Czy w naszym kraju nie ma nikogo, kto zastąpiłby Krzynówka i Smolarka??
Wpis, nie moge patrzec co oni odwalaja na boisku. Krzynowek i jego wolne bez techiniki, ktorych jedyna nadzieja jest ze jak zapierdoli z calej piz** to moze jakims cudem przeleci miedzy nogami muru. Ta 2 zdecydowanie do wymiany. Wedlug mnie powinnismy pozatym grac 4 2 2.
? Spójrz na parę wolnych Jacka z Bundesligi. On potrafi uderzyć celnie i technicznie. W reprezie nieraz próbował technicznie i było blisko. Ja się właśnie bardziej bałem, że on już zapomniał jak się repetuje.
Nie wiem co macie do 'braci' Lewandowskich. Obaj zagrali w tym meczu więcej niż poprawnie. Mariusz nie jest już tak irytująco statyczny, jak to bywało wcześniej; kilka prostopadłych podań w jego wykonaniu było wybornych. Odwalał tak samo dużą robotę w środku pola jak Murawski, którego też wypada tu pochwalić.
Robert grał sporo krótkich piłek z Kubą i Rogerem i widać, że wie co trzeba robić na boisku. Jak trochę przypakuje, to wtedy będzie mógł wchodzić w bezpośrednie starcia z silnymi obrońcami, bo co ona ma sam na szpicy zdziałać bez wsparcia? Jego zadaniem jest zgrywanie piłek do pomocników, a nie rajdy w stylu Torresa czy Aguero. Ze wszystkich polskich napastników (trzech) w tym meczu Robert był najaktywniejszy. U Brożka na plus asysta, występ Sagana przemilczę.