ad 1) Jak nie F1 to RR7, jak nie RR7 to VT3, jak nie VT3 to Fatal Inertia. Zresztą czy developer zapowiedział że F1 będzie w 30 fps?
ad 2) Tu nie chodzi o to, że na etapie developingu gra nie ma płynnych 60 klatek. Rzecz w tym, że taki framerate jest planowany i twórcy są bardzo blisