0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "Don_Pedro"Odnośnie tematu to zauważ że napisałem co ja sądze o krav mage a to że wpleciłem czym on jest to dlatego żeby niebyło postów w stylu -"a co to krav mage"...zastanów sie troche!Tak, masz rację, to takie głębokie. Aszkoda, że ten temat dotyczy tego samego
Odnośnie tematu to zauważ że napisałem co ja sądze o krav mage a to że wpleciłem czym on jest to dlatego żeby niebyło postów w stylu -"a co to krav mage"...zastanów sie troche!
No don ma racje bo chyba się na niego uwziołeś... Kolejny topic zamknołeś a wcale niebył taki bezsensowny.
Moim autorytetem napewno nie będzie specjalista od rwania na klate. Pedro próbujesz być orginalny i oczytany aby zdobyć sobie jakiś szacunek, ale zepsułeś sobie start i napewno jakiego kolwiek szacunku na tym forum nie uzyskasz. Dziwie ci sie ze jeszcze piszesz na tym forum bo co kolwiek napiszesz jesteś ktytykowany. Dam ci jedną dobrą rade "odejdź' a nie będziesz musiał czytać tego zbijania sie z ciebie. No chyba ze to lubisz.
niech moi wrogowie myślą co chą, ja też z nich zlewam!Mam przy tym ubaw jak nic!
Pedro przyznaj sie poprostu chcesz sobie range nabić.
Dla mnie autorytetem są napewno rodzice bo teraz się sprawdza wszystko to o czym mówili kiedyś . A poza tym moja szefowa bo nawet jak jest źle to nie wiesza na mnie psów tylko siada ze mną i rozmawia.
Jedno słowo - papież.
Papież jest osobą, która przekazuje naukę Boga na Ziemi, jest największym kapłanem. Gdyby miał jakikolwiek grzech, nie mógłby sprawować tego urzędu, imo.
Wiesz co papież robi "za kulisami"? Napewno nie... więc nie mów że jest święty.
A Ty wiesz? Moze nas oswiecisz
Każdy papież. Dlaczego? Ponieważ jest to najświętsza osoba na Ziemi, postępująca zgodnie z Biblią, nie grzeszy, posiada wielką wiedzę.