Ankieta

Czy temat powinien zostać zamknięty?

Tak
18 (62.1%)
Nie
11 (37.9%)

Głosów w sumie: 26

Głosowanie skończone: Października 04, 2005, 15:57:15 pm

Autor Wątek: Podsumowanie minionego tygodnia  (Przeczytany 14876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Podsumowanie minionego tygodnia
« dnia: Października 03, 2005, 18:58:57 pm »
Temat dotyczy podsumowania minionych tygodni...opisujcie jakie gry ukończyliście ale też...czego dokonaliście, może jakieś wasze osobiste sprawy albo przemyślenia...DO ROBOTY!

Ogłaszam stan na: 25.09-2.10

Ukończyłem Tenchu 3 (narazie tylko Rikimaru) - wszystkie poziomy na Grand Master!

Kupiłem MGS3: Snake Eater

A reszta to już po staremu...żadnych wypadów, żadnych nowych znajomości...ot taki to był nudny tydzień...

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1 dnia: Października 03, 2005, 19:13:15 pm »
A od czego jest temat W co teraz gracie? :wink: Tam tez sie chyba pisało jaka gre sie ukonczyło :p
wiem, czepiam sie, walker san mnie zaraził, no i te disco polo co słucham na mnie tak wplywa chyba :wink:

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #2 dnia: Października 03, 2005, 19:26:51 pm »
Cytat: "Ako"
A od czego jest temat W co teraz gracie? :wink: Tam tez sie chyba pisało jaka gre sie ukonczyło :p
wiem, czepiam sie, walker san mnie zaraził, no i te disco polo co słucham na mnie tak wplywa chyba :wink:

Ako ty juz lepij przestań słuchać tego disc polo i jeszcze jedno czy temat zostanie zamkniętny??
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3 dnia: Października 03, 2005, 19:49:32 pm »
znzjac zycie to zostanie zamkniety, a Pedro bedzie mial pretensje....a zeby nie bylo ja w ostatnim gralem jedynie w demo CoD2, nie chce mi sie grac ostatnio....

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #4 dnia: Października 03, 2005, 19:51:06 pm »
Ten miniony dydzień był okropny. Kłopoty w szkole, kłopty rodzinne, kłopoty z kolegami. Jakoś nie miałem ochty nawet w coś zagrać :/.

skunek

• Towarzysz
« Odpowiedź #5 dnia: Października 03, 2005, 20:00:07 pm »
miniony tydzien byl bardzo udany:Dostalem premie za dobrze wykonaną robote.Za nią kupilem sobie nowy monitor(LCD 19 cali firmy AG Neovo)-OLBRZYM.Jesli chodzi o gry to sie niewydarzylo nic specjalnego:Pomykam codziennie w Battlefield 2,Counter Strike:Source a ostatio sprawilem sobie Dungeon siege2 i probuje w to grac

Nesser

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Października 03, 2005, 20:18:14 pm »
Ja zacząłem zbierać na psp, poza tym brak czasu na granie...
Miejsce na podrobienie mojego podpisu: _________.

Pif Paf

• Towarzysz
« Odpowiedź #7 dnia: Października 03, 2005, 20:44:23 pm »
a nie lepiej zalozyc sobie bloga i tam to opisywac?
Myślisz film, mówisz POMPKA
www.pompka.neostrada.pl

TaiCat

• Towarzysz
  • A11 y0u2 b453
« Odpowiedź #8 dnia: Października 03, 2005, 20:47:58 pm »
w tym tygodniu skończyłam Suikoden 2(fabularnie;P) poza tym w budzie zarobiłam kilka pał:( i się dołowałam lub czytałam "Tako rzecze Zaratustra" i "Rok 1984"

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Października 03, 2005, 20:52:54 pm »
Temat to jedna wieklka nabijalnia postów -podoba mi sie!!! :D  :D

W minionym tygodniu pograłem w:
 Hitmana 2 -troche sie zawiodłem, ale w końcu była to dopiero 2 część. Więc cały czas mam apetyt na blood money :D

zaliczyłem tez Burnouta: Revenge - cudowna gra warta każdego grosza

i powtórzyłem MGS2 Sons of Liberty -  oczywiście ze cudo po raz kolejny :D

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10 dnia: Października 03, 2005, 21:04:18 pm »
lupinator ciesz sie poki mozesz bo pewnie temat bedzie zamkniety....

