Na starcie napisze, że temat może się wydać kontrowersyjny, ale za to bardzo ciekawy!Od razu napisze że jak ktoś ma mówić że to głupi temat to niech lepiej nic nie pisze...tak będzie lepiej!
A temat brzmi:Jacy są twoi ulubieni forumowicze, z jakimi się najbardziej skumplowałeś i zaprzyjaźniłeś, z jakimi ci się najlepiej dyskutuje???Poprostu twoi faworyci których wypowiedzi lubisz czytać, lubisz z nimi gadać i czasem powykłócać...
UWAGA - niepodajemy tych których znienawidziliśmy i się z nimi kłócimy bo będzie zbyt ostro i mogłoby doprowadzić do kłótni a tego przecież nie chcemy!!!
Uważam że temat jest bardzo ciekawy i aktualny będzie zawsze!!!
A teraz już moja odpowiedź...
Jay Jay - pradziwy, pierwszy kumpel...odezwał się do mnie na gg, wytłumaczył wiele spraw...czasem z nim gadam, naprawde wporząsiu koleś...szkoda że cie teraz nie ma!Wyrwij jakąś laske na tych wakacjach!!!
Shadowek - za świetny avatar!!!A pozatym to fajnie się z tobą gada młodzieńcze...młody zarywaczu
Dolny - bo kibicujesz Lechowi i jesteś z Poznania!No i lubisz te same składy HH co ja...
Aliusz - Wporzo koleś...i w obozie SONY!!!A w tej robocie to za co ci płacą???
ja chce też tak jak ty...
Walker - Czasem można pogadać sobie...style walki!To jest to!!!Ale tematy mi psujesz brachu...
Casper - bo tankuje tyle co ja!
Ako - ...mam cie w numerach gg to i ciebie nie pominąłem!!
Castor - bo trenował kyokiushin...
No i jeszcze pozdrawiam wielu innych których posty mi się cholernie podobają!!!
Kochan, diabelski mistrzuń, dcf, blancio, Tarniak(za te bloki tematów )...i jeszcze inni o których zapomniałem!Pozatym specjalne super pozdrówki dla
Torqe(a może lepiej BOLS
),
Lodzik(bo mój kuzaj i do lasek zarywa równie często jak ja
) no i
Carbo - Czeronak zawsze będzie rządził!!!
Narazie to wy i wasza twórczość póki co najbardziej sie dla mnie liczy...
Teraz wasza kolej!!!