Plany Sylwestrowe od czasu mojego ostatniego posta się trochę zmieniły. Otóż, nie mam zamiaru grać na konsoli, myślałem, że pogram sobie w NFS:MW na PC, ale wczoraj już go skończyłem. Grr, za proste dla mnie są te gry wyścigowe
. Erm, anyway, mam zamiar zrobić sobie mały maraton filmowy w zaciszu mojego małego pokoiku. Co będę oglądał? Khem... wszystkie częście LOTR, Shrek 1/2 i jeszcze coś... Nie znam dokładnej listy filmów, które mam, bo jest ich naprawdę dużo, ale postaram się znaleźć coś ciekawego. A później, jak jeszcze będę na siłach, wypiję z rodzicami szampana za to, żeby powodziło się nam wszystkim w Nowym Roku =).
Dlaczego nigdzie nie idę? Heh, nie dostałem zaproszenia - to raz. Moi znajomi poszli na zupełnie inne imprezy - to dwa. Rodzice powiedzieli, że w tym roku mam nigdzie nie iść - to trzy. O tym dowiedziałem się dopiero parę dni temu...
Anyway, nie żałuję. Aczkolwiek, już zapowiedziałem rodzicom, że za rok muszę gdzieś iść, bo nie chce mi się z nimi siedzieć w salonie, i gadać o głupotach
.