Hehe, xellos co do BG2 - cóż z tego, ja Baldurka kilkanaście razy przeszedłem, i nadal gram, ta gra jest tego warta
Hmm jakieś wpadki? Nie mam z tego typu rzeczy większych eksipiriencji, hmm no ale w te wakacje do mnie na mazury pojechałem z kumplami (m.in. z najlepszym z nich - hi otto!
), no i oczywiście na łonie natury, na świeżym powietrzu rozstawiliśmy tv, gacka z 4 padami i jazda ;p Graliśmy namiętnie m.in. w Soul Calibura 2, aż tu siurpryza po pewnym czasie, i podczas odpalania SC2 'Error, Data corrupted'. I save`a ni ma ;p Całą grę przeszedłem na nim, wszystkie bronie, stroje itepe ;p No, ale od nowa potem przeszliśmy sporą część gry.
Hmm no i jeszcze pamiętam jak z ottem kiedyś dla zabawy ściągaliśmy romy do gbc (mieliśmy bodajże wtedy własne gbc, ale chcieliśmy popatrzeć jakie gry można kupić/sth). No i jakaś gra miała być bodajże Dragon Ballem, a się okazało... peep showem
Czarnobiałe zdjęcia na wpół rozebranych kobiet z jakością rodem z gb
Hm wkurzyło mnie też to, że grałem w FFVIII, świetnie mi szło, gra wspaniała (na pc), i.. niestety miałem pirata, i było tak chyba, że była 1CD, a potem na drugim CD`ku tak jakby 2,3 i 4 CD. I mi jakoś tam 3CD nie działało, i tylko dotąd mogłem grać ;/ A tak to wciągnęło ;/
Hm no chyba większych jakichś innych przewinień nie mam