Nieoficjalne, dzień wcześniej- wieczorkiem
Bardzo ciekawi mnie co będzie się działo w części nieoficjalnej
Jakieś pomysły
Karaoke
aaa no i się wyjaśniło
Turnieje: Soul Calibur 2, Mario Kart: Double Dash, F-Zero GX
Ja nie będę uczestniczyć, bo siara będzie nieziemska jak mnie wszyscy pokonają. Nie mogę się do tego pada przyzwyczaić
Kaxi będzie dumnie młócił wszystkich w co się da, prawda Kax?
Premierę zerowego odcinka programu FAZA
To będzie niezła zabawa. Conki, zobaczymy jak sobie radzisz przed kamerami. Może czeka Cię kariera w TV
Poza tym nie mam Hypera więc nie miałbym możliwości obejrzenia tego w tiwiku (no chyba, że nie "zerówka" nie poleci na tym kanale).
Promocyjną sprzedaż gier, konsol i akcesoriów
Hehe, a może odbiorę mojego VJ na miejscu? Dycha za przesyłkę w kielni
Imprezę umila znane osobistości polskiego światka konsolowego, a także goście specjalni
Edi Arzanian, Azamat Bagatov, Wiktor Hoteliev i nawet Walter (hehe Ali G rula). A na serio to fajnie będzie spotkać się z tymi, których niedługo zdetronizujemy (joke
). Goście specjalni? Czemu nie liczę na towarzystwo damskie??
Conki zapomniałeś napisać, że oczywiście i my będziemy (teraz tłum ludzi rzucił się kupić bilety do Krakowa
). Ćwikus się wybiera? Bo wiem tylko o Pallensie i Lewiku.
Cała impreza zostanie uwieczniona, dzięki ekipie telewizyjnej odpowiedzialnej za powstawanie programu FAZA
I ja biorę kamerkę więc możecie się szykować na wiele nieoficjalnego materiału. Tego nie pokażą w FAZIE
Zagubionym, pomocy udziela nasze piękne hostessy
W zasadzie to ja już się zgubiłem. Czy jest jakaś hostessa chętna mi pomóc
Kurde, bede na pewno. Od razu zapisuje sie an turniej halowy (Game Only team?)
No to jesteśmy w drużynie. Nikt nam nie podskoczy
Kaxi to kiedy uderzamy? Na część oficjalną czy wcześniej? Bo jak na rano to byśmy musieli wyjechać wcześniej (nie wiem ile się jedzie do Kraka, ale wstawać o czwartej czy jakoś tak wcale mi się nie uśmiecha). Trzeba się dogadać.
LUDZIE WPADAJCIE