Cosmaty

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Października 03, 2005, 21:12:09 pm »
lupinator ciesz sie poki mozesz bo pewnie temat bedzie zamkniety....

:|

Poprzedni tydzień stał pod znakiem ostatnich dni wolności… A jako, że wolność kocham to i z niej korzystałem… grając we wszystko co mi wpadło w łapy… Masę śmiecia na PC i konsole. Nic mi nie zostało z tego w pamięci jakoś tak :wink:

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #12 dnia: Października 03, 2005, 21:33:24 pm »
Tje, ladnie beznadziejny temat. :D Sorry, ale przez takie tematy ciezko lowic cos ciekawego na forum...

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #13 dnia: Października 03, 2005, 21:44:23 pm »
Jest jeden zasadniczy powód dzięki któremu temat nie zostanie zamknięty, oczywiście wszystko przed jego zalożeniem przemyślałem i mam mase argumentów.

Przedewszystkim gry są w tym temacie priorytetem ale pisałem żeby nie pisać wyłącznie o nich...

Należy pisać o waszych przemyśleniach, przeżyciach...ot można powiedzieć temat aktualny będzie zawsze! No i ciekawymi przemyśleniami możemy sie wymienić

Zupełnie nie rozumiem postawy forumowiczów skazujących już na starcie temat na klęske...zupełnie nie zajarzyliscie o co w tym chodzi a odsyłanie do tematu "w co teraz gracie" jest zupełnie nie na miejscu bo i tematyka zupełnie inna...

Słowem, jak temat sie rozkręci to niechciałbym widzieć tu postów wszystkich jego przeciwników bo to będzie troche niegodne i ogółem oburzające...

Tak więc zobaczymy, ja sądze że temat ciekawy, planowałem go od jakiegoś już czasu, z pewnością pojawi się tu wiele ciekawych postów...

Nie róbcie offtopów!Będe tego pilnował

Piszcie piszcie, bo temat świerzy...

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #14 dnia: Października 03, 2005, 22:00:37 pm »
Poprzedni tydzień stał pod znakiem pierwszej pały (shame :x ), trzech testów, Nintendo Gallery W Wind Wakerze, graniu w Soula i całonocnej imprezie z piątku na sobotę :lol:

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #15 dnia: Października 03, 2005, 22:02:47 pm »
Cytat: "CassSept"
Poprzedni tydzień stał pod znakiem pierwszej pały (shame :x ), trzech testów, Nintendo Gallery W Wind Wakerze, graniu w Soula i całonocnej imprezie z piątku na sobotę :lol:

AA...zapomniałem sie o ocenach pochwalić...ogółem dobrze! :P Choć już jedna pała jest..dostałem z Przysposobienia obronnego...niestety, mamy gościa który kiedyś w wojsku robił i to jest wręcz szkolenie...no i kartkówka z PO - 2+...razem srednia 1.75, w zaokrągleniu 2...czyli przejde! :P

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #16 dnia: Października 03, 2005, 22:02:58 pm »
Cytat: "Don_Pedro"

:lol: :lol: :lol:  :shock:

Po pierwsze: Słownik do ręki i poprawiaj błędy
Po drugie: Weź się do roboty   :evil:  :twisted:
Po trzecie: Zachowujesz się jak czytelniczka Claudii bądź innego Życia na Gorąco :)

Ten tydzień był dupny. Oby jak najmniej takich tygodni w moim życiu.
Nonstop jakieś jazdy, jak nie szkoła to dom, jak nie dom to dziewczyna i wogóle jakaś porażka w tym tyg.

:evil:  :x

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #17 dnia: Października 03, 2005, 22:06:49 pm »
Cytat: "Vitryna"

:lol: :lol: :lol:  :shock:

Po pierwsze: Słownik do ręki i poprawiaj błędy
Po drugie: Weź się do roboty   :evil:  :twisted:
Po trzecie: Zachowujesz się jak czytelniczka Claudii bądź innego Życia na Gorąco :) :evil:  :x

aaa...no i kartkówka z ortografii była...w srode bodajże...pała(kurde, wydało sie!) :wink:

Nigdy niebyłem dobry z ortografi dlatego nie bardzo radze sobie z pisaniem tyh wszystkih pierduł bo ogułem mam to bardzo błemboko... oto me zdanie!@ 8)

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #18 dnia: Października 03, 2005, 22:09:47 pm »
Hehe :P spadej na  dżewo heh to przez ten ciężki tydzień..już nic nie toleruje...a 4 polskie pod rząd to granica mojej wytrzymałości :lol:  :roll:  :evil:

PEACE!!!! :wink:

SmaczniX

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: Października 04, 2005, 09:41:42 am »
Poprzedni tydzien był taki sam jak każdy inny czyli qrwa do bani nic nowego ciagle te same obowiaski i tak do zajebania, sory za ten dekadentyzm ale jest to chyba spowodowane przesileniem jesiennym, gierki ostatnio nie daj mi tyle radosci co kiedys, jedynym pocieszeniem byly iprezki w weekend choc wtedy czuje ze zyje bo tak przez caly tydzien mam odczucie ze jestem pustakiem pozbawionym duszy, od wyplaty do wyplaty od weeknedu do weekendu tak wyglada moje zycie

[Głos z lodówki: Zamknąć czy nie zamknąć? Oto jest pytanie! Która opcja pozwoli mi zaliczyć ten dzień, a w konsekwencji tydzień, do udanych..?]
rap,browar,konsola,kobieta,thc to jest to tego od życia chce

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #20 dnia: Października 04, 2005, 15:27:15 pm »
Cytat: "lodówa"
[Głos z lodówki: Zamknąć czy nie zamknąć? Oto jest pytanie! Która opcja pozwoli mi zaliczyć ten dzień, a w konsekwencji tydzień, do udanych..?]

Nie zamykajcie tematu, jak już pisałem jest on wart prowadzenia i odróżnia sie od innych! Napewno nie będzie to wybawieniem na udany tydzień...tylko mi ten tydzień wtedy zepsujesz :cry:

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #21 dnia: Października 04, 2005, 15:49:07 pm »
hmm wedlug mnie temat jest do zamkniecia( powtarzam wedlug mnie, wystarczy temat w co teraz gracie), ale zamkniecie tego tematu utwierdzi Pedra ze ktos sie na nim uwzial, coz dobrze ze nie jestem modem, trudna jest to zaiste decyzja... :|

[Głos z lodówki: Rozstrzygniemy to demokratycznie :]

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #22 dnia: Października 04, 2005, 16:05:07 pm »
Moim zdaniem temat ten nie jest taki zly... Prawde mowiac jeszcze nigdy sie z takim na zadnym forku nie spotkalem ;]

Odnosnie mojego tygodnia:
Raczej dosc luzno w szkole [za to w tym tyg. nauczyciele sobie to odbijaja XD], oceny nie byly nizsze niz 4, gralem bardzo malo, bo i czasu malo - raptem doszedlem prawie do Omega Pirate'a w Metroidzie Prime, moze w czwartek sobie dluzej pogram... Ogolnie dosc dobrze bylo, oby tak dalej ;P

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #23 dnia: Października 04, 2005, 21:56:03 pm »
Nie no...załamany jestem...Po kiego grzyba ingerujecie w mój temat i dodajecie taką bezsensowną ankiete która w dodatku nie ma wiele wspólnego z tematem...

Rozstrzygnijmy to demokratycznie...buhaha!Nie no, jestem poprostu oczarowany pomysłem...mam tu mase wrogów którzy rzecz jasna opowiedzą sie przeciw temu tematowi i sprawa pozamykana...nie wiem kto jest owym głosem z lodówki ale takie pomysły to już przesada...Dajcie mi władze! Obiecuje że zrujnuje to forum w ciągu 24 godz. identycznie jak wy rujnujecie moje tematy...wymyśl ktoś lepszy.Jest taki?Ja tu staram sie przyzwoitym tematem rozruszać troche to forum a tu takie coś...nie no...tym razem przesada...

Mam to w pompie...niech se blokuje ktoś ten temat, jak tak ma byc to po co sobie przeszkadzać...ja napisałem że z moim zdaniem sie i tak nikt nie liczy więc o co chodzi...

Walker, super, coś ci nie pasi, nie podoba sie temat to po jakiego wafla sie dopisujesz...pościka se nabijasz?Działasz przeciw mnie i luzz, al;e czasem poprostu możesz grubo zaszkodzić...

Napisalem co o tym(i o was)myśle...

Na wszystkich przeciwników tego tematu poprostu nie mam słów...

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #24 dnia: Października 04, 2005, 21:59:18 pm »
pedro wyrazilem swoje zdanie, a o nabijaniu postow to ty lepiej nie pisz, wiesz dlaczego....

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #25 dnia: Października 04, 2005, 22:03:22 pm »
Cytat: "walker_san"
pedro wyrazilem swoje zdanie, a o nabijaniu postow to ty lepiej nie pisz, wiesz dlaczego....

Taaa...jak bys tylko zauwazył ostatnimi czasy postów nie nabijam wcale...napisałem - rób co chcesz. chcesz mi szkodzić - rób to!, chcesz podlizywać sie modom - dajesz, dajesz. chcesz udawać poważnego - to rób to! I juz nic tu nie pisz...

Koniec offtopa - piszcie na temat!

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #26 dnia: Października 04, 2005, 22:08:08 pm »
I juz nic tu nie pisz...

wiesz to ze zalozyles temat nie daje ci zadnego prawa do rozkazywanie mi czy mam tu pisac czy nie, po drugie wpadasz w paranoje ze wszyscy sa przeciwko tobie, gdyby ktos inny zalozyl ten temat napisalbym to samo, poza tym to ze teraz nie nabijasz postow to zadne usprawiedliwienie bo kiedys sie chwaliles ze lubisz nabijac posty i zrobiles to na tyle skutecznie aby w 3 miesiace nabic ich ponad 1000, a udawanie super inteligentnego, i w ogole dojrzalszego niz jestes ci nie wychodzi...

zeby nie bylo nie na temat, w ostatnim tyg robilem to co zawsze, praca, treningi, troche czytanie( glownie o samurajach, historia japonii itd), grac mi sie nie chce, kasy brak, czyli nic nowego...

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #27 dnia: Października 04, 2005, 22:15:21 pm »
I juz nic tu nie pisz...

wiesz to ze zalozyles temat nie daje ci zadnego prawa do rozkazywanie mi czy mam tu pisac czy nie, po drugie wpadasz w paranoje ze wszyscy sa przeciwko tobie, gdyby ktos inny zalozyl ten temat napisalbym to samo, poza tym to ze teraz nie nabijasz postow to zadne usprawiedliwienie bo kiedys sie chwaliles ze lubisz nabijac posty i zrobiles to na tyle skutecznie aby w 3 miesiace nabic ich ponad 1000, a udawanie super inteligentnego, i w ogole dojrzalszego niz jestes ci nie wychodzi...

zeby nie bylo nie na temat, w ostatnim tyg robilem to co zawsze, praca, treningi, troche czytanie( glownie o samurajach, historia japonii itd), grac mi sie nie chce, kasy brak, czyli nic nowego...

Nie rozkazywałem, prosiłem...ale oczywiście postawiłeś na swoim...
Nikogo nie udaje żeby nie było nieporozumień...
Co do wrogów to ich mam i to wiem - przykład? pan o nazwie "donpedrotoidiota"- i to jest wporządku???No i moje tematy o dziwo nonstop są zamykane...
I co ze nabiłem tyle postów w takim czasie...ważne ze sie poprawiłem i juz teraz mnie to nie bawi...
Ogółem - napisalem co mialem do powiedzenia...i pewnie skomentujesz!baw sie dobrze, no oczywiście jeśli sprawia ci to przyjemność...

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #28 dnia: Października 04, 2005, 22:22:28 pm »
nie sprawia mi to przyjemnosci, zapewniam cie, i zrozum ze jezeli chodzi o mnie to mam juz takie podejscie a nie inne do wszystkich uzytkownikow, tak jak napisalem gdyby kto inny zalozyl ten temat to napisalbym to samo, wiem takze ze nie nabijasz juz tyle postow co kiedys( po prostu gdybys to robil to bys juz dawno dostal bana, czego jestes swiadom), a donpedroidiota dostal bana zanim sie rozkrecil wiec o co ci chodzi, wrogow sobie narobiles wlasnie wtedy kiedy nabijales posty jak szalony nie zastanawiajac sie w sumie co w nich piszesz( np o wargach...wiesz o co chodzi...)teraz musisz z tym zyc i ponosic konsekwencje tego co robiles, a nie zalic sie do calego swiata, ze wszyscy sie na tobie uwzieli....koniec offtopa, raczej( chyba ze cos napiszesz na mnie i bede musial sie bronic postem) sie juz nie odezwe w tym temacie natwoja prosbe...

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #29 dnia: Października 04, 2005, 22:25:12 pm »
Tez sie z raz udziele :wink:
Ostatni tydzien, a nawet kilka...
W szkole sobie siedze, modle sie zeby profesorka jakas nie wzieła mnie do odpowiedzi, na przerwach szukam czegos interesujacego i w okolicach szkoły biore z kolegą fajki od młodych (tzn sęp :twisted: jesli swoich sie nie ma), w wolnych godzinkach szkolnych, lub po szkole czasem chodze do baru na bilarda w poszukiwaniu doświadczen 8) ide do domu, i.... nic ciekawego nie robie, obejze gorzką zemste, na Xie nie gram od miesiaca chyba (ale jutro bede miał GCN the best konsola), siedze przed netem, grałem w gre online (do czasu), ostatnio ze 3 razy w heroesa 3 zem pojechał, siakies tv troszeczke moze, potem wieczorkiem m jak milosc, na wspolnej, ewentualnie meczyki ligi mistrzów i inne sportowe oglądania, potem anime wieczorkiem obejze czasem, tak od razu z kilka odcinków Tenjou tenge (w 14 jestem) i wreszcie spac o ok. 24. Potem zledwoscia wstaje po 7:00... i tak w kolo. Potem nastaje weekendzik, albo obejze film w piatkową noc, albo wyciagnie mnie ktos do baru (albo 18stka, teraz mam 2 pod rzad), ale predzej to drugie. Aha, jak wypije ze 2-3 piwka to moje zmysły sie zaostrzają i lepiej mi w bilarda idzie, wtedy jestem dosłownie nie pokonany :D ale jak wypije powyzej 5 i zacznie mnie brać, to ledwo w białą bile trafie. Potem jakis kolega się upije, albo sobie zygnie albo nie, odprowadzamy go do luzka (jesli 18stka), lub do domu. Na szczescie dobrze sie czuje i pije tyle ile powinienem, ostatnio dawno temu sie nie ukontrolowałem i sie ostro zchlałem, ok. polóweczki w dosc szybkim czasie zrobiło swoje. Ale ciesze sie ze moje lata praktyki w piciu nie poszły na marne.

Fak! to mialo byc co robilem ostatnio, a zem kawałek swojej biografi napisał, ale sie rozpedziłem :lol: nie musiscie tego czytac :wink: a jak juz przeczytaliscie to trudno :p

@walker-niestety musze sie z tobą zgodzic, Pedro dosc mocno tak jakby "udaje" inteligentnego, nie twierdze ze tak nie jest, ale te jego posty niektóre są takie na siłe.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #30 dnia: Października 04, 2005, 22:27:15 pm »
nie sprawia mi to przyjemnosci, zapewniam cie, i zrozum ze jezeli chodzi o mnie to mam juz takie podejscie a nie inne do wszystkich uzytkownikow, tak jak napisalem gdyby kto inny zalozyl ten temat to napisalbym to samo, wiem takze ze nie nabijasz juz tyle postow co kiedys( po prostu gdybys to robil to bys juz dawno dostal bana, czego jestes swiadom), a donpedroidiota dostal bana zanim sie rozkrecil wiec o co ci chodzi, wrogow sobie narobiles wlasnie wtedy kiedy nabijales posty jak szalony nie zastanawiajac sie w sumie co w nich piszesz( np o wargach...wiesz o co chodzi...)teraz musisz z tym zyc i ponosic konsekwencje tego co robiles, a nie zalic sie do calego swiata, ze wszyscy sie na tobie uwzieli....koniec offtopa, raczej( chyba ze cos napiszesz na mnie i bede musial sie bronic postem) sie juz nie odezwe w tym temacie natwoja prosbe...

Już luzz...odpisuje bo to moja powinność...
Co do owych wrogów to nie masz racji ale w innych aspektach musze sie zgodzić...Żale sie bo widze że mój kolejny temat podupada...nie jest to zjawisko przyjemne, a juz napewno nie moge być spokojnym...Pluł za to będe po gębach tym którzy teraz skazują ten temat na klęske a w przyszlości(o ile zostanie)będą tu pisac swoje posty...

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #31 dnia: Października 09, 2005, 23:06:15 pm »
sorki za posta jeden pod drugim ale nikt nie pisał a ja musze ogłosić stan...

2.10-9.10 - co ciekawego było u was w tym tygodniu???

Cosmaty

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Października 09, 2005, 23:07:50 pm »
Nic absolutnie nic poza inauguracją roku i wyborami.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #33 dnia: Października 09, 2005, 23:27:02 pm »
to samo co w zeszlym, z tym ze jeszcze mniej gralem, treningi mnie pochlaniaja :D

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #34 dnia: Października 09, 2005, 23:28:56 pm »
U mnie zagościł MGS3...jakiś taki zmęczony życiem jestem...3 treningi w tygodniu, masa nauki...buerk, żygać można!

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #35 dnia: Października 10, 2005, 00:03:54 am »
Dużo wykładów (od 8 do 17 nawet), pon. wolne (ale obserwacje trza zaliczyć, więc znów siedzenie w liceum), oblewanie dwudniowe czyiś urodzin, średnio 5h snu na dobę, zero czasu na granie, czy jakiś film, wznowienie treningów z tenisa, brak czasu by w końcu przegrać te mp3 z kompa na płyty (znów będe narzekał na stancji, że nie mam czego słuchać), na dodatek musze jechać do Krakowa i Tarnobrzega na weekend- albo sie rozerwę, albo cud jakiś nastąpi.

Standard.

Btw. wciąż nie jestem przekonany do tego tematu.
Ale spotkałem się z czymś podobnym- taki "dzień dzisiejszy"- aktualizowany codziennie przez użytkowników. Na pierwszy rzut oka, głupi pomysł, ale w praktyce najpopularniejszy topic na forku od długiego czasu.

[Głos z lodówki: Gdybyśmy zrobili bluzgownicę, to pewnie też biłaby rekordy popularności...]

sambady

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #36 dnia: Października 10, 2005, 17:15:52 pm »
Ekhm... Jeśli nie liczyć sprawdzianu z łaciny, to było całkiem przyjemnie. Pośmiałem się z kolegami... mieliśmy spotkanie integracyjne. Nie dostałem żadnej słabej oceny. Ok - simply :D.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #37 dnia: Października 10, 2005, 17:20:56 pm »
Kupiłem silver GCN z dwoma grami. Koles mnie oszukał i nie dosłał drugiego pada i memory nie oryginalnej. Codziennie pocinam w RE4 bez memorki (nie nudzi sie;) no i w DK. Dalej bilard i cała reszta co wczesniej pisałem.

Renshu Clan

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #38 dnia: Października 10, 2005, 17:32:43 pm »
Co u mnie ciekawego? Zamowilem Burnout Revange, PES5 i GTA: San Andreas na X-box'a!

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Października 10, 2005, 17:33:17 pm »
W tym tygodniu grałem pod znakiem Burnout 4  :twisted: