widziałem X360 w Empiku Mokotów za 1699zł - wygląda nawet nieźle (ładniej niż na fotach i nie jest taki duży)
Ciągle się słyszy ze Microsoft chce cos tam w konsoli zmieniac i dlatego mam takie pytanie Opłaca sie teraz kupić Xboxa 360? Czy moze poczekac aż wszystko będzie pewne?
ale nie jestem pewny na 100% - w piątek/sobotę zamierzam wybrać się jeszcze raz do EMPIKU i wtedy lookne dokładniej...
Ja kupuje na wakacje
Media Markt i Electro World -x360 core 1250 ...w Electro mozna pograc na TV 32" lcd
Mam jescze takie pytanko dotyczące Live! Czy jest jakas inna możliwosc podłączenia konsoli do neta czy tylko przez karte sieciową?? Mam neta z kablówki (Multimedia) i jakbym zamiast podłanczac modem do PC podłączył go do konsli to wykryło by polączenie czy nie i czy mógłbym wtedy kozystac z Live http://www.sklep.sck.com.pl/product_info.php?cPath=34_55&products_id=826i co sądzicie o tym monitorku:D
Cytat: "heaven"Mam jescze takie pytanko dotyczące Live! Czy jest jakas inna możliwosc podłączenia konsoli do neta czy tylko przez karte sieciową?? Mam neta z kablówki (Multimedia) i jakbym zamiast podłanczac modem do PC podłączył go do konsli to wykryło by polączenie czy nie i czy mógłbym wtedy kozystac z Live http://www.sklep.sck.com.pl/product_info.php?cPath=34_55&products_id=826i co sądzicie o tym monitorku:DNie wykryje ci modemu
No pewnie że wykryje ..Niech tylko poda gostkom od serwera MAC ADRESS modemu
Kurcze wlasnie lupilem 360 tke ale mam problem z polaczeniem do LIVE. MTU filed i za cholere nie moge skumac o co w tym biega. dodam ze mam łacze okolo 1 mb cos czytalem ze wartosc MTU powinna wynosci okolo 1490 a my w sieci mamy 1510 czy to ma az takie znaczenie? Moze ktos kumaty pomoze?
Kieruje to pytanie do wszystkich posiadaczy Xboxa 360 któzy graja na monitorze CRT nie panoramicznym (4:3) Czy paski na górze i dole ekranu są duze?? przeszkadzają w grze?? Bo nie wiem czy kupić 21 calowy monitor czy moze dozbierac troche kasy i kupic jakąś panorame.
A ja mam takie pytanie: czy jest sens kupować HDTV którego natywną rozdziałką jest 1920x1080, do grania w 720p? Ztego co mi sie wydaje to obraz bedzie gorszej jakości na tv z natywna rozdzielczoscia 1920x1080.
czy sa monitory crt co obsluguka rozdzialke 1366x768 i 720 p ??
Cytat: "Boon"A ja mam takie pytanie: czy jest sens kupować HDTV którego natywną rozdziałką jest 1920x1080, do grania w 720p? Ztego co mi sie wydaje to obraz bedzie gorszej jakości na tv z natywna rozdzielczoscia 1920x1080.będzie upscalling, ale na Twoim miejscu jakby była możliwość bierz z fullHD - o wiele bardziej przyszłościowe niż 1366x768
Mam pytanko.. Od jakiego momentu liczy sie darmowy miesiac xboxlive od momentu zalogowania czy od momentu uruchomienia konsoli? Czy np moze byc tak ze kupie xboxa i po np pol roku zaloguje sie na live to tez bede mial miesiac darmmowy? Tak tylko pytam bo wlasnie od tygodnia mam konsolke ale nie moge sie zalogowac MTU failed...