Tarniak, znów zamknęłeś mój temat, ni mam już siły sie kłócić z tobą, wszak każdy ma inny sposób myślenia...to że chciałem poczytać opinie w nowym temacie to nie znaczy że przeniesiesz dyskusje do "co jest najwiekszą przyjemnością prócz gier" co jest kompletną paranoją!Mój nowy temat jest bardzo poważny a że przenosisz dyskusje do tematu w którym nikt sie nie wypowie i skupi sie na innych rzeczach to już kompletna paranoja. Spójrz, założyłem temat "technologicznie słabe PS2"który zamknąłeś i kazałeś przenieść tem,at do innego z tym że w innym nikt już nie dyskutował bo nie było skupienia na ów temacie...brak mi słów!Niewiem czy za wszelką cene chcesz mi zrobić na złość, czy aż tak mnie nie lubisz czy co, ale mam już ciebie serdecznie dość...Chcesz sie pobawić moim kosztem widze, super. Chcesz mieć pretekst do zapodania mi bana, też super. Zastanów sie jednak nad tym co robisz, bo to co wyprawiasz jest nie do opisania
Odnośnie tematu to zauważ że napisałem co ja sądze o krav mage a to że wpleciłem czym on jest to dlatego żeby niebyło postów w stylu -"a co to krav mage"...zastanów sie troche!