Autor Wątek: Xbox 360 - Temat ogólny  (Przeczytany 748542 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1200 dnia: Marca 14, 2006, 15:28:11 pm »
Powoli zaczynamy zbierac nowe cytaty...

Darekxx - mimo wszystko nie zrozumiałeś mnie do końca. Ja piszę tylko co w przyszłości grozić może X360... Sam kiedyś grałem na wielu platformach, wiele miałem w domu i wiele naprawdę mi się spodobało. Problem leży gdzie indziej.

Co ciekawe fanboye MS już dobrali się do artykułu i już go zbeszczeszczyli... no sorki, powiem tak - idioci nigdy nie zrozumieją kontekstu i przesłania.

Dla mnie nic nie stoi na przeszkodzie aby napisać coś takiego o X360 bo ta konsola również ma swoje zalety. Powiem więcej, ma ich multum. Problem leży jednak w tym, że to ona musi powalić lidera, którym jest PS3. MS ma szansę, ale narazie wszystko nie idzie jak należy...

Powiem tak - artykuł zostanie dopiero doceniony kiedy okaże się prawdą. Teraz jest to swego rodzaju spekulacja, tak jak lubicie czytać wypowiedzi analityków tak zajrzeć można i przeczytać ten artykuł. Jest w nim pewne ziarno prawdy, poparty aktualnymi newsami i wydarzeniami, że o przemyśleniach nie wspomne.

poprostu nie każdy go zajarzył, ale dla takowych módlmy się o przebłysk inteligencji, której jak widać za grosz nie posiadają

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1201 dnia: Marca 14, 2006, 15:43:41 pm »
O! Powrót misia o bardzo małym rozumku. Asekuracyjnie ostrzegam, Pedra nie przegadacie i nie ma sensu z nim dyskutować.

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1202 dnia: Marca 14, 2006, 15:44:19 pm »
Problem leży jednak w tym, że to ona musi powalić lidera, którym jest PS3. MS ma szansę, ale narazie wszystko nie idzie jak należy...

brednia! ps3 jest liderem? czego. powiedz mi prosze czego...

don pedro masz 2 ostrzezenia. zaraz poleci 3 isie pozegnamy. wiesz otym :)

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1203 dnia: Marca 14, 2006, 15:53:44 pm »
Wiesz co mi robi ostrzeżenie... koło ch*** mi to loto, zauważyłeś żebym pisał tu jakoś często...raz na miecha coś napisze i poszukam cytatów panów niepoprawnych 8)

Co do xellosa to raczej go powinno się zbanować ale już zdążył się do tego stopnia napodlizywać moderatorom, że to raczej mało prawdopodobne. Co jak co ale zostałem obrażony - "O! Powrót misia o bardzo małym rozumku. Asekuracyjnie ostrzegam, Pedra nie przegadacie i nie ma sensu z nim dyskutować."

"brednia! ps3 jest liderem? czego. powiedz mi prosze czego... "
To jest kontynuacja konsoli, która obecnie depcze po maszynach Xbox oraz GCN pod względem ilości sprzedanych kopii. PS3 posiada markę - wszak zaraz pojawią się stosowne komentarze od ludzi za których wypada się tylko pomodlić...

michalc

• Kapitan Żbik
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1204 dnia: Marca 14, 2006, 16:09:57 pm »
to topic o x360 czy o wychwalaniu ps3 nad niebiosa?

[Głos z lodówki: Też zauważyłem że Moc traci równowagę w tym temacie. Trzeba będzie przywołać Kapitana Planetę...]

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1205 dnia: Marca 14, 2006, 16:13:07 pm »
Problem leży jednak w tym, że to ona musi powalić lidera, którym jest PS3. MS ma szansę, ale narazie wszystko nie idzie jak należy...

Nie no - przykład myślenia z przedszkola: "może być tylko jeden". Nie rozumiem co komu przeszkadza istnienie Microsoftu, Sony i Nintendo na jednym rynku. Nintendo wydaje gry bardzo specyficzne i bardzo specyficznie, więc może akurat trafia w jakiś specyficzny tardżet - jak ktoś lubi tego typu rozrywkę to proszę bardzo. I po co ludzi nawracać na siłę? Uszczęśliwiać na siłę?

