Soul fanboyem to jesteś ty. Już mam dosyć twoich postów wychwalających NG II i DMC4. Owszem będą to świetne gry, jednak prawda jest taka, że gdyby DMC4 było exclusivem na PS3 to śmiałbyś się z tej gry, tak jak wyśmiewasz się z Heavenly Sword. A ściery co się czepiasz? Za mało stron na Halo i na Bioshocka dał?
Fanboyem czego jestem ? Sony czy M$ , i po czym wnosicie ? Jak masz dość to puść , proste
Nie to jest prawda , a to co sobie sam w tej głowie wymyśliłeś i twierdzisz że tak jest , w slashery gram nie od dziś i to DMC był moim pierwszym ukochanym slasherem ( zanim pokazło się NG ) DMC 2 mnie ostro zawiodło a DMC 3 mnie na nowo ostro wciągnęło , choć nie jakoś mocno brak PS2 robił swoje , no i na pokładzie było już NGB
Zawsze mocno uważałem że to te dwie gry wyznaczają kierunki w tej tematyce gier , no ale skąd Ty to możesz wiedzieć
Nie po to kupiłem PS3 że by wyśmiewać się z gier ex na PS3 , a to że HS jest jakie jest to nie moja wina że nie dorównuje DMC i NG , po za tym to forum więc mam prawo śmiać się z czego tylko chce
Co do ściery i całego PE to część osób wie jakie mam do nich podejście , seksualne czyli ..pier**** ich