Tak jest. Zgadzam się z djprodigy. Japonki i Azjatki są piekne? Chyba dla kogoś kto ogląda tylko fotki hostes z TGSu:) A tam pokazywana jest tylko "ekstraklasa". Gdyby ktoś zobaczył 5 statystycznych azjatek tak " z ulicy" to raczej zmieniłby zdanie.
Najlepsza pointa, jaka tylko może być
Widziałem kilka programów w TV, w którym właśnie występowały "zwyczajne" Japonki, uczennice itp. zresztą chyba było po prostu ujęcie jakiejś ulicy. No daajcie spoookój, maarne po prostu. Większość z tych, co chwalą Japonki, robi to tylko dla tego, bo dużo fajnych rzeczy stamtąd jest (głównie chodzi of course o konsole)
Oczywiście najpiekniejsze są Polki ( do patrioty daleko mi tak samo jak R. Beger do inteligencji) kopiące też są Rosjanki i Czeszki - w skrócie: słowiański typ urody.
O tak, trzeba powiedzieć, ze wszystkie Słowianki ogólnie są bardzo ładne. Nie wiem, czemu niektórzy się uczepili Rosjanek i Czeszek.
Najmniej atrakcyjne zdaja się być Angielki ( widział ktoś laski z publiczności w TopGear na TVN Turbo - fujjj
Fakt, w ogóle Brytyjki są nie za ładne. Albo piegowate, albo z krzywymi i żółtymi zębami, albo z marną cerą. Na TVP2 leci stosunkowo dużo programów dokumentalnych pochodzących z GB. I tam można czasem zobaczyć te "przepiękne" Brytyjki (Irlandki też sie zaliczają do Brytyjek)