ok, ja nie bede pisal co mam lub co mialem bo troche by to miejsca zajelo. Przed wyjazdem do usa na stale, jakies 4 miesiace temu wysprzedalem wszystkie gry na Cube'a jakie mialem, wlacznie z akcesoriami na allegro
mialem ponad 50 tytulow, poszly bardzo tanio od 10zl do 50zl wszystkie praktycznie jak noweczki
jestem ciekaw czy ktos z was ich nie nabyl
a wiec cube 50 tytulow (w pl, wiec teraz ich nie posiadam od kad jestem w usa odkupilem z tego co sprzedalem 20 tytolow) reszte konsol i gier posiadam w usa tu i teraz
, na x'a mam okolo 40 nie chce mi sie liczyc, ale jesli komus bedzie zalezalo zeby je wypisac to ok, ps2 28-30 (dwie pozyczylem i juz chyba nie wroca
, psp- 8 wypisalem w dziale o psp, xbox 360- 10 gier, N64 - cos kolo 60. No i to chyba na tyle. Ok powiedzialem co wiedzialem ehhehe, dobra spadam bo niedawno z pracy wrocilem, jest pierwsza w nocy i juz nawet zdania poprawnego ulozyc nie umiem
a na 5 rano znowu do roboty
kolekcjonujcie gry bo warto, nie wymieniajcie, nie sprzedajcie, kiedys powspominacie
do tej pory zagrywam sie z moim staruszkiem w Fife World Cup 98 na N64
jedni ojcowie biora synow na ryby inni przed konsole
Ciagle uzupelniam kolekcje nowymi tytulami, a jak juz wyremontuje pokoik, pomaluje itd itp, czyli zrobie go takim jaki ma byc to zrobie fotki zeby nie bylo ze sie z prawda mijam. a za pomnialem doadac ze ps2 mam w dwoch kolorach, x'a tez w dwoch i cube'a w trzech
dobrze ze do 360 sa panele wiec nie bede za kazdym razem jak cos zmienie kupowac nowej konsoli