Ankieta

Czy temat powinien zostać zamknięty?

Tak
18 (62.1%)
Nie
11 (37.9%)

Głosów w sumie: 26

Głosowanie skończone: Października 04, 2005, 15:57:15 pm

Autor Wątek: Podsumowanie minionego tygodnia  (Przeczytany 14877 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aras

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Hige!
Podsumowanie minionego tygodnia
« Odpowiedź #40 dnia: Października 10, 2005, 19:00:16 pm »
tak jak tydzień temu tak i teraz nie znalazłem czasu ani na porządne granie ani na nauke :wink:  sam nie wiem co robie pomiędzy przyjściem ze szkoły a pójściem spać ale nie mam czasu :lol:  życie co chwila sprawia mi takie niespodzianki że nad "poważnymi sprawami" (granie,laska,nauka)nawet nie myśle,wole spontan :!:

chociaż grania szkoda (ale z zakupem pesa5 napewno znade na to czas :lol: )
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
« Odpowiedź #41 dnia: Października 10, 2005, 19:08:18 pm »
temat moze nie jest zly tyle tylko ze   tydzien to dosc krotki odstep czasu w ktorum moze zdazyc sie  cos ciekawego .Proponowalbym cos a' la Hyde Park w PE  gdzie  co miesiac zg(redz)i pisza o swych perypetiach .Ale to tylko propozyzacja ,autor zrobi jak bedzie uwazal :wink:

Dobra skrobne cos i ja aby nie bylo offtopu .Tydzien  byl  normalny .Zadnych sensacji. W szkole jest  narazie w porzadku, nie ma narazie zadnych kolokwiow.Przedmioty tez nie sa tez takie strzaszne jak  myslalem .No i baardzo fajnie sie plywalu na baseniku bedac drugi po ogolnym ocenaniu  umiejetnosci plywarskich (szkoda tylko ze may tylko 5 cwiczen :cry: ).W graniu  mam kolejny zaliczony tytul .Jest nim Medal of Honour :rising sun .Gierka krotka i rozluznaiajaca .Aha , na wyboarch jak  obiecywalem nie bylem  :wink:
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #42 dnia: Października 10, 2005, 19:11:20 pm »
Cytat: "jay jay"
temat moze nie jest zly tryle tylko ze   tydzien to dosc krotki odstep czasu w ktorum moze zadazyc sie  cos ciekawego .Prponowalbym cos a' la Hyde Park w PE  gdzie  co miesiac zg(redz)i pisza o swych perypetiach .Ale to tylko propozyzacja ,autor zrobi jak bedzie uwazal :wink:

Jako żem autor :wink: stwierdzam że dogodny jest właśnie tydzień, po miesiącu poprostu temat już by ostygł...Napewno u coniektórych jest ciekawie...dzielcie sie wrażeniami...

Sowa

• Proletariusz
« Odpowiedź #43 dnia: Października 10, 2005, 19:19:30 pm »
No więc ja jeszcze tu nie pisałem. Ehh niestety nowy tydzień się zaczął :x  .
Ale opowiem wam o końcu zeszłego...
Wróciłem ze szkoły w piątek no i co tam nic specjalnego usiadłem sobie przy kompie i załączyłem neta po godzinie wyszedłem na podwórko pograć z kumplami w gałę. Ok. po dwóch godz. włączyłem X-a z Otogi 1 i... zabrakło prądu :P  ! Buahaha :D  Dobra po trzech godzinach włączyli go z powrotem więc znowu załączyłem X-a z Otogi noi sobie grałem i grałem( teraz doszedłem do 21 misji) A później poszedłem spać! Ciekawe nie?

Nice Girl

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #44 dnia: Października 10, 2005, 19:21:53 pm »
Hmm Ciekawy temat  :wink: Przez ten tydzien zmienilo sie u mnie duzo :/ Stwierdzilam ze niemieckie laski sa w wiekszosci puste i zwracaja wieksza uwage na kase, a kolesie to poprostu yy niewazne... Nio nic, wczoraj powrocilam do Lodzi i chyba moj wyjazd z powrtotem jest malo prawdopodobny  :shock: Whatever... Milo tu wrocic i tyle  :D Buzka

Sowa

• Proletariusz
« Odpowiedź #45 dnia: Października 10, 2005, 19:24:17 pm »
Cytat: "Nice Girl"
Hmm Ciekawy temat  :wink: Przez ten tydzien zmienilo sie u mnie duzo :/ Stwierdzilam ze niemieckie laski sa w wiekszosci puste i zwracaja wieksza uwage na kase, a kolesie to poprostu yy niewazne... Nio nic, wczoraj powrocilam do Lodzi i chyba moj wyjazd z powrtotem jest malo prawdopodobny  :shock: Whatever... Milo tu wrocic i tyle  :D Buzka
Też jesteś z Łodzi? No cóż nie wiem czy tak się cieszyć, że się do Łodzi wróciło :?

Nice Girl

• Towarzysz
« Odpowiedź #46 dnia: Października 10, 2005, 19:25:14 pm »
Jak bys spedzil ten tydzien tam gdzie ja, tez bys sie cieszyl ze jestes w domu  :lol: Wierz mi...

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #47 dnia: Października 10, 2005, 19:26:57 pm »
O minionym tygodni uwolałbym nie wspominać :/

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #48 dnia: Października 10, 2005, 19:28:04 pm »
Ciekawy temat Wink

Cytat: "Jay Jay"
temat moze nie jest zly

No prosze...i pomyśleć że jeszcze do niedawna głowili sie jak by go tu zamknąć...do tego stopnia
że została wprowadzona durnowata ankieta...
A i niemiałem racji że temat ten to słuszna rzecz? wiadomo że tak!Dodam jeszcze że pozamykano mase moich tematów które również świeciły by dziś triumfy zainteresowania pośród użytkowników z tym że to już temat na który nie mam juz zamiaru sie wypowiadać...znowu by trza było na modów naklepać...

Palli

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #49 dnia: Października 10, 2005, 19:32:38 pm »
Ten tydzien u mnie tez nie byl zbyt ciekawy :/ Zwlaszcza przez jakiegos jelopa, ktory ukladajac plan zapewnil mi codzienny pobyt do wieczora na uczelni :/

@Don - tak, zlapales nas - wszystkie Twoje tematy byly zawsze sensowne, my jestesmy zli i podli, ze je pozamykalismy.
Geez czlowieku, Ty naprawde jestes niereformowalny :/

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #50 dnia: Października 10, 2005, 20:01:14 pm »
no i zaczyna sie kolejny monotonny tydzien w moim zyciu.....dobrze ze mam treningi bo bym do bani dostal, a od nastepnej soboty zaczynam wreszcie studia 8)  8) , sie zobaczy co i jak na tej historii bedzie 8) , a tak w ogole to ostatni jakos tak samotnosc mi doskwiera, kumple powyjezdzali na studia, albo pracuja wtedy kliedy ja mam wolne, lipa i tyle na nic czasu nie ma, mysle ze sie jakos to wszystko wyklaruje z biegiem czasu...dlatego mowie treningi ratuje mnie (przed depresja  :?  :? )

Don

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Października 10, 2005, 20:17:32 pm »
Hmmm nie ma to jak zacząć V rok politologii (studia dzienne). W poniedziałek telefon do kumpla:

Ja: Ile mamy zajęc?
Kumpel: Jedne jedyne w środę o 15:00.

Mija wtorek, środa - dzwonię znów do kumpla:

Ja: I co da się przeżyc te zjęcia?
Kumpel: A nie wiem, bo wywiesiła kartkę, że zajęcia odwołane sa w tym tygodniu...

Polecam studiowanie 8)

PS:  Palli to straszne mieć taki plan... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nice Girl

• Towarzysz
« Odpowiedź #52 dnia: Października 10, 2005, 20:22:57 pm »
Ja od jutra zaczynam studia (Stosunki Miedzynarodowe-Japonistyka) I jak zobaczylam plan to sie poprostu zalamalam  :lol: 3 razy od 8 do 19 .... Chyba lekkie przegiecie... Przynajmniej w Germanach mialam od 9 do (gora) 16  :shock: Bez sensu.. :(Ale ten tydzien co sie dopiero rozpoczyna, bedzie dla mnie bardzo wazny, bo nie wiem czy dam rade uczyc sie o Polityce w Europie  :shock: Ehh nie lubie tego...

