0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A może byście nie spamowali? ŁAŁ niewiedziałem.Jak dla mnie zmarnowaną grą był crash. O ile pierwsze części wymiatały następne to tępota..
Jaka seria gier sie "zbambrzyła" w wyniku komercji
sam pomysl i zobacz w jakim dziale to jest, ludzie czasami mnie zadziwiacie..., wystarczylo wsadzic ten temat w dzial rozne i nie bylo by problemu...
aktywny i postrzegany przez jakieś 10 lat a jak bym założył temat w PS2 to pewnie byłby aktywny jakieś 2 latka
Jezuu. A dlaczego nie tutaj… o GRACH to jest…
Gran turismo i PRO Evo:/ Z kolejnymi czesciami widze coraz mniejsze zmiany:/
GT na PS3 ma dostać powera i mase zmian
Co do PRO się nie zgodzę to ajbardziej mioda piłeczka, w której zmieia sie co roku system gry. Ale doceniają to tylko nieliczi...
Cytat: "Don"Co do PRO się nie zgodzę to ajbardziej mioda piłeczka, w której zmieia sie co roku system gry. Ale doceniają to tylko nieliczi...ja tez popieram. Zmiany są odczuwalne. A pozatym jak zmieniać coś co jest prawie idealne.
ideał w pełni seria może osiągnąć właśnie na next-genach. Tylko co potem?
Jeżeli SEGA(bądź jakaś inna firma) nie wyda w przyszłości Shenmue3, które będzie na poziomie pooprzedników, to właśnie ta seria będzie moim zdaniem najbardziej zmarnowaną... Cały kilmat tej sagi jest zbyt piękny aby mógł się zmarnować, ale cóż.