jestem ciekaw windomearl czy takie samo miałeś o nim zdanie( jako trenerze) podczas meczu polska-portugalia w kwalifikacjach do euro. dla mnie to był najlepszy mecz w wykonaniu biało czerwonych jaki widziałem na żywo.
teraz to psy na nim wieszać, bo odzywa się w chamski sposób( wtf?), bo co z tego że kiedyś trenował feyennoord(mistrzostwo i superpuchar holandii), ajax( dwukrotne mistrzostwo kraju) i real(trzykrotne mistrzostwo kraju, puchar hszpanii i trzykrotny półfinał pucharu mistrzów ),co z tego że wprowadził takie łamagi jak polska czy trynidad i tobago do imprez rangi wistrzowskiej( odpowiednio euro i mś). dla znawców typu windomearl to:
Jakie on ma osiągnięcia?
ja wiem, że głupota nie boli, ale czasami warto pomyśleć dwa razy zanim pierdolni* się coś głupiego.
btw. temu kolesiowi na kasie już raczej nie zależy, inaczej przejąłby arabie saudyjską, a nie polskę w 2006. no ale co ja tam wiem, w polsce mamy co najmniej kilka milionów specjalistów pokroju windomearl, którzy wiedzą lepiej
dla mnie z obraniem łysego na prezesa tego całego "związku" to zmieniło się tylko na gorsze, miała być poprawa, a kolesiostwo kwitnie jak nigdy wcześniej, rączka rączkę myje, łysy musi się odpłacić za wybory. już wolałem listkiewicza z jego głupawym uśmiechem i pozorami, że wszystko jest w porządku, ok ok i że nad wszystkim panuje. teraz nawet tego brakuje.