1. Jak juz mowilem mam problem z miastem. chodzi o chapter ee? 4 chyba jest to po tym jak nawalilem tego bosa na statku. I nie wiem co zrobic by otworzyc te drzwi...
2. Skad? jak kupowac/brac combosy?
Pzdr;]
4 chapter ? Jeszcze tam wisisz ? Ktore drzwi ?Opisuje miejsce /lokacje .Drzwi jest sporo
2. Sklep muramasa (muramasa to ten dziadek ) sklep sie znajduje w miescie , na rogu bedzie , jak przejdziesz to kamera zwolni i zrobi najazd na sklep . Jak wejdziesz i zobaczysz brame z roznymi kolorwymi diamencikami , to po prawej idac na rogu jest jego sklep , a ida prosto po prawej jest martwy ninja i ma nunchaku - musisz sie odnalesc .
Ninja, mistrzu gdzie jestes gdy Cie potrzebuje :D
Nie czulem mocy
Czy mozna sobie ustalic poziom trudnosci? Chcialem sprobowac zagrac sobie kawalek gry na Master Ninja lub przynajmniej na Very Hard, ale nigdzie nie moge znalesc opcji ustawienia trudnosci gry.
Jak odpalisz gre , to masz Normal , jak przejdziesz normal pojawi sie Hard , jak przejdziesz Hard pojawi sie Very Hard ( kurewsko trudno ) Jak przejdziesz ten kur....trudny poziom czeka Cie Master Ninja
Jak to przejdziesz jestes w elicie , w zasadzie jak przejdziesz VH to juz jestes w elicie hehehe .
Qrde co chwile sie wieszam na czyms i co chwile gine
Zakurwiscie ciezka gra. Az sie odechciewa grac:]
Grasz na normal ?? a w ogole meczysz Blacka czy zwyklego
?
Przejdz Very Hard
Wtedy pogadamy , normal przechodze bez patrzenia w TV
Mas filmik mojego autorstwa , tak ostatni dzien mialem konsole to zrobilem dla jaj ( w sumie spr jak program dziala
) no i jakosc nie powala , bo krecilem kamera
22mega
http://www.icpnet.pl/~luck/Finish.wmvNajlepsi przechodza 1 chapter w 4,5 minuty , mi zajelo 6 ( koncowki nie ma , ale zajelo mi 6
) Tylko oni omijali wszystkich , a ja klepie mache wiekszosci
Tutaj 7 mega
Imo , szlo mi calkiem niezle , maly blad i zobacz jak sie skonczylo to dla mnie
http://www.icpnet.pl/~luck/DSCF0001.AVI190 h nacykalem w NG
Co by sie nie chwalic
P.S
Na filmiku 7 mega , zwroc uwage na moj 1 ruch , to jest wlasnie jaskolka - przelatuje przez evil ryu .