Bystry

• Towarzysz
« Odpowiedź #53 dnia: Października 10, 2005, 20:23:08 pm »
Ja: Ile mamy zajęc?
Kumpel: Jedne jedyne w środę o 15:00.

Mija wtorek, środa - dzwonię znów do kumpla:

Ja: I co da się przeżyc te zjęcia?
Kumpel: A nie wiem, bo wywiesiła kartkę, że zajęcia odwołane sa w tym tygodniu...

Polecam studiowanie  

U mnie podobnie. W zeszlym tygodniu brak zajęć, w tym tygodniu to samo, w przyszlym tez sie nie zapowiada na jakies zmiany (studiuje dziennie)  Ale sesja i tak da po dupie...

wozek

• Towarzysz
« Odpowiedź #54 dnia: Października 10, 2005, 20:34:52 pm »
Tydzien piekny jak kazdy inny Tydzień Licealisty  :D  Liceum dopiero zaczalem minal miesiąc i coz ... wielka biba :P Nowi ludzie , znajomosci .
Najciekawsze momenty w zyciu .

pozdro dla wszystkich licealistow ... a i studentow tez :D

Palli

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #55 dnia: Października 10, 2005, 21:41:09 pm »
Cytat: "Don"
PS:  Palli to straszne mieć taki plan... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Slyszalem, ze PP slynie z niesamowicie debilnych planow, ale to juz jest przegiecie :/
Pocieszam sie jedynie, ze mimo super planu - takiej politologii albo jakiejs polonistyki to bym w ogole nie zdzierzyl :) [marne to pocieszenie, ale trzeba sobie jakos radzic :]]]]

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

paprot

• J-23
  • PSN ID: paprotPL
« Odpowiedź #56 dnia: Października 10, 2005, 22:42:41 pm »
Tydzien jak sie zaczal od masy zajec na uczelni do godz 18 od 8 rano powrotu do domu i kłotni z dziewczyna :cry:  :cry: ogladania tivika i siedzenia na necie bo co tu robic jakos ochota na grania mała wiec konsolka sie kurzy no i tyle idem spac jutro nowy dzien cza rano wstac :?

Sowa

• Proletariusz
« Odpowiedź #57 dnia: Października 14, 2005, 10:52:06 am »
Ja od jutra zaczynam studia (Stosunki Miedzynarodowe-Japonistyka) I jak zobaczylam plan to sie poprostu zalamalam  :lol: 3 razy od 8 do 19 .... Chyba lekkie przegiecie... Przynajmniej w Germanach mialam od 9 do (gora) 16  :shock: Bez sensu.. :(Ale ten tydzien co sie dopiero rozpoczyna, bedzie dla mnie bardzo wazny, bo nie wiem czy dam rade uczyc sie o Polityce w Europie  :shock: Ehh nie lubie tego...

Ciekawy kierunek obrałaś :)  ! Ahh jak ja bym chciał kiedyś wyjechać do Japoni chociaż na jakieś dwa tygodnie 8)  mmm :D
Pisz czasami jakie masz tam zajęcia ok?

Nice Girl

• Towarzysz
« Odpowiedź #58 dnia: Października 14, 2005, 23:41:16 pm »
Tzn tez myslalam ze bedzie ciekawie, ze wiekszy nacisk beda brali na Japonistyke... a tu lipa :/ niestety mam tylko 6 godzin w tygodniu Historii Japonii, Kultury, Jezyka, Polityki i Stosunkow z Innymi krajami  :roll: Jak narazie normalnie mialam Jezyk, ale robilismy poprostu Hiragane i Katakane (niektore laski nawet nie wiedzialy z czym to sie je  :shock: ) I podstawowe slowka, przedstawianie itp... Poczekam, moze sie cosik rozwinie  :D A tydzien byl baaardzo meczacy  :lol:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #59 dnia: Października 15, 2005, 00:03:08 am »
(Stosunki Miedzynarodowe-Japonistyka) I jak zobaczylam plan to sie poprostu zalamalam  3 razy od 8 do 19 .... Chyba lekkie przegiecie...