Don Pedro - traktujesz ludzi jak idiotów niezdolnych do samodzielnego myślenia. A dokładniej - nie potrafisz uszanować cudzego zdania.

Oczywiście czy mnie podnieca X360? Sprzętowo - NIE!, grami - tak sobie... no bo niby jest ich dużo ale nie ma gier miażdżących!

I co kurde z tego? Wg kogoś są miażdżące, wg kogoś innego nie. Pewnie nie uwierzysz, ale są na świecie ludzie którzy nie ślinią się na widok zarówno Mariana, Snejka jak i Master Chiefa. I co - trzeba ich pewnie nawrócić, nie?

Mandaryny też słuchają miliony, albumy Ich Troje sprzedały się w większych ilościach niż GTA - czy to o czymś świadczy?

Fanatyzmowi mówię - nie.

[Głos z lodówki: A ja mówię nie robieniu bajzlu w topicach. I kto to teraz posprząta...]

eNdryu

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1206 dnia: Marca 14, 2006, 16:23:13 pm »
wiecie co? doszedlem do wniosku,ze sony po prostu sie nie moze zesrac i wypuscic chlamu. i sie nie zesra ... moze po prostu trzymaja nas w niepewnosci i chca tak jak ninny gierki pokazac dopiero na starcie? chcialbym zeby tak bylo. zeby tylko jeszcze fajnie gre sieciowa zrobili to ja mam uorgazmus satanicus maxus
People are strange when you're a stranger
Faces look ugly when you're alone
Women seem wicked when you're unwanted
Streets are uneven when you're down

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1207 dnia: Marca 14, 2006, 16:23:14 pm »
W pierwszym cytacie chodziło o to, że nie wszystko idzie jak należy...czyli sprzedaż X360... źle i błędnie to odczytałeś...

Nie traktuje ludzi jak idiotów. Poprostu zdenerwowały mnie komentarze ludzi, fanboyów MS(bo tacy też są)...

Miażdżące gry idzie poznać nie tylko po oprawie ale i grywalności...mam zatem rozumieć, że jedni ślinią się na crapa? A drudzy na jakiś świetny tytuł? Zresztą, to już zależy...

[Głos z lodówki: No, powiedzieli co wiedzieli. Mamy już jeden topic gdzie fanboje mogą toczyć wojny - "System Wars". Jak znajdę czas to wszystko tam poprzenoszę, a na razie proszę o zachowanie spokoju i zaniechanie robienia bajzlu]

Magiq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 66
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1208 dnia: Marca 14, 2006, 16:35:54 pm »
No nie moge wbija sie jakis lol na nasze forum w ktorym nie ma nic o ps3 i jedzie xboxa360 -.- oraz nas ze sobie na nim gramy :S
Wez idz sobie tam czytac artykuly i newsy o PS3 a ja w tym czasie sobie zagram w GRAW na Live! buahaha

A co do marnego losu xboxa i zwinieciu sie z rynku to juz wogole perelka.
Po 1 M$ pozyskuje ciagle nowych wydawcow i umacnia sie na rynku
Po 2 ma Live! znakomity interfejs a przez co oprocz grania mam kontakt ze znajomymi, rywalizacje z nimi i multum innych wrazen
A po 3 jak sam znaczek M$ wyjasnia Bill ma kupe kasy ktorej nie zabraknie na budowanie coraz lepszej wizji rozrywki no i ta kasa jest wynikiem tego ze ma chlop leb jak nikt inny na swiecie i wie co robi.

Ze sie juz tam denerwujesz ze Sony polecialo w kule i jak narazie nei widze mozliwosci na wstepie zrobienia gry wygladajacej chodzby jak motorstorm itp. i zmiarzdzenia konkurencji.
 Ze leci w kule jesli chodzi o swojich fanow z przekladaniem premiery i do konca nie wiadomo co z ta predkoscia napedu i mozna tak dalej wymieniac ...
Nie znaczy to ze musisz tu sie wbijac i oczerniac tych ktorzy sie dobrze bawia z iXem a kiedys napewno byli fanami Playstation ale np zawiedli sie na podejsciu Sony do nas konsumentow, ewentualnie chca sie bawic na sprzecie ktory obecnie jest najlepszy a nie polemizowac..

Bedzie PS3 lepsze to sobie strzele ale poki co xbox jest swietny Za pare dni zmarnuje (w pozytywnym tego slowa znaczeniu:) jakies conajmniej 200h przy Oblivionie i nie musze myslec o tym co bedzie. Wole sie bawic tym co mam i co jest. A jeszcze posmakowalem Live! i teraz bez niego nie widze rownie udanej zabawy. Nawet taki zbugowany PDZ daje po Livie! tyle radochy ze moge grac i grac chocby tylko w ta 1 gre. (Kto nie probowal zachecam :)

My tu nie oczerniamy Ps3 tylko rozmawiamy o naszych xboxach i zabawie z nimi.
Jestes niewyzyty... masz jakies problemy... to idz pocwicz czy cos albo stworz sobie temat odpowiedni ale nie tu bo to zenujace.

Ps Pozdrawiam ekipe i pochwale sie odrazu ze w ubiegly piatek obronilem sie i pozysaklem dyplom^^ a zarazem czas wolny na granie ;D

lupinator

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1209 dnia: Marca 14, 2006, 16:46:00 pm »
Ech... objrzałem sobie te screeny z Obliviona i sie rozmyśliłem z Xboxa 360. Całe szczęście że jeszcze mogłem ;] Chyba musze poczekać na recenzje z ocenami typu 100% (ciekawe czy sie doczekam).

A co do Pedra to do "Homo ledwo sapiens"  proponuję dodać ten cytacik
Cytat: "Don_Pedro"
Co do 360 oglądałem trailery ale sie nie wypowiadam bo ta konsola mnie nieintererere nie nie!!

Link - http://www.gameonly.pl/forum/viewtopic.php?t=3013

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1210 dnia: Marca 14, 2006, 16:52:54 pm »
"dżizys - miej go w swojej opice"

Kolo śmieszny jesteś, przekręcasz fakty, zresztą piszesz to czego nie mówiłem. Dobra, skończmy tą dyskusje bo jakoś z fanboiami MS nie można sobie pogadać. A najlepsze jest to, że biorą cię za fanboia kiedy tylko napiszesz coś pozytywnego odnośnie PS3.

Magiq - ile ty masz lat? 10? Widze, że cynisz wiedzą, normalnie podziwiam cie...wszak czytam to samo od roku ale nic! Jesteś górą! A teraz do kumpli do piaskownicy. Może jakiś skombinował nowe foremki :wink:

Głos z lodówki

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1211 dnia: Marca 14, 2006, 17:05:52 pm »
Dobra Panie Użytkowniku "Don_Pedro" - ostrzegałem. Wtargnięcie na teren neutralnego topicu, obraza i przejawy fanboizmu. Sąd rozpoczął naradę <ostrzeżenie> , sąd zakończył naradę.

sipap

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1212 dnia: Marca 14, 2006, 18:27:58 pm »
Nareszcie,ile sie mozna meczyc z takim gosciem :shock: .Chociaz jak poczytalem troche wypowiedzi z forum tej strony "next-gen" to widac ze takich,delikatnie mowiac zakreconych jest wiecej.Im juz nie chodzi o granie ,a tylko o udowodnienie jakis swoich chorych racji.Smutne i jednoczesnie   przerazajace :?

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1213 dnia: Marca 14, 2006, 18:33:06 pm »
Cytat: "sipap"
Nareszcie,ile sie mozna meczyc z takim gosciem :shock: .Chociaz jak poczytalem troche wypowiedzi z forum tej strony "next-gen" to widac ze takich,delikatnie mowiac zakreconych jest wiecej.Im juz nie chodzi o granie ,a tylko o udowodnienie jakis swoich chorych racji.Smutne i jednoczesnie   przerazajace :?
czego sie spodziewasz po ludziach , korzy po zbanowaniu ich guru wstawili sobie sigy z hasłem ,,Uwolnić Wudiego ,,
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

bionix

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1214 dnia: Marca 14, 2006, 18:58:13 pm »
Hmmm ilu polakow (nie wspominam o reszcie swiata) kupilo druga albo i trzecia PS2, bo poprzednie padly? Hmmm jak tak ma wygladac rekord sprzedanych konsol to ja wysiadam :) nic dziwnego ze xbox nigdy nie przeskoczy wysokiej poprzeczki postawionej przez ps2 - poprostu xbox sie nie psuje :). Jestem Fanboyem (przyznaje sie), nie trawie PS2 i unikam miejsc gdzie moglby mnie szlag trafic - czyt. - forum o ps2 a to tylko dlatego ze fora te sa naszpikowane takimi goscmi jak don pedro ktorzy moze przez brak gotowki lub czegos innego nie moga sobie pozwolic na inna lub nowsza konsolke i maja pretensje do calego swiata o taki stan rzeczy. Przez 5 lat bytu ps2 moze tylko jeden model byl bez wiekszych wad, nie wiem czym to jest spowodowane ale SONY nie potrafilo zrobic konsoli do gier drugiej generacji totalna porazka. Nie wspominam nic o ps3 ktora zapewne kupie jak juz sie okaze czy warto... Jestem aktualnie posiadaczem xboxa 1 ktory zrobil na mnie olbrzymie wrazenie swoimi mozliwosciami i wszechstronnym zastosowaniem. Rewelacja wlasnie tak powinien byc wykonany sprzet drugiej generacji - dlatego bez dluzszego zastanowienia kupilem xboxa 360 i wierzcie mi ze po dwu tygodniowym obcowaniu z ta konsolka gry na xboxa1 wygladaja biednie - powiem inaczej. czuje sie tak jakbym przesiadl sie z psx na ps2 ... to tylko dla porownania. Chyba juz mnie zassalo i xbox1 pozostanie tylko do olgadania divix i dvd. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy x360 - NEXT GEN ROX :)

Tannhauser

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1215 dnia: Marca 14, 2006, 20:34:39 pm »
Życzę wszystkim fanboyom, by PS3 nie zamienił się w kolejnego DukeNukemForNever, bo na razie to słyszymy płomienne przemowy wielbicieli konsoli "widmo".
360-tce można wiele zarzucić, ale nie jedno - nie jest bytem wirtualnym. Gier co prawda jest jak na lekarstwo, ale to przypadłość wszystkich nowych platform.

darekxx

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1216 dnia: Marca 15, 2006, 13:47:43 pm »
Witam
mam pytanie odnośnie filmów dvd puszczanych na konsoli xbox 360
ja i muj kuzyn posiadamy takie same konsole z napędem Hitachi lecz jemu niektóre filmy się tną a u mnie chodzą płynnie.
Wie ktoś czym to może być spowodowane ?
profil na xbox live gold: darekPOLSKA

"Bergkamp trafił bramką w słupek" - Dariusz Szpakowski (TVP)

ebuebue

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1217 dnia: Marca 15, 2006, 14:05:01 pm »
Mam ten sam problem :( Dzieje sie tak nawet z nowymi filmami, wyjętymi prosto z pudełka (ostatnio "Sin City). Co kilka minut film "przeskakuje", prawie niezauważalnie, ale prawie robi wielką różnicę...

darekxx

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1218 dnia: Marca 15, 2006, 14:16:53 pm »
tylko że jemu tnie film co chwile przez cały czas jedne mu chodzą płynnie a drugie tną tak  że sie nie da oglądać
profil na xbox live gold: darekPOLSKA

"Bergkamp trafił bramką w słupek" - Dariusz Szpakowski (TVP)

Patrick Bateman

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1219 dnia: Marca 15, 2006, 17:00:16 pm »
i temat wrocil do normalnosci :-)
debili takich jak ten prosty milosnik ps3 trzeba tepic

panowie jak jest ostatecznie z tymi napedami...moj naped jest potwornie glosny czy w polaczeniu z informacja, ze jest to hitachi oznacza, ze konsola nalezy do serii produkowanej na poczatku?

Diuk

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1220 dnia: Marca 15, 2006, 17:30:56 pm »
Cytat: "Patrick Bateman"
i temat wrocil do normalnosci :-)
debili takich jak ten prosty milosnik ps3 trzeba tepic

panowie jak jest ostatecznie z tymi napedami...moj naped jest potwornie glosny czy w polaczeniu z informacja, ze jest to hitachi oznacza, ze konsola nalezy do serii produkowanej na poczatku?

Raczej nie, sam mam w konsolce "HIT'a" ,a z taśmy zeszła 16.01.06

dsu

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1221 dnia: Marca 15, 2006, 19:39:56 pm »
moja natomiast 2005.12.01 i ze zdjec tutaj pokazanych wynika ze mam samsunga

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1222 dnia: Marca 15, 2006, 20:08:43 pm »
Panie Patrick Bateman dobrze radze zmień pan avatar lub jego szerokości i wysokości na regulaminowe. (nie ma to jak zabawa w moda)

Ile trzyma bateria w padzie bezprzewodowym do Xa? I czy trzeba kupować baterie czy może jest jakaś ładowarka?

Patrick Bateman

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1223 dnia: Marca 15, 2006, 21:04:21 pm »
Mowisz i masz......za zmiane avatara wezme po znajomosci z forum jedyne 50 plz....adres wysle ci na priva :-)

Klawiatury radiowe usb maja zazwyczaj w odbiorniku sygnalu takze ladowarke do akumulatorkow.....korzystam z takiego rozwiazania.

Mam pewna teorie na temat konsolek,  ktore po calym dniu dobrej zabawy nastepnego dnia odmawiaja posluszenstwa i sie wieszaja po kilku minutach. Istnieje pewne zjawisko, ktore wyglada nastepujaco....elementy elektroniczne, ktore sa wystawione na przegrzewanie podczas wielogodzinnej pracy po calkowitym wystygnieciu nie moga osiagnac dawnej sprawnosci. Mozna czasami zaobserwowac to zjawisko w duzych serwerowniach gdzie urzadznia czesto pracuja po kilka miesiecy bez wylaczania i oczywiscie mimo chlodzenia osiagaja wysokie temperatury. Bywa, ze po wylaczeniu zasilania i ostygnieciu urzadzenia nie mozna go ponownie uruchomic.

bionix

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1224 dnia: Marca 15, 2006, 21:18:05 pm »
Co do pada bezprzewodowego - uzywam ladowarki i akumulatorow 2500 energizer... aku 2500 wytrzymuja naprawde dlugo - czasem w szoku jestem ze dwa tyogodnie ostrego ciorania dzien w dzien i nie widac konca baterii. Mam drugi zestaw naladowanych aku w pogotowiu i nie moge sie doczekac w koncu zmiany - zestaw 4 aku i ladowarki na allegro 60zl. Naprawde kawal dobrej roboty odwalil MS przy swoim padzie...

Ryslaw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1225 dnia: Marca 16, 2006, 01:10:04 am »
Witam,

Do tej pory raczej czytałem forum, ale postanowiłem wyjść z trybu czyhania i pochwalić się swoim zestawem. X360 mam od premiery, ale niestety mało czasu na granie (praca)

Niestety nie podłączyłem jeszcze zestawu audio ani reszty konsol (świeżo po przeprowadzce).

Mój gamertag to Ryslaw. Na Live! głównie grywam w PDZ.

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1226 dnia: Marca 16, 2006, 03:05:35 am »
ladne cacko
to plazma lcd czy projekcyjny?

karpio

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1227 dnia: Marca 16, 2006, 06:17:32 am »
sie manko ja mam nowego xboxa360 jakies 2 miechy + lcdhd panasonica 26 cali.giery chodza w dolby digitalu i na hd masa mowie tera pykam w ghost recona -zajebisty
grasie troche ziom

karpio

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1228 dnia: Marca 16, 2006, 06:19:48 am »
i w dodatku skonczylem gierki:kameo,condemned,pgr3,nfsmw,call of duty2,jest masa ziooooommmmmmmmmmm
grasie troche ziom

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1229 dnia: Marca 16, 2006, 07:26:51 am »
wszycy sie cieszymy razem z toba... ziom...  :roll:

Ryslaw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1230 dnia: Marca 16, 2006, 09:10:54 am »
Cytat: "coolandtrendy"
ladne cacko
to plazma lcd czy projekcyjny?

Projekcyjny 3LCD Sony Bravia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, choć wcześniej byłem już niemal na 100% przekonany do plazmy Pioneera.

Matrox

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1231 dnia: Marca 16, 2006, 09:15:32 am »
Ten TV mnie zabil ;] Czekam az wejda nowe CRT Samsunga z HDTV 32", cena przewidywana to 350 funtow, moze w koncu sobie sprawie jakis pozadny TV ;]

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1232 dnia: Marca 16, 2006, 10:31:11 am »
Projekcyjny 3LCD Sony Bravia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, choć wcześniej byłem już niemal na 100% przekonany do plazmy Pioneera.

Ile dałeś za ten TV?

Ryslaw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1233 dnia: Marca 16, 2006, 10:32:24 am »
Cytat: "Derek"

Ile dałeś za ten TV?

6500 + 700 za stolik.

lupinator

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1234 dnia: Marca 16, 2006, 10:37:58 am »
Cytat: "Ryslaw"
Cytat: "Derek"

Ile dałeś za ten TV?

6500 + 700 za stolik.

Mozesz powiedziec jak dokładnie sie nazywa?  :twisted:
I gdzie go kupiłeś?  :wink:

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1235 dnia: Marca 16, 2006, 10:40:18 am »
zrob zdjecie z boku. pokaz wszystkim jak to wyglada :)

te nowe projektory maja bardzo ladne kolorki. a jak z trwaloscia? poprawili cos?
kiedys mialem 48 cali Thompsona. totalna kiszka...

Ryslaw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1236 dnia: Marca 16, 2006, 11:00:37 am »
zrob zdjecie z boku. pokaz wszystkim jak to wyglada :)

Zdjęcie z boku

Telewizor ma głębokość około 40 cm. Znacznie mniej niż CTR.

te nowe projektory maja bardzo ladne kolorki. a jak z trwaloscia? poprawili cos?
kiedys mialem 48 cali Thompsona. totalna kiszka...

Kolory są doskonałe. To fakt. Jedyna wada to małe kąty widzenia w pionie. Ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu płacić 10k więcej za plazmę, żeby móc pograć na "stojaka" :)

Za te pieniądze kupuję zestaw dźwiękowy Cambridge Audio z kolumnami Eposa.

A pełna nazwa tego TV to Sony KDF-E50A11E. Kupowałem w sklepie http://www.dvtech.pl

Ryslaw

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1237 dnia: Marca 16, 2006, 11:14:30 am »
Cytat: "lupinator"
Mozesz jeszcze pokazać jak wygląda odbiór jakiegoś kanału TV? :> ;)

Nie mogę - nie oglądam TV (brak chęci i czasu) i nie mam podłączonej anteny. Może na MŚ zamówię sobie tuner satelitarny.

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1238 dnia: Marca 16, 2006, 11:38:53 am »
hmm... jak masz kablowke to pogadaj zeby ci podlaczyli na 3 miesiace albo pol roku. razem z cyfra +

ja tak zrobilem. zaplacilem z gory. nawet zwykle tvn turbo puszczone cyfrowe inaczej wyglada :)

gisio

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #1239 dnia: Marca 16, 2006, 12:36:49 pm »
Witam  8) Mam prośbę do posiadaczy x360- Możecie mi napisać jak sprawuje się funkcja zgrywania tv na konsolę ? Czy może to zastępować tradycyjne "wideo" ? Jak macie czas to może ktoś wklei zdjęcie tak zgranego programu... A poza tym jak wygląda łączenie kompa z xbox'em ? Trzeba mieć wireless network adapter ?
Btw. ALE MACIE TV  :shock: