Wracając do DMC4 - zauważyliście, że Dante może sobie zmieniać style "w locie". Teraz to będzie jatka
W walce z tym bossem-roślinką na HUDzie Dantego na tym kółku po lewej pojawiają się "R", "G", "S" oraz "T", a nad paskiem życia "Royalguard", "Swordmaster", "Gunslinger". U Nero czegoś takiego nie zauważyłem.
Przejście gry na normal było już trudne,
nie było możliwości cofania się do zaliczonych misji, więc nie było gdzie nabić kasy,
w której kierujemy nieśmiertelnym pół-diabłem
Chciałeś powiedzieć przesadyzmem
Akurat w grze, w której kierujemy nieśmiertelnym pół-diabłem takie podejście do reżyserii filmików bardzo pasuje.
Cytujw której kierujemy nieśmiertelnym pół-diabłemTo po kiego ma pasek życia
Devil May Cry 4 360 Edition: Looks And plays Identical To The PS3 Edition.http://n4g.com/NewsCom-91354.aspx#Comments;D
Games Radar Previews Devil May Cry 4 360 Edition: Looks And plays Identical To The PS3 Edition.
Words: Mikel Reparaz, GamesRadar US
Co się tu niektóre osoby nie podniecały obrazkami z COD4 z różnych etapów produkcji a skończyło sie jak się skończyło
Cytat: Gość Anonimowy w Grudnia 09, 2007, 14:58:10 pmCo się tu niektóre osoby nie podniecały obrazkami z COD4 z różnych etapów produkcji a skończyło sie jak się skończyło Nom, skończyło się tak że GameZone dał COD4 na PS3 wyższą ocenę za ostrzejszą grafikę i lepsze oświetlenie. @pachuZajebista sygnaturka. Mogę sobie też taką ustawić?
Cytat: MarcePan w Grudnia 09, 2007, 15:43:40 pmCytat: Gość Anonimowy w Grudnia 09, 2007, 14:58:10 pmCo się tu niektóre osoby nie podniecały obrazkami z COD4 z różnych etapów produkcji a skończyło sie jak się skończyło Nom, skończyło się tak że GameZone dał COD4 na PS3 wyższą ocenę za ostrzejszą grafikę i lepsze oświetlenie. @pachuZajebista sygnaturka. Mogę sobie też taką ustawić? SKONCZYLO SIE ZE NA PS3 SA SLABSZE TEXTURY I CHYB ANIZSZA ROZDZIALKA
Czy DMC jest robiony na tym samym silniku co lost planet??
Najnowszy trailerMomentami daje rade http://www.gamersyde.com/stream_5709_en.html