Japonistyka jest bardzo fajna i ciekawa, ale trzeba umieć się uczyć 25 godzin na dobę, by wyrobić :roll:  

Kolejny masakrystyczny tydzień- kto tam potrzebuje spać więcej niż 4 godz. na dobę 3 razy pod rząd... Tak więc zmęczony jak cholera, wszystkie mięśnie bolą (dziewczyna przyjechała wczoraj na nockę), co najlepsze i tak sie nie wyśpię, bo jutro już jadę do Tarnobrzega do niedzieli i na deser pierwsze obserwacje w pon w moim byłym liceum, będą na jakimś rąbanym kacu. Koisu!

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #60 dnia: Października 16, 2005, 23:45:05 pm »

Stan na 10.10 - 16.10

Co ciekawego sie u was wydarzyło?

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #61 dnia: Października 16, 2005, 23:47:57 pm »
Z ciekawszych wydarzeń mieliśmy 2 bójki kilku grup.
Wagary też ciekaw były.
No ale nic nadzwyczajnwego zwykła szara codzienność.

paprot

• J-23
  • PSN ID: paprotPL
« Odpowiedź #62 dnia: Października 17, 2005, 11:26:45 am »
ano sie nic ciekawego nie zdarzylo jakos tydzien minal bez wiekszych fajerwerkow wszytko jest podporzadkowane do premiery PES5 i tak mi mina next tygodnie na graniu w pileczke od KONAMI i spotkaniu z dziewczyna plus jeszcze wypady na uczelnie po wiedze  :mrgreen:  :mrgreen:

Cosmaty

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Października 17, 2005, 11:32:03 am »
Przeziębienie, jeszcze większe przeziębienie oraz maksymalne przeziębienie… No to tak w skrócie…A i ponoć jakieś wykłady sobotę i niedzielę były z „Historii literatury polskiej” , „Historii teatru do końca XIX w.” , Historii Polski” , „Metodologii badań w naukach humanistycznych” , „Historii sztuki” oraz z „ Wybranych zagadnień literatury powszechnej” …Wszystko z temperaturą 38 stopni Celsjusza oraz cieknącym nosem… Także jestem prawie trup, ale się nie daję i walczę dalej niczym fajter w czerni i z kapturem.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #64 dnia: Października 17, 2005, 11:34:16 am »
u mnie tydzien minal tak jak i poprzednie z ta tylko roznica ze w weekend mialem wyklady...nastepne dopiero za 3 tyg wiec mam duzo czasu aby przeczytac mase zadanych ksiazek..... :|

Sowa

• Proletariusz
« Odpowiedź #65 dnia: Października 17, 2005, 14:42:11 pm »
Cytat: "walker_san"
u mnie tydzien minal tak jak i poprzednie z ta tylko roznica ze w weekend mialem wyklady...nastepne dopiero za 3 tyg wiec mam duzo czasu aby przeczytac mase zadanych ksiazek..... :|
Przynajmniej nie będziesz się nudził! :roll:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #66 dnia: Października 17, 2005, 14:54:16 pm »
W tym tygodniu zdechła rybka mojego brata  :|
EDIT: Zapomniałem dodać: wolny piątek :)

Slay

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #67 dnia: Października 17, 2005, 15:03:46 pm »
Hhe, normalny tydzien - z tym ze pokochalem DS :P No i tak jakos bylo luźniej.... w czwartyke odowlana polowa zajec i w piatek wolny dzien ;p

i kto tu ma najwiekszego gs ??

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #68 dnia: Października 17, 2005, 15:09:32 pm »
Tydzień minoł fajnie zaczołem odnowa przygode z Devilem 3 i jest fajnie tylko ta jedynka z biologii troche boli. Ale jakoś przezyłem tylko nie wiem jak to powiedzeć starszym.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #69 dnia: Października 21, 2005, 19:14:14 pm »
Babka ucząca hiszpańskiego jest katastrofalna (mexykanka)- nawet dogadać się nie można, bo angielskiego za dobrze nie zna. Za to jutro będę miał zapewne Advent Children od kumpla- najwyższy czas. Poznałem b. "ciekawych" znajomych w Tarnobrzegu- człowieka "kometę", filozofa, który przekonywał po pijaku, że Ge-forcy są lepsze od Radeonków (składa kompy w jakiejś firmie), oraz grupę miejskich motocyklistów, którzy jak na kozaków przystało, po pijaku osunęli się na ziemię i w takich cyrkowych pozycjach spali. No ale blachy zobowiązują.

McJohn

• Człowiek dobrej roboty
  • Gdzie jest Dickinson?!
« Odpowiedź #70 dnia: Października 21, 2005, 19:36:22 pm »
A ja jestem przeziębiony lekko. No i przymierzam się do obejrzenia Władcy Pierścieni: Dwie Wieże po raz n-ty - tym razem na TVNie o 20.10.
 :twisted:

Ah, jeszcze coś - zakupiłem na Allegro Xboxa. Ciekawe tylko kiedy dojdzie...Ja chcę już moje Ninja Gaiden i Fahrenheita!!! :x
War, war never changes. Waiting for Fallout 3.

LLothar

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: Października 22, 2005, 01:03:46 am »
A ja ten swoj tydzien moge podsumowac tak, ze sie tu zarejestrowalem!

Tak ogolnie to moj pierwszy post tutaj (yeah) zatem "Moja Powitac, Powitać."
Nie rob w ch*** wspolpracownikow, bo moga sie odwdzieczyc tym samym.

Lite

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: Października 23, 2005, 10:35:02 am »
Przeziębiłem się lekko. Odkryłem, że kiedyś się tutaj zarejstrowałem, ale widocznie było to tak dawno, że zapomniałem kiedy to robiłem. ;)

Pozdrawiam Jana W.P.
Nie rób w ch*** współpracowników, bo mogą się odwdzieczyć tym samym.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Października 23, 2005, 12:41:03 pm »
Ten tydzień dla mnie był wyjątkowy :D i dobry jak i zły
Jako dobre zaliczam ze kupłem sobie PSP i cioram ostro w Metal Gear Ac!d
Jako złe zaliczam ze nie miałem komputera (virus)
Ale PSP przebija kompa więc tydzień był udany ;)

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #74 dnia: Października 23, 2005, 13:03:03 pm »
Odzyskałem sens życia. Ot tak, po prostu.
Fryty tyty dotknij pyty

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #75 dnia: Października 23, 2005, 23:18:35 pm »
Podsumowanie minionego tygodnia...stan na 17.10 - 23.10

dcf

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #76 dnia: Października 23, 2005, 23:23:59 pm »
Robota nad skryptami ,dużo roboty.
Odkrywam ,że mario sunshine ma hardkorowy poziom trudności...(dawno w żadną platformówkę nie grałem)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #77 dnia: Października 24, 2005, 15:09:39 pm »
Zaczałem na nowo grac w GTA: SA (tym razem na X-box'ie) i wreszcie mam PES'a 5.
A w zuciu jak w zyciu. Duzo nauki, malo wolnego czasu. Czyli po staremu.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #78 dnia: Października 24, 2005, 15:12:19 pm »
Tydzień zakończył sie kolejną klęską narodową. :(
Ukończyłem Fallout Tactics (PC), zacząłem grać w Fahrenheit.
Poza tym mnóstwo nauki, musiałem przez weekend przeczytać Ludzi bezdomnych.

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #79 dnia: Października 24, 2005, 15:24:48 pm »
Dwudziestego pierwszego października byłem na pielgrzymce maturzystów w Częstochowie... Było bardzo ok, tym bardziej, że nieznana dziewczyna, której chciało się spać, oparła głowę najpierw na mojej nodze (ja stałem, ona kucała), a potem na ramieniu i się zdrzemnęła... Dodam tylko, że była bardzo atrakcyjna... Była... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :(  :(  :(  :(  :(  :(