0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: CancerPL w Maja 30, 2011, 02:32:01 amdziecinnie to wygląda. plus najlepsze gry online na zydboxa.To Twój pokój? Lepsze coś takiego, niż karton przy centralnym.
dziecinnie to wygląda. plus najlepsze gry online na zydboxa.To Twój pokój?
Cytat: piter86 w Czerwca 01, 2011, 19:32:08 pmCytat: CancerPL w Maja 30, 2011, 02:32:01 amdziecinnie to wygląda. plus najlepsze gry online na zydboxa.To Twój pokój? Lepsze coś takiego, niż karton przy centralnym. chcesz powiedziec ze mieszkam w kartonie po TV przy centralnym? czyms?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mój pokój z rozjebaną klawiaturą i kawałekiem ściany. Sry za zdjęcia ale nie mam nic lepszego obecnie.Oraz bonus - widok z mojego okna:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Marins w Czerwca 11, 2011, 15:56:17 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mój pokój z rozjebaną klawiaturą i kawałekiem ściany. Sry za zdjęcia ale nie mam nic lepszego obecnie.Oraz bonus - widok z mojego okna:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Sylvan ci pozyczyl swoj aparat fotograficzny?
Cytat: Lem w Czerwca 11, 2011, 16:16:33 pmCytat: Marins w Czerwca 11, 2011, 15:56:17 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mój pokój z rozjebaną klawiaturą i kawałekiem ściany. Sry za zdjęcia ale nie mam nic lepszego obecnie.Oraz bonus - widok z mojego okna:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Sylvan ci pozyczyl swoj aparat fotograficzny?O TO SAMO CHCIAŁEM ZAPYTAĆ! BEKA ROLS!
Jak Marcin się dorobi to wstawi plastikowe.
Trochę zmian.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Od razu zadam pytanie do specjalistów od plazm. Przywróciłem ustawienia fabryczne telewizora i włączyłem THX - w tym trybie wszystko wygląda zajebiście, ale - jak widać na foto obraz jest nieco mniejszy niż w innych trybach. Da się to zmieniać?
Cytat: Ogur w Czerwca 28, 2011, 21:14:32 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Od razu zadam pytanie do specjalistów od plazm. Przywróciłem ustawienia fabryczne telewizora i włączyłem THX - w tym trybie wszystko wygląda zajebiście, ale - jak widać na foto obraz jest nieco mniejszy niż w innych trybach. Da się to zmieniać?Na biurku w kuflu porter czy coca cola/pepsi?
Wydaję mi się że tryb THX wyświetla najbardziej optymalny obraz, także pod względem rozdzielczości<skalowanie>, także może pewnie coś tam ucina. Jak masz ustawioną rozdzielczość w menu PS3?
fajnie masz to zrobione, ja nie mam w ogole biurka, moje meble ograniczają się do łóżka i szafy, więc nie wiem gdzie umiejscowił bym kierownice
Cytat: Marins w Czerwca 11, 2011, 15:56:17 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mój pokój z rozjebaną klawiaturą i kawałekiem ściany. Sry za zdjęcia ale nie mam nic lepszego obecnie.Oraz bonus - widok z mojego okna:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Konsola na podłodze?
Btw. To nie pokój Tytacza, nie ma w nim nic z Fallouta.