ja gram na PC, moj sprzet to
Athlon 64 3000+
GeForce 6600 256mb ram ddr
512mb ram ddr 400 dual chanel
grafike ustawilem wsztystko na maxa oprocz HDR i antyaliasing, no i cienie zmniejszylem, ale z powodu takiego ze na maxa ludzie wygladali jakby mieli zarost...na otwartych terenach chodzi w miare plynnie, czasami sie przytnie, ale nie przeszkadza tow grze,w koncu to rpg a nie strzelanka, a w pomieszczeniach chodzi idealnie, no ale to nie miejsce na pecetowe rozwazania:P, sama grafika jest powalajaca, wystajace cegly ze scian, super ostre tekstury, po prostu najladniejsza gra jaka widzialem, kreator postaci to potega, mozna zrobic sobie idealnie wymarzona postac, a nawet na PC poprzez specjalny program mozna wstawic swoja wlasna twarz
, walka jest zrobiona zdecydowanie lepiej niz w morrowindzie, fizyka jest super, wracajac do grafiki, nie podoba mi sie tylko to ze na otwartych terenach to co jest w oddali wyglada niespecjalnie, tekstury jak N64, ale to przeszkadza tylko na poczatku, pozniej sie nie zwraca na to uwagi, niepodoba mi sie jeszcze maly szczegol, a mianowicie nie mozna zakladac szat na zbroje jak to bylow morrowind, tutaj trzeba wybierac, albo zbroja albo szata, aa i sa kaptury
, ktore mozna zakladac odzdzielnie od szaty, wiec mozna nosic zbroje i kaptur, napewno ci co beda grac zlodziejem wybiora taka opcje
, podsumowujac, gralem niewiele, ale zapowiada sie ze spedze duuuuzo czasu z ta gra, jest to kolos, system i grafika sa znacznie poprawione w stosunku do morrowinda, fabula zapowida sie obiecujaco, no i masa misji pobocznych, jak na razie mocne 9/10 wedlug mnie, a kto wie czy z czasem ocena sie nie zwiekszy, bo watpie aby mogla sie zmniejszyc, im dluzej gram w ta gre, tym bardziej mnie zaskakuje i tym bardziej mi sie podoba
, no to tyle wstepnych wrazen z gry