Autor Wątek: Ninja Gaiden Black  (Przeczytany 12154 razy)

Zeratul

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • H3&KZ2 United&Win
Ninja Gaiden Black
« dnia: Września 06, 2005, 15:50:08 pm »
Za tydzień premiera Ninja Gaiden Black, bardzi atrakcyjna cena w US i koszulka gratis ;) Jednak czy będzie w nim, aż tak dużo różnic, na razie mówi się o nowych poziomach trudności...nowym trybie gry: czasówki, wypełnianie misji, albo walki z bossami ...no i lepszym arsenale.... nowi bossowie... cut-scenki mówiące o tworzeniu NG...gra dalej ma chulać pod XBox Live, ale czy jest sens odkurzać coś co jest idealne?

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #1 dnia: Września 10, 2005, 15:23:37 pm »
Nie sądze żeby były jakieś zmiany innowacyjne.To taki kolejny krok żeby dojić kasę z fanów Ninja Gaiden.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #2 dnia: Września 12, 2005, 17:00:57 pm »
Cytat: "UFO"
Nie sądze żeby były jakieś zmiany innowacyjne.To taki kolejny krok żeby dojić kasę z fanów Ninja Gaiden.

Lub gra tworzona dla tych, ktorzy nie mieli okazji zagrac w pierwsza czesc  :wink:

Arcadio

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #3 dnia: Września 12, 2005, 17:04:24 pm »
Akurat tej gry nie nazwał bym nabijaczem kasy. Prędzej taki np. PES 5 nim jest.

Nice Girl

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #4 dnia: Września 13, 2005, 12:43:43 pm »
Moim zdaniem NGB to swietna opcja dla osob, ktore nie maja XL i nie mialy mozliwosci grania w HPi!! Tak samo dla osob, ktore graly w HPi, poniewaz w NGB przeciez bedzie sporo nowosci, nowe poziomy trudnosci, nowe scenki, nowi przeciwnicy itp.

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #5 dnia: Września 15, 2005, 14:25:11 pm »
Cytat: "Arcadio"
Akurat tej gry nie nazwał bym nabijaczem kasy. Prędzej taki np. PES 5 nim jest.

Nie będę się z tobą kłucił co do PES5.Powiem krótko.Jeśli nie grasz w PESa to lepiej go nie krytykuj bo możesz kogpś obrazić.

FokA

• Przodownik pracy
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #6 dnia: Września 16, 2005, 14:31:57 pm »
Czekam na tą gre jak wierzący na objawienie się Jezusa(nie obrażając wierzących)

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #7 dnia: Września 20, 2005, 17:56:03 pm »
IGN juz oceniło:
http://xbox.ign.com/articles/652/652102p4.html
(recka)

chyba ulepszony ideał

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #8 dnia: Września 20, 2005, 19:30:04 pm »
Czytelnicy jakos nisko ocenili. Ale przynajmniej wiem, ze to jeszcze "swietniejsza" gra niz NG.

yap

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 29
  • GT: DARKERRYU PSN ID: YapPL
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #9 dnia: Września 21, 2005, 00:58:56 am »
Cytat: "Nice Girl"
Moim zdaniem NGB to swietna opcja dla osob, ktore nie maja XL i nie mialy mozliwosci grania w HPi!! Tak samo dla osob, ktore graly w HPi, poniewaz w NGB przeciez bedzie sporo nowosci, nowe poziomy trudnosci, nowe scenki, nowi przeciwnicy itp.

Dokładnie dlatego zakupię NGB - nie mam XLki zatem w HPaki nie dane mi było zagrać. Jestem ciekaw czy również i tym razem (a może właśnie tym bardziej) będzie to jedyna gra doprowadzająca mnie do rozpaczy i furii za razem. Czekam z niecierpliwością.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #10 dnia: Września 28, 2005, 16:11:40 pm »
Gra już ktoś? Na gamerankings po 15 recenzjach 95% :shock:

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #11 dnia: Września 30, 2005, 12:29:32 pm »
Cytat: "xelloss"
Gra już ktoś? Na gamerankings po 15 recenzjach 95% :shock:

tez jestem ciekaw, jak ktos juz gra niech koniecznie sypnie swoje opinie tutaj:)

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 07, 2006, 11:43:59 am »
Ja juz gram ale gram w ta gre 1x i wieszam sie juz na 1 bosie ta gra jest prze trudna masakra ktos jeszcze gra i mi pomoze?
Odpalając Xboxa stąpam po krainie magii i wyobrazni

yap

• Człowiek dobrej roboty
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 07, 2006, 15:38:58 pm »
Ja ci pomogę  :wink: Przeszedłem niedawno Master Ninja w story mode i gierka jest oczywiście ciężka, ale...da się wszystko zrobić. Mniemam iż grasz na poziomie Normal. Po prostu weź Lunara (ten kij, który powinieneś był znaleźć w lokacji ze zbroją samuraja, tylko że zdziebko dalej, przy skrzynce z Lives of thousand Gods). Najważniejszym elementem przy walce z tym bossem na Normalu jest  ściana. Wbiegaj na nią i naparzaj kolesia Y-iem do znudzenia. To jest najprostszy sposób. drugi to taki, że kiedy koleś sie turla postępuj dokładnie tak jak on. Wcinaj mu się w rolowanie i wykonuj combo XY. Zabiera uczciwy kawał life'u. Pownieneś dać sobie radę. jeśli masz elixiry to od czasu do czasu sie zregeneruj. I to wszystko. Na wyższych poziomach trudności jest z nim "zdziebko" trudniej.
I pamiętaj najważniejsze: ucz się wszystkich kombosów jakie będą dane w grze (szczególnie kataną)!! Każdy typ przeciwnika jest podatny na różne ataki. Nie oszczędzaj pada, tylko staraj się wystukiwać sekwencje do comba szybko i w tempo. A najlepiej łączyć comba w jedną wielką masakrę. Nie zawsze wychodzi, ale kiedy już wyjdzie masz piękną scenę egzekucji. Wyczujesz kiedy masz atakować, a kiedy wyczekać moment. Jeśli sobie nie radzisz - ŚCIANA + Y!!!!
Kolejna rada - zbieraj wszystkie scarab'y jakie są dane w grze. Dostaniesz za nie rzeczy rzczej niezbędne do przejścia gry. POowodzenia...

Zeratul

• Człowiek dobrej roboty
  • H3&KZ2 United&Win
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 07, 2006, 21:19:03 pm »
to jest ta sama gra... pare dodatkow, ale z przyemnoscia przelazlem jeszcze raz...

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 07, 2006, 21:22:30 pm »
Dzieki wielkie wlasnie nie  mialem tego kija :D moze to jest powod ze mnie bije :) w takim razie ide zmasakrowac bosa. Dzieki tez za reszte rad na bank sie przydadza.. gorzej bedzie z zapamietywaniem combosow, ale jeszcze zadnych nie mam.. a jest jakis skrot na wziecie zycia czy musze wchodzic w opcje? i jest tez opcja na zbieranie tego doswiadczenia bo czasem samo sie zbiera czasem musze na nie wejsc. Big thx. pozdr.
Jak bym mial jakies jeszcze problemy tu wale tutaj :)

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 08, 2006, 12:01:33 pm »
Nie moge znalesc Lunara chyba od nowa zaczne. Kolo zbroi nie ma tego lunara :/

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 08, 2006, 12:13:58 pm »
Lunar jest do zdobycia chyba dopiero w drugim chapterze. :shock: A co do tego pieerwszego bossa, to sposób na niego jest banalny - biegniesz wprost na niego i naciskasz 'x', blokuje to rzadko kiedy. Po zadaniu ciosu lub sparowaniu przez oponenta natychmiast odskakuj i powtarzaj sekwencję. W podobny sposób można rozkwasić trzeciego na normalu.czywiście metod na tego pierwszego bossa jest mnóstwo, bo jest on w gruncie rzeczy dosyć banalny :)

yap

• Człowiek dobrej roboty
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 09, 2006, 01:06:39 am »
Cytat: "globiOne"
Nie moge znalesc Lunara chyba od nowa zaczne. Kolo zbroi nie ma tego lunara :/

Sprawdź w tej właśnie lokacji, ale zdziebko dalej. Powinien być w jednym z dzbanów koło takiego małego przejścia (na różnych poziomach trudności rzeczy są inaczej porozrzucane - prócz skarabeuszy). O ile dobrze pamiętam na Normalu tam właśnie go znalazłem.

Ninja

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 10, 2006, 02:36:15 am »
I sluchaj Yapa dalej  :lol:
Na normalu znajduje sie w 2 chapterze , po przejsciu rzeki (tam jest sekret) i rozwaleniu kolesi ( po zebraniu glowy kolo martwego ninja i wsadzenie jej we wlasciwe miejsce masz maly upominek)udajesz sie do sklepu muramasy , zanim wskoczysz na polke to spojrz w kat na prawo - co widzisz ? Eh no tak , gramy dalej  8)
A Yap mial na mysli poziom Hard ;)
I kto mu dal ta range na forum PE  :wink:

P.S w 2 chapterze mozna poszukac jeszcze jednego eliksiru i polecam trafic lukiem w te tarcze z odp miejsca odpowiednio zaznaczonego :]

P.S.2
Kazdy ma swoja metode , metoda ze sciana udala sie na normalu w zwyklym NG , tutaj poprostu trzymalem blok i turlalem sie przed bossem , po zamachnieciu sie nunchaku , laduje i zrobi swoj atak , w tym momencie ja robie uskok w bok i go wale :] (caly czas trzymam blok - i tak robie na kazdym poziomie trudnosci)
P.S3 - tylu graczy to i tyle sposobow . Ja sobie glowy nie zawracalem skarabeuszami ani zapamietywaniem combosow :D O ile Yap sie skapnal kim jestem  8)  To wie , ze ja cala gre przechodze na Dragon Sworodzie :] Inni lamerzy wola sobie np ulatwiac wioslem :P I'm just kidding :P
I imo lepiej sie uczyc grac dobrze , tzn grac tak zeby nie uzywac eliksirow . To dobry trening , uniki , kontry itp . Pozniej bedziesz musial wybierac pomiedzy kupnem eliksira , a nowa bronia !?

Ew moge wrzucic linka z filmikiem jak sie rozprawiam z bossem , wazy 22 mega :P Nie jakosciowo rewelacyjny , ale da sie obejrzec :P

yap

• Człowiek dobrej roboty
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 10, 2006, 08:10:42 am »
Cytat: "Ninja"

I kto mu dal ta range na forum PE  :wink:

Nie no, napewno nie za wiedzę o NGB  :lol: .

P.S.2
Metoda ze sciana udala sie na normalu w zwyklym NG , tutaj poprostu trzymalem blok i turlalem sie przed bossem , po zamachnieciu sie nunchaku , laduje i zrobi swoj atak , w tym momencie ja robie uskok w bok i go wale :] (caly czas trzymam blok - i tak robie na kazdym poziomie trudnosci)

Ściana twój najlepszy przyjaciel...choć sposób z turlaniem się również jest wypróbowany.

O ile Yap sie skapnal kim jestem to wie , ze ja cala gre przechodze na Dragon Sworodzie :] Inni lamerzy wola sobie np ulatwiac wioslem :P I'm just kidding :P

Skapnął się właśnie po przeczytaniu tego...myślałem, że wiosło utrudnia ci robotę, a nie ułatwia  :D .

Ew moge wrzucic linka z filmikiem jak sie rozprawiam z bossem , wazy 22 mega :P Nie jakosciowo rewelacyjny , ale da sie obejrzec :P

Hmmm, typowy Karma Run.Nawet coś w tym jest... :wink: .

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 10, 2006, 21:40:29 pm »
Gram od dzisiaj w ta gre na Normalu i poziom trudnosci urywa leb. Z pierwszym bosem mialem male problemy, z tym na koniu rowniez, poki nie przypomnialem sobie, ze trzeba uzywac lunara. Pozniej poszlo juz z gorki. Pokonalem nastepnie tego robota na dachu sterowca, nastepnie dlugo czasu krecilem sie po miescie i w pewnej chwili... zabili mnie, bo zapomnialem wziac mikstury :( I znowu musze bossa odnowa przechodzic. Ale gra jest IMO swietna.

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 10, 2006, 22:10:44 pm »
Ja nie gram lunarem gralem nim kilka chwil i jakos ciosy mi nie wchodzily wole sword :D
Ale pytanie z innej beczki.. zbieram ta karme itd. i ona jest na combosy? jak je moge uaktywnic od kiedy czy cos:D

Mialem jakies jeszcze pytanie ale nie pamietam odp na to wyzej :D
pozdr.

Ninja

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 10, 2006, 22:33:08 pm »
Ja nie gram lunarem gralem nim kilka chwil i jakos ciosy mi nie wchodzily wole sword :D
Ale pytanie z innej beczki.. zbieram ta karme itd. i ona jest na combosy? jak je moge uaktywnic od kiedy czy cos:D

Mialem jakies jeszcze pytanie ale nie pamietam odp na to wyzej :D
pozdr.

Bede mial nastepnce :D
A tych mrocznych jest zawsze dwoch :D Uczen i mistrz :D
JA mistrz , a Ty jestes uczniem :. Graj Dragonem :d najlepsza bron , szczegolnie pod koniec gry - to co robi na ekranie to miod w srodku lata.

Karma ktora zbierasz w czasie gry , to tak jkaby pieniadz . A za ten pieniadz, mozesz kupic w sklepie ulepszenie do broni , dodatki itp .

Druga karma , to karma pod koniec gry . Liczona za czas , zabitych , za posiadane ninpo ( ten ogien pod Twoim paskiem energi ) NA koncu gry mozesz karma spr ktory jestes na rankingu . Ja np jestem 321 na 3 tys osob  8)  Taki LOL , bo i tak nie gralem na pkt.

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 11, 2006, 18:22:18 pm »
Ale jak odkrywac combosy ? Ucz mnie mistrzu .. badz moim wodzem :D

I inny problem nie moge przejsc w tym miejscie na poczatku tej bramy głownej :/ gdzie tkwi haczyk... najgorzej ze tam w pobliz sejwa nie ma, jak mnie rozwala to od poczatku :/

Ninja

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 11, 2006, 19:24:43 pm »
PRzy jakiej bramie ? Mowa o chapterze 1 2 ?
Combosy sa podane w menu , jak wybierasz bron to na X akceptujesz , a na Y masz podglad ciosow . Kup w sklepie IZUANA DROP . XYYYXY o ile pamietam , a zwykla katana to tylko uzywaj XYXXXX ;) Jak przeciwnik wysoki to skok i to samo ;)
Podstawa to IZUANA DROP :>

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 12, 2006, 16:00:14 pm »
Ja nie gram lunarem gralem nim kilka chwil i jakos ciosy mi nie wchodzily wole sword

Ale bossa na koniu mozna latwo pokonac lunarem, a mieczem juz o wiele trudniej.

Mam problem z tym stworem, ktory pozarl Rachel. Napoczatku odrabuje mu 2 macki i zabieram mu tym sposobem troszke zycia. Pozniej gdy do niego podchhodze juz wychodza mi tylko pojedyncze ciosy, bo zaraz mnie uderza. Jak przejsc tego bossa i jakiej broni uzyc?

BTW
Jakch broni uzywacie najczesciej?

Ninja

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 12, 2006, 19:32:38 pm »
Boss na koniu:
Dragon Sword
Na poczatku trzymasz Y i ladujesz energie , jak blisko pusczasz Y . Biegniesz pod brame , klepiesz te zjawy , jak masz malo energi zbierasz niebieska esensje . JEzeli masz duzo energie trzymasz Y i ladujesz niebieska , kon podbiega i puszczamy Y . Ot cala walka z koniem . Jak kon zniknie , i zostanie nam sam koles , to sciana i Y .

4 chapter boss z mackami .
Robisz jaskolke - o ile masz 2-3 level Dragon Sword . Tzn skok +kierunek plus X . Macki opadaja , podchodzisz szybko do bossa i trzymasz Y ,  okolicy zawsze znajdzie sie jakas esensja , i puszczamy . Jak nie masz jaskolki , to podchodzisz do macki skok i klepiesz combo XYXXX .

Lunar jest dobry ,ale na 3 levelu , 2 pierwsze to tylko na poziomie tym pojezdzisz .
Dobry na Evil Ryu w archiwum i na koty na poziomie Hard w gore .

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 12, 2006, 19:51:29 pm »
Ekhm... jak zwieksza sie poziom broni? Doszedlem do bossa z mackami, ale moje bronie maja ciagle poziom pierwszy  :oops:

Ninja

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 12, 2006, 20:11:15 pm »
Idz do murasamy - w miescie ma swoj sklep na rogu . A w innych chapterach stoja takie posagi z dziadkiem . To jest sklep . Mam 3 kategorie , 1 to eliksiry strzaly itp , 2 to bronie , 3 to rozmowa , po rozmowie dostajesz jakies gowna ( czasami przydatne) za skarabeusze .

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 12, 2006, 20:15:47 pm »
1. A co oplaca sie kupic w sklepie, oprocz mikstur?
2. Jaskolki jeszcze nie umiem robic, wiec mam nadzieje ze dam rade temu bossowi na pierwszym levelu. A wg. Ciebie lepiej go atakowac lunarem czy swordem?
3. Jak wlaczyc tryb FPP podczas strzelania z łuku?

Ninja

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 12, 2006, 20:59:38 pm »
1.No podstawa to ulepszenie broni ,a kupujesz to co aktulanie potrzbujesz
2.Musisz sie nie nauczyc , biegnij na jego macke , skocz przod i X on tak przeleci przez ta macke .
3.Chyba prawy spust albo wcisnij L3 ( tzn galke analogowa wcisnij)

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 15, 2006, 16:08:49 pm »
1. Jak juz mowilem mam problem z miastem. chodzi o chapter ee? 4 chyba jest to po tym jak nawalilem tego bosa na statku. I nie wiem co zrobic by otworzyc te drzwi...
2. Skad? jak kupowac/brac combosy?

Pzdr;]

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 16, 2006, 20:06:07 pm »
Ninja, mistrzu gdzie jestes gdy Cie potrzebuje :D:D

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 17, 2006, 17:37:04 pm »
Czy mozna sobie ustalic poziom trudnosci? Chcialem sprobowac zagrac sobie kawalek gry na Master Ninja lub przynajmniej na Very Hard, ale nigdzie nie moge znalesc opcji ustawienia trudnosci gry.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 17, 2006, 19:44:14 pm »
Cytat: "Hubi"
Czy mozna sobie ustalic poziom trudnosci? Chcialem sprobowac zagrac sobie kawalek gry na Master Ninja lub przynajmniej na Very Hard, ale nigdzie nie moge znalesc opcji ustawienia trudnosci gry.

Jest przed rozpoczeciem nowej gry(aby dostac najwyzsze poziomy trudnosci, musisz przejsc przynajmniej raz gre na normalu, ew hardzie).
Fryty tyty dotknij pyty

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 18, 2006, 16:11:53 pm »
Qrde co chwile sie wieszam na czyms i co chwile gine :D
Zakurwiscie ciezka gra. Az sie odechciewa grac:]

michalc

• Kapitan Żbik
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 18, 2006, 17:47:28 pm »

a dlla mnie wlasnie NGB byla jedna z gier ktora sie az chcialo przejsc do konca, ostatnio nie moge sie zawiesic na dluzej przy jakiejs gierce zeby mnie nie przynudzila w polowie....

Ninja

• Towarzysz
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 19, 2006, 01:00:08 am »
1. Jak juz mowilem mam problem z miastem. chodzi o chapter ee? 4 chyba jest to po tym jak nawalilem tego bosa na statku. I nie wiem co zrobic by otworzyc te drzwi...
2. Skad? jak kupowac/brac combosy?

Pzdr;]

4 chapter ? Jeszcze tam wisisz ? Ktore drzwi ?Opisuje miejsce /lokacje .Drzwi jest sporo :lol:

2. Sklep muramasa (muramasa to ten dziadek ) sklep sie znajduje w miescie , na rogu bedzie , jak przejdziesz to kamera zwolni i zrobi najazd na sklep . Jak wejdziesz i zobaczysz brame z roznymi kolorwymi diamencikami , to po prawej idac na rogu jest jego sklep , a ida prosto po prawej jest martwy ninja i ma nunchaku - musisz sie odnalesc .

Ninja, mistrzu gdzie jestes gdy Cie potrzebuje :D:D

Nie czulem mocy  8)

Cytat: "Hubi"

Jak odpalisz gre , to masz Normal , jak przejdziesz normal pojawi sie Hard , jak przejdziesz Hard pojawi sie Very Hard ( kurewsko trudno ) Jak przejdziesz ten kur....trudny poziom czeka Cie Master Ninja ;) Jak to przejdziesz jestes w elicie , w zasadzie jak przejdziesz VH to juz jestes w elicie hehehe .

Grasz na normal ?? a w ogole meczysz Blacka czy zwyklego :P ?
Przejdz Very Hard :P Wtedy pogadamy , normal przechodze bez patrzenia w TV :lol:

Mas filmik mojego autorstwa , tak ostatni dzien mialem konsole to zrobilem dla jaj ( w sumie spr jak program dziala :P ) no i jakosc nie powala , bo krecilem kamera ;)
22mega

http://www.icpnet.pl/~luck/Finish.wmv
Najlepsi przechodza 1 chapter w 4,5 minuty , mi zajelo 6 ( koncowki nie ma , ale zajelo mi 6 ;) ) Tylko oni omijali wszystkich , a ja klepie mache wiekszosci  8)

Tutaj 7 mega :D Imo , szlo mi calkiem niezle , maly blad i zobacz jak sie skonczylo to dla mnie  8)
http://www.icpnet.pl/~luck/DSCF0001.AVI

190 h nacykalem w NG  8) Co by sie nie chwalic  :roll:

P.S

Na filmiku 7 mega , zwroc uwage na moj 1 ruch , to jest wlasnie jaskolka - przelatuje przez evil ryu .

globiOne

• Pionier
  • *
Ninja Gaiden Black
« Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 20, 2006, 11:25:18 am »
Gram 1x w ta gre i narazie mnie wszyscy bija :] i naciskam co popadnie ;] zara zaczne sciagac filmiki ktore wrzuciles ;] I oczywiscie mecze blacka :]