No nie moge wbija sie jakis lol na nasze forum w ktorym nie ma nic o ps3 i jedzie xboxa360 -.- oraz nas ze sobie na nim gramy :S
Wez idz sobie tam czytac artykuly i newsy o PS3 a ja w tym czasie sobie zagram w GRAW na Live! buahaha
A co do marnego losu xboxa i zwinieciu sie z rynku to juz wogole perelka.
Po 1 M$ pozyskuje ciagle nowych wydawcow i umacnia sie na rynku
Po 2 ma Live! znakomity interfejs a przez co oprocz grania mam kontakt ze znajomymi, rywalizacje z nimi i multum innych wrazen
A po 3 jak sam znaczek M$ wyjasnia Bill ma kupe kasy ktorej nie zabraknie na budowanie coraz lepszej wizji rozrywki no i ta kasa jest wynikiem tego ze ma chlop leb jak nikt inny na swiecie i wie co robi.
Ze sie juz tam denerwujesz ze Sony polecialo w kule i jak narazie nei widze mozliwosci na wstepie zrobienia gry wygladajacej chodzby jak motorstorm itp. i zmiarzdzenia konkurencji.
Ze leci w kule jesli chodzi o swojich fanow z przekladaniem premiery i do konca nie wiadomo co z ta predkoscia napedu i mozna tak dalej wymieniac ...
Nie znaczy to ze musisz tu sie wbijac i oczerniac tych ktorzy sie dobrze bawia z iXem a kiedys napewno byli fanami Playstation ale np zawiedli sie na podejsciu Sony do nas konsumentow, ewentualnie chca sie bawic na sprzecie ktory obecnie jest najlepszy a nie polemizowac..
Bedzie PS3 lepsze to sobie strzele ale poki co xbox jest swietny Za pare dni zmarnuje (w pozytywnym tego slowa znaczeniu:) jakies conajmniej 200h przy Oblivionie i nie musze myslec o tym co bedzie. Wole sie bawic tym co mam i co jest. A jeszcze posmakowalem Live! i teraz bez niego nie widze rownie udanej zabawy. Nawet taki zbugowany PDZ daje po Livie! tyle radochy ze moge grac i grac chocby tylko w ta 1 gre. (Kto nie probowal zachecam
My tu nie oczerniamy Ps3 tylko rozmawiamy o naszych xboxach i zabawie z nimi.
Jestes niewyzyty... masz jakies problemy... to idz pocwicz czy cos albo stworz sobie temat odpowiedni ale nie tu bo to zenujace.
Ps Pozdrawiam ekipe i pochwale sie odrazu ze w ubiegly piatek obronilem sie i pozysaklem dyplom^^ a zarazem czas wolny na granie ;D