Autor Wątek: Co sądzicie o moderatorach?  (Przeczytany 13751 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Co sądzicie o moderatorach?
« Odpowiedź #40 dnia: Września 04, 2005, 22:57:26 pm »
Grzeszysz...
obrzuciłeś mnie i wudiego ostrzeżeniami chociaż niewinni byliśmy i nic złego nie zrobiliśmy...pozatym pisałem cą sądze o moderatorach i jeśli z tego sie śmiejesz to śmiejesz sie z samego siebie...
wiesz co...czasem jestem żartobliwy, czasem już chamsko żartobliwy a czasem cholernie poważny...wypadało by zachować powage bo to co pisze jest poważne...

o co chodzi z tym podsumowaniem???z czego mam sie pienić???

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #41 dnia: Września 04, 2005, 23:02:55 pm »
loool człowieku, pisaliście z Wudim o takich pierdołach że sie człowiekowi wosk w uszach ścinał jak to czytał, zerknij sobie do tematu o szkole i oceń sam. Chociaż ty jesteś takim asem, że pewnie mi powiesz, iż pisaliście na temat :lol::lol::lol:

pozatym pisałem cą sądze o moderatorach i jeśli z tego sie śmiejesz to śmiejesz sie z samego siebie...

zabijająca logika. Jeśli śmieje się z czyjejś opinii o mnie, to znaczy, ze smieje się sam z siebie. Standing ovations, Klata-San.

Palli

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #42 dnia: Września 04, 2005, 23:11:19 pm »
Cytat: "Don_Pedro"
Cytat: "james"
ja sadze ze moderatorzy ogolne dzialaja tak jak powinni ale jedna rzecz robia do czterech liter - daja ostrzezenie za byle co!! czego jestem przykladem ja, wyjasnienie jest w temacie podwieszonym w dziale bany i ostrzezenia

Nie tylko ty, ale również ja, wudi i zgraja innych poszkodowanych forumowiczów :x
gdzie odszkodowanie???

Niech "wudi" i "zgraja innych poszkodowanych" mowia za siebie.
Jezeli uwaszasz, ze dostales niesprawiedliwie ostrzezenie (jakby to byl ban to zrozumialbym te dyskusje...) to wklej linka do postu/postow za ktore je dostales. Jezeli zostanie uznane, ze jest to faktycznie niesprawiedliwosc - ostrzezenie zostanie usuniete, w przeciwnym wypadku zakonczysz Twoje narzekania i po prostu "zaczniesz z tym zyc"...

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #43 dnia: Września 04, 2005, 23:12:26 pm »
Cytat: "Miazga"
loool człowieku, pisaliście z Wudim o takich pierdołach że sie człowiekowi wosk w uszach ścinał jak to czytał, zerknij sobie do tematu o szkole i oceń sam. Chociaż ty jesteś takim asem, że pewnie mi powiesz, iż pisaliście na temat :lol::lol::lol:

pozatym pisałem cą sądze o moderatorach i jeśli z tego sie śmiejesz to śmiejesz sie z samego siebie...

zabijająca logika. Jeśli śmieje się z czyjejś opinii o mnie, to znaczy, ze smieje się sam z siebie. Standing ovations, Klata-San.

Dokładnie tak...moja opinia to nic śmiesznego, ty poprostu cwaniaczysz bo masz tu poparcie i władze...

oceniłem temat i to że pisaliśmy kto rządzi w klasie itd. to też tyczy się szkoły...ale niech już będzie, z modem nie wygram bo nikt sie z moim zdaniem nie liczy...a szkoda, bo mam wiele do powiedzenia...
http://www.gameonly.pl/forum/viewtopic.php?t=1059&postdays=0&postorder=asc&start=210

Każdy by mógł również i tobie(jak i innym moderatorom)postawić zarzuty o nieprzestrzeganie regulaminu...więc zawsze zanim wstawisz bezsensowne ostrzeżenie 10 razy pomyśl zanim zadziałasz!

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #44 dnia: Września 04, 2005, 23:32:29 pm »
Jest tylko jeden problem- forum to nie chat. A ty ewidentnie prowadziles w tym temacie rozmowe z Wudim.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #45 dnia: Września 04, 2005, 23:36:03 pm »
Cytat: "Hubi"
Jest tylko jeden problem- forum to nie chat. A ty ewidentnie prowadziles w tym temacie rozmowe z Wudim.

Niewiem czy ty chcesz byś śmieszny czy co ale na tym to ma chyba polegać...opinie, sugestie, dyskusje...prowadziłem temat z wudim bo nikt w międzyczasie sie nie wypowiadał...Odpowiedzi szły szybko bo tym tematem widocznie obaj byliśmy zainteresowani...

Wklejcie jeszcze - Każdy może pisać jedną wiadomośc na jedną godzine bo to nie może być czat...

uech...

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #46 dnia: Września 04, 2005, 23:39:37 pm »
ja sadze ze moderatorzy ogolne dzialaja tak jak powinni ale jedna rzecz robia do czterech liter - daja ostrzezenie za byle co!! czego jestem przykladem ja, wyjasnienie jest w temacie podwieszonym w dziale bany i ostrzezenia

Nie tylko ty, ale również ja, wudi i zgraja innych poszkodowanych forumowiczów :x
gdzie odszkodowanie???

Wudiemu została wypłacona odprawa, James dostał talon na paczkę fistaszków, a Tobie za pare dni kurier wręczy kwiaty...

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #47 dnia: Września 04, 2005, 23:42:51 pm »
Cytat: "Von Zay"

gdzie odszkodowanie???

Wudiemu została wypłacona odprawa, James dostał talon na paczkę fistaszków, a Tobie za pare dni kurier wręczy kwiaty...

Heh, rozumiem że czasem może być zabawnie ale to temat w 100% poważny i zachować należy powage przedewszystkim...Czekam na ostateczne rozwiązanie sprawy(Palli, podałem już link)i na to żeby szanowni moderatorzy przemyśleli swe zachowanie i od dziś nie łamali regulaminu...no chyba że wzajemnie również obrzucać się będą ostrzeżeniami...

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #48 dnia: Września 05, 2005, 15:00:43 pm »
Słuchajcie. Tego dnia skasowałem naprawde mase spamu. Prosiłem, zeby pisać na temat. Prosiłem, zeby nie robić syfu. Ileż można? Jak zobaczyłem całą stronę zasmrodzona przez Pedra i Wudiego, to już mi się odechciało i skończyło się na ostrzeżeniach. Don, po pierwsze, żadna straszna krzywda ci sie nie stała (to tylko ostrzeżenie), rozumiem, ze mógłbyś być wkurzony, jakbyś nic takiego nie zrobił, ale na litość boską - spójrz. Tak, wiem, ze gadaliście o tym, ktory kogo w szkole by ustawił. W szkole - i ty w tym omencie twierdzisz, ze to było na temat... ale proszę cię, zastanów się jeszcze raz... Mam nadzieję, że na tym skończy się rygor. Po prostu kasując co chwile jakieś śmieci w końcu nawlepiałem ostrzeżeń, no bo co miałem zrobić, skoro wszystkie uwagi były jak grochem o ścianę?
Tyle mam do powiedzenia. Pozdrawiam.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #49 dnia: Września 05, 2005, 15:04:55 pm »
normalnie niektorzy zachowuje sie jak dzieci, ludzie to tylko ostrzezenia, na dodatek zaslozyliscie na nie i nie rozmumiem jak mozna pisac ze najpierw ma byc upomnienie, przeciez ostrzezenie to jest wlasnie upomnienie, skonczcie zachowywac sie jak dzieci w podstawowce i bedzie wszytsko w porzadku.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #50 dnia: Września 05, 2005, 15:06:38 pm »
Słuchajcie. Tego dnia skasowałem naprawde mase spamu. Prosiłem, zeby pisać na temat. Prosiłem, zeby nie robić syfu. Ileż można? Jak zobaczyłem całą stronę zasmrodzona przez Pedra i Wudiego, to już mi się odechciało i skończyło się na ostrzeżeniach. Don, po pierwsze, żadna straszna krzywda ci sie nie stała (to tylko ostrzeżenie), rozumiem, ze mógłbyś być wkurzony, jakbyś nic takiego nie zrobił, ale na litość boską - spójrz. Tak, wiem, ze gadaliście o tym, ktory kogo w szkole by ustawił. W szkole - i ty w tym omencie twierdzisz, ze to było na temat... ale proszę cię, zastanów się jeszcze raz... Mam nadzieję, że na tym skończy się rygor. Po prostu kasując co chwile jakieś śmieci w końcu nawlepiałem ostrzeżeń, no bo co miałem zrobić, skoro wszystkie uwagi były jak grochem o ścianę?
Tyle mam do powiedzenia. Pozdrawiam.

No to oczywiście tradycyjnie skomentować musze...
Po pierwsze...tylko jedno ostrzeżenie, super...zależy jak dla kogo, dla mnie to dużo bo ja moge zazwyczaj lecieć szybciej niż inni dlatego czynnie wykłócał sie będe o każde przyznane mi ostrzeżenie...pytasz czy jedno to dużo, odpowiadam że jedno to bardzo dużo!

Dalej, śmieci kasowałeś mówisz...super!Ja nadal sądze że gadaliśmy zgodnie z tematem i już tego postanowienia nie zmienie, spoko że mam to ostrzeżenie...

Dalej pojawiła sie tu masa oskarżeń odnośnie moderatorów i wy również przemyślcie swoje zachowanie czasem...to tyle.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #51 dnia: Września 05, 2005, 15:12:06 pm »
Cytat: "Hubi"

Niewiem czy ty chcesz byś śmieszny czy co ale na tym to ma chyba polegać...opinie, sugestie, dyskusje...prowadziłem temat z wudim bo nikt w międzyczasie sie nie wypowiadał...Odpowiedzi szły szybko bo tym tematem widocznie obaj byliśmy zainteresowani...

Wklejcie jeszcze - Każdy może pisać jedną wiadomośc na jedną godzine bo to nie może być czat...

uech...

Forum polega na ty, zeby rozmawiala na niej wieksza ilosc ludzi niz 2. Wy z Wudim zasmieciliscie przynajmniej jedna strone tematu przez okres kilkunastu lub kilkudziesieciu minut. Mogliscie pogadac o tym jakze glupim temacie przez gadu-gadu lub chat (w koncu mamy juz czast GO).

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #52 dnia: Września 05, 2005, 15:16:43 pm »
Każdy mógł pisać, nikomu nie broniliśmy ale skoro było nikłe zainteresowanie owym tematem to trudno...fałszywe oskarżenia kierujesz chłopie, to że piszemy szybko i między sobą to nie żadne wykroczenie...

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #53 dnia: Września 05, 2005, 15:21:02 pm »

Po pierwsze...tylko jedno ostrzeżenie, super...zależy jak dla kogo, dla mnie to dużo bo ja moge zazwyczaj lecieć szybciej niż inni dlatego czynnie wykłócał sie będe o każde przyznane mi ostrzeżenie...pytasz czy jedno to dużo, odpowiadam że jedno to bardzo dużo!

Dalej, śmieci kasowałeś mówisz...super!Ja nadal sądze że gadaliśmy zgodnie z tematem i już tego postanowienia nie zmienie, spoko że mam to ostrzeżenie...

Dalej pojawiła sie tu masa oskarżeń odnośnie moderatorów i wy również przemyślcie swoje zachowanie czasem...to tyle.

Ta 'masa oskarżeń' to jedynie twoje jedno, zupełnie bezpodstawne hasełko w stylu "a modzi też są nie bez winy, dlatego należy sie im upomnienie". Nie wiem gdzie reszta "zażaleń" :roll:
co do reszty postu, to ja już na ciebie nie mam siły. Masz dwie opcje. Pierwsza - przyjmiesz na klate fakt, ze masz to jedno, małe, cholerne ostrzeżenie i wreszcie przesaniesz się pienić. Druga, to taka, ze ty nadal bedziesz narzekał jak baba w ciąży, a ja na to nie będę reagował. Bo zwyczajnie nie mam już ochoty.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #54 dnia: Września 05, 2005, 15:24:11 pm »
Dobrze prawisz Miazga. Niech sobie pisze zazalenia, ale niech nikt na nie nie reaguje to sobie odpusci.
EOT :)

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #55 dnia: Września 05, 2005, 15:26:44 pm »

Ta 'masa oskarżeń' to jedynie twoje jedno, zupełnie bezpodstawne hasełko w stylu "a modzi też są nie bez winy, dlatego należy sie im upomnienie". Nie wiem gdzie reszta "zażaleń" :roll:

Dobra, już teraz sie nie będe pienił o swoje, trudno, mam i tyle, nie zmienie tego!
Co do was...przykładów jest od cholery ale ja nie chce być świnią i nie chce niczego tu udowadniać!Spoko, może kiedyś w pore zwróce ci małą uwage po przeczytaniu twego postu, kiedyś nie robiłem tego ale teraz chyba musze ci to pokazać!Dobra, kończmy, niekomentuj tego już bo znowu ja coś tu będe musiał potem pisać....pozdro i do kolejnego spotkania przy postach na forum

Palli

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #56 dnia: Września 05, 2005, 15:31:14 pm »
Po pierwsze...tylko jedno ostrzeżenie, super...zależy jak dla kogo, dla mnie to dużo bo ja moge zazwyczaj lecieć szybciej niż inni[...]
Nie wlewasz sobie przypadkiem, ze taki z Ciebie wybraniec?

[...]dlatego czynnie wykłócał sie będe o każde przyznane mi ostrzeżenie...pytasz czy jedno to dużo, odpowiadam że jedno to bardzo dużo!

Jak powiedzial walker - to jest ostrzezenie - upomnienie. Moze moderator najpierw powinien wyslac do Ciebie info na GG, ze nie powinienes spamowac, pozniej PM, maila a dopiero w ostatecznosci przyznac ostrzezenie? Jestes na tym forum, to zastosuj sie do regulaminu, ktory tutaj panuje.

Co do "wyklocania sie" - jezeli masz taki zamiar i zamierzasz to robic nawet w sytuacjach kiedy zasluzyles na ostrzezenie, to najlepiej dodamy do regulaminu punkt: "moderator z ostrzezen/banow przyznanych Don Pedro nie musi sie tlumaczyc"?

Pojawila sie tu masa oskarzen odnosnie moderatorow? To Ty najbardziej sie burzysz Don. Zapewniam, ze moderatorzy przemysleli sobie cala sprawe i chyba mozna zakonczyc juz ta dyskusje.

[EDIT po przeczytaniu ostatniej wypowiedzi Don'a]
Co do was...przykładów jest od cholery ale ja nie chce być świnią i nie chce niczego tu udowadniać!

Zastosuj sie w takim razie, prosze, do mojego postu z poprzedniej strony. Albo mowisz o czyms do konca, albo nie mowisz nic.

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #57 dnia: Września 05, 2005, 15:41:30 pm »
Napisze raz jeszcze...wykłócał sie już o to ostrzeżenie nie będe!

Co do przykładów, tak jak napisałem nie podam ich!I załóżcie sobie że takowych nie ma ale ja nie powiem dalej!OOO, powiem tak, ja wiem swoje a jeśli sam chcesz je znaleźć to nie musisz daleko sięgać...

I od teraz będe się starał wychaczyć też usterki moderatorów i pisać je w temacie w którym je popełnili...ot co!Jestem teraz jednym z tych którzy dbają tu o porządek!To chyba dobrze dla forum :wink:

james

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Września 05, 2005, 15:47:45 pm »
dobra już jest looz pogodziłem się w tym ostrzeżeniem niech juz bedzie ale mam pyt za ile ostrzezen jest ban?? A tak poza tym to czekam na te fistaszki  8)

lewik

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #59 dnia: Września 05, 2005, 15:49:24 pm »
dobra już jest looz pogodziłem się w tym ostrzeżeniem niech juz bedzie ale mam pyt za ile ostrzezen jest ban?? A tak poza tym to czekam na te fistaszki  8)

Przeczytaj regulamin.

Na niektórych stronach 50 % redaktorów się obija, a drugie 50 % ciężko pracuje. Na szczęście u nas jest odwrotnie - www.neogo.pl

james

• Gość
« Odpowiedź #60 dnia: Września 05, 2005, 15:57:19 pm »
Na forum panuje system ostrzeżeń przyznawanych przez administratorów oraz moderatorów; za 3 ostrzeżenia użytkownik automatycznie zostaje zbanowany na czas nieokreślony.

co ma oznaczac okreslenie na czas nieokreślony?? Wynika z tego ze jednego zbanowanego uzytkownika odbanujecie po 3 dniach a drugiego zalozmy po 2 miechach :lol:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #61 dnia: Września 05, 2005, 16:09:01 pm »
IMHO aktualnie modzi dość dobrze się spisują- choć niektórzy są jeszcze zbyt tolerancyjni i na zbyt wiele pozwalają...

Nie nalezałoby wywalić zaległych tematów, w których od miesięca nikt nic nie pisze?

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #62 dnia: Września 05, 2005, 16:09:32 pm »
@james
Pewnie zalezy to od przewinien, jakich dany uzytkownik sie dopuscil.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #63 dnia: Września 05, 2005, 16:12:43 pm »
Cytat: "_Music"
IMHO aktualnie modzi dość dobrze się spisują- choć niektórzy są jeszcze zbyt tolerancyjni i na zbyt wiele pozwalają...

Nie nalezałoby wywalić zaległych tematów, w których od miesięca nikt nic nie pisze?

Tematy te mogą być aktualnie później...zauważ.Temat pt "buda"(szkoła)nie był wogóle oblegany w czasie wakacji a teraz z rokiem szkolnym mnóstwo postów sie pojawiło!Poprostu wszystkie posty zawsze będą aktualne(oczywiście te niepozamykane)i po jakimś czasie sie do nich wróci...

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #64 dnia: Września 05, 2005, 16:50:33 pm »
wedlug mnie moderatorzy sa lagodni na maxa, ja juz za sama niepotrzebna dyskusje dal bym ostrzezenie, druga sprawa jest taka ze nie wiem czy tylko ja to zauwazylem ,ale  forum spada na psy , po prostu wydaje mi sie ze ekipa niedojrzalych dzieciakow zaatakowala forum, jest gorzej niz za czasow jak zaczynal Wudi, moja rada dla modow.......zrobcie tu pozadek i nie pozwalajcie sobie na glowe wchodzic :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: , a i dalbym nastepny punkt do regulaminu, kara za nadmierne nabijanie postow, bo nie wiem ale moze jakis konkurs jest czy cos??????? kto nabije wiecej???

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #65 dnia: Września 05, 2005, 16:54:45 pm »
Walker, obyś ty nie dostał tu władzy...ilość postów świadczy o zaangażowaniu, ja już sie wyleczyłem i staram sie pisać dużo na wszelkie możliwe tematy związane z graniem...
Dalej mówisz że forum zeszło na psy...w tej chwili jest tak jak wtedy kiedy tu wchodziłem...i myśle że tak będzie zawsze...Poprostu nie ma róży bez kolców!!!Uważam że forum jest dobre, ma wiele ciekawych tematów i wielu ciekawych ludzi...to tyle...

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #66 dnia: Września 05, 2005, 17:01:13 pm »
Walker, obyś ty nie dostał tu władzy...ilość postów świadczy o zaangażowaniu, ja już sie wyleczyłem i staram sie pisać dużo na wszelkie możliwe tematy związane z graniem...

Hmm... O, że tak powiem, wartości użytkownika świadczy JAKOŚĆ tego co piszę. Osobiście radze Ci Pedro zrobić eksperyment - wchodzić na forum raz dziennie, sprawdzać co zostało napisane w interesującym(!) Ciebie temacie, a następnie spokojnie i treściwie udzielić odpowiedzi, tudzież podzielić się opinią...

Dalej mówisz że forum zeszło na psy...w tej chwili jest tak jak wtedy kiedy tu wchodziłem...i myśle że tak będzie zawsze...Poprostu nie ma róży bez kolców!!!Uważam że forum jest dobre, ma wiele ciekawych tematów i wielu ciekawych ludzi...to tyle...

"Czegóż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
"Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę[/b]

//edit
I gadaj tu do obrazu...

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #67 dnia: Września 05, 2005, 17:04:18 pm »
Ale co w tym złego jeśli komentuje interesujące mnie wypowiedzi forumowiczów na bierzącą???
Chyba nic...poprostu lubie być w toku dyskusji a nie dołączać do niej raz na jakiś czas...potem trudniej się odszukać...uwierz mi!

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #68 dnia: Września 05, 2005, 17:21:40 pm »
Tylko ze duzo z tych Twoich wypowiedzi to fanboyowskie wywody, posty o klatach w nieodpowiedniem do tego temacie lub wyklocanie sie, ze nie zasluzyles na ostrzezenie.
I czy ciagle myslisz, ze ilosc postow swiadczy o zaangazowaniu?

Nice Girl

• Towarzysz
« Odpowiedź #69 dnia: Września 05, 2005, 17:22:38 pm »
Hehe mi podoba sie podejscie Von'a. Ale naprawde czasami mogli byscie troche ostrzej podejsc do niektorych yy "forumowiczow". Wchodzac na forum i czytajac coraz wiecej postow typu " To jest najlepsze, a tamto jest chu#@e, bo ja tak mowie" to baardzo hmm "przyciaga" do czytania. A gdyby Walker zostal modem tez bym sie nie obrazila :D Buzka

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #70 dnia: Września 05, 2005, 17:41:32 pm »
Ja proponuję zniesienie licznika postów...

Przynajmniej wyeleminuje się nabijanie postów, więc i offtopów może byc trochę mniej

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #71 dnia: Września 05, 2005, 22:38:11 pm »
A ja jestem za tym, żeby było tak jak jeszcze 2 tygodnie temu...spokojnie i dobrze...
Hubi - nonstop mnie oskarżasz...fanboyskie wywody, super!Gdybym miał podstawy do pisania tego że jakaś tam konsola jest technicznie lepsza to bym pisał narazie jednak jestem za mocniejszym sprzętem a tu dominuje PS3...
Posty o klatach?Sorki, takich niepisałem nigdy dużo a teraz to już wogóle...można powiedzieć że z początku poważnie do tego podszedłem pisząc coś tam w temacie o obietach że one lecą na klate a dalej to wy już mi  wyrobiliście taką gębe...no niczym Michałowi Wiśniewskiemu jako ciocie wyrobiła publiczność...
I wreszcie wykłócać zawsze sie moge, ciekawe jak ty dostaniesz to czy będziesz sie wykłócał...

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #72 dnia: Września 05, 2005, 23:14:22 pm »
von zay - zacytowanie Krasickiego to mistrzostwo świata. :twisted:
Don_Pedro - przecież ostrzeżenie to nie jest ban czy coś, żeby przeżywać i się namiętnie wykłócać, jest to jedynie sygnał, że inni chcą ci powiedzieć "wyhamuj" i żebyś nie łamał dalej regulaminu. Nie jest to jakieś napiętnowanie, z powodu którego inni będą traktować cię jak kogoś gorszego.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #73 dnia: Września 05, 2005, 23:28:28 pm »
Cytat: "xelloss"
von zay - zacytowanie Krasickiego to mistrzostwo świata. :twisted:
Don_Pedro - przecież ostrzeżenie to nie jest ban czy coś, żeby przeżywać i się namiętnie wykłócać, jest to jedynie sygnał, że inni chcą ci powiedzieć "wyhamuj" i żebyś nie łamał dalej regulaminu. Nie jest to jakieś napiętnowanie, z powodu którego inni będą traktować cię jak kogoś gorszego.

Wiem ale jeszcze jedno no i potem następne i lece z tąd!Ale już spoko, wypiłem za to i zapomniałem...odnośnie mojego ostrzeżenia...temat ZAMKNIĘTY!!!

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #74 dnia: Września 06, 2005, 15:08:26 pm »
ciekawe jak ty dostaniesz to czy będziesz sie wykłócał...

Wtedy przyjme je mesko na... klatę  :lol:

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #75 dnia: Września 08, 2005, 19:06:55 pm »
moderatowie są ŻLI bo dostałem ostrzeżenie i teraz usunąć się nieda :cry:

Shadowek

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #76 dnia: Września 08, 2005, 19:35:36 pm »
To zbierz jeszcze 2 , w najlepszym razie dostaniesz bana na tydzień, a potem ostrzeżenia znikną jak ci tak zależy :roll:

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #77 dnia: Września 08, 2005, 19:37:01 pm »
Cytat: "Shadowek"
To zbierz jeszcze 2 , w najlepszym razie dostaniesz bana na tydzień, a potem ostrzeżenia znikną jak ci tak zależy :roll:

Może razem je zbierzemy będzie raźniej :wink:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #78 dnia: Września 08, 2005, 19:38:02 pm »
Cytat: "Shadowek"
BTW
Za co masz ostrzezenie?

I nie czepiac mi sie tumoderatorow :D Daja osrzezenia tylko jesli musza :)

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #79 dnia: Września 08, 2005, 19:38:59 pm »
O mnie chodzi? Za nadmierny spam i pisanie nie na temat :lol: A shadowek dostał za obrażanie forumowiczy