Ja się zajmuje grafiką, co prawda raczej rysowaniem ale web desingiem też czasami.
Tutaj robiłem ikonki do forum, jednak zostawiłem je bo miałem inne sprawy na głowie. Jakieś 3 godzinki i mógłbym je skończyć.
Prościutki buton do strony kliniki matki mojego kumpla, miał być duży i taki jest.
Ramka boczna do sajtu który projektuje, z boku już podzielona na elementy składowe. Kolor można zmnienić w ciągu kilku sekund.
Grafike moge zrobić całą, razem z wycięciem wszystkich plików, powiedzcie mi tylko czego mniejwięcej oczekujecie i za kilka dni może już być nowy lay :]
Mówiłem że zajmuje się rysowaniem, może pokaże kilka moich prac żeby się troszke podlansować
.
Smok z baranimi rogami. Praca nie dokończona, zostało mi jeszcze jakieś pół roboty. Wszystko było robione
myszką przez 12 godzin bez przerwy, nabawiłem się bolesnej kontuzji ręki, a dokładnie paraliżu prze jakieś półtora dnia. Hehe, troszke dziwny chyba jestem.
Głowa elfki. Wykonana już za pomocą tabletu graficznego. Trzeba jeszcze dokończyć.
Coś w kolorze. Myszką kilka godzin. Robiłem to jakiś rok temu.