dzięki za info _ReD_
ja tam na dobry początek wolę sobie spokojnie pograć
nie zamierzam podpinać X'a (jeśli już będzie) do neta ani do HDTV, więc Premium jest mi zbędny. Nie podepne do neta bo po 1) mam strasznie wolnego - 128 kbps - i to umowe podpisaną do początku 2008
2) trzeba płacić za Live! 250 zł na rok (może później pomyśle nad tym, jak będę przy kasie i nowy net będzie:). Może i dałoby się ściągać dema i zwiastunki przy takiej prędkości, ale tak na zdrowy rozsądek - kupiłby ktoś sprzęt o 400 zł droższy tylko i wyłącznie po to żeby móc sprawdzać nowe demka i filmiki ? Mnie sie to nie widzi. I dlatego wybiore Core + karta pamięci + jakieś 2 , 3 gry. A kabel w padzie jakoś ścierpie
Poza tym, nawet nie będe musiał potrzebować neta do gier, które będe miał na początku. Już zaplanowałem sobie że pierwsze będa Hitman 4, i Assassin's Creed no i gry które brat sobie kupi - więc pewnie jakieś wyścigi (trzeba go będzie przekonać żeby nie kupował PGR3, bo ponoć gra ta nie jest tak dobra w singlu). Martwi mnie w ogóle sytuacja, że coraz więcej stawia się na zabawe online. Ja wiem że to i może jest przyszłość gier jak się to mówi, ale obawiam się, że mogą przeminąć te czasy, gdzie można było samemu przysiąść i zagrywać się w samotności rozpracowując ulubiony tytuł. ja taka rozgrywkę uwielbiam, no ale co kto lubi
Oby tylko w przyszłości nie tworzyli wyłącznie gier MMO.