaj torebke, mała", potem ich niby zkopiesz i zabierasz gdzies dziewczyna wczesniej powiesz znajomym ze za to kupisz im flasze.
Hmm, ciekawe spojrzenie Aliusz Nastepnym razem jak zobacze karka w BMW to tez sobie pomysle - pewnie dobry material na ojca - utrzyma rodzine
Ale bajer dosatłem pirwsze ostrzezenie teraz bede cie gonił DON uwarzaj
LOL No to juz wiem jak faceci mysla o podrywach... Tak w ogole to myslalam, ze staracie sie unikac blachar, a tu prosze, jaka niespodzianka Heheh, piszcie dalej, niezla mam brechte
Selene - blachar?Ja tu kręce z porządnymi paniami...Nie piją(Karmi, Lecha łykają a wódke okazjonalnie)nie palą!!,Uczą się dobrze i są spoko...kocham je za to...one mnie też...tylko tors na wierzchu musze mieć...
jpierw urywany kontakt wzrokowy, pozniej kontakt wzrokowy + usmiech, jesli warunku zostaly spelnione - jest twoja.
Cytat: "Player01"jpierw urywany kontakt wzrokowy, pozniej kontakt wzrokowy + usmiech, jesli warunku zostaly spelnione - jest twoja.To ty chyba musisz być drugim "da winczi leonardem"skoro tak szybko są twoje
Cytat: "Don_Pedro"Cytat: "Player01"jpierw urywany kontakt wzrokowy, pozniej kontakt wzrokowy + usmiech, jesli warunku zostaly spelnione - jest twoja.To ty chyba musisz być drugim "da winczi leonardem"skoro tak szybko są twoje Tam zaraz da vinci wystarczy Di Cappidro Lełonardo:)
Don podeslij zdjecie swej klaty to sobie wydrukuje na koszulce i sprawdze w akcji. Bo cos mi sie nie chce wierzyc, ze twe horyzonty siegaja poza prawa i lewa.
Wystarczy ogladac sie za wlasciwymi dziewczynami.
Cytat: "aliusz"Cytat: "Don_Pedro"Cytat: "Player01"jpierw urywany kontakt wzrokowy, pozniej kontakt wzrokowy + usmiech, jesli warunku zostaly spelnione - jest twoja.To ty chyba musisz być drugim "da winczi leonardem"skoro tak szybko są twoje Tam zaraz da vinci wystarczy Di Cappidro Lełonardo:)a walsnie zastanawial was kiedys fakt dlaczego takie zniewiesciale chlopki maja takie powodzenie, qrde skonczyly sie czasy prawdziwych mezczyzn teraz gora zniewiesciale chlopki
Otwórzmy sie!!Każdy z nas jest atrakcyjny!!Trzeba tylko pracowac nad sobą!
Walker - Znam lepszy tekst...Ja siedze zrozpaczony bo zarywa do mnie jakiś kaszalot a ten z teksem..."nieważne że potwór, warzny otwór"(bez skojarzeń)ale mu miche obiłem...on próbował mnie pocieszyć...
Don: "krowa ktora muczy malo mleka daje" . Mialem racje z tym diduntdidunt.
Cytat: "Player01"Don: "krowa ktora muczy malo mleka daje" . Mialem racje z tym diduntdidunt.wytumacz mi to wszystko jeszcze raz, powoli bo nieweim o co loto...
zrób zdjecie swojej klaty i wklej na forum - też chce sie zakochać
Cytat: "Miazga"zrób zdjecie swojej klaty i wklej na forum - też chce sie zakochać Nie no chłopaki nielubie się chwalić, pozatym musiałbym od kumpla cyfrówke zapożyczyć a go aktualnie nie ma...pozatym, chcecie "wanteda" zarzucić i wyznaczyć za mnie nagrode??Miazga, chcesz się zakochać??Może lepiej pupe mam pokazać???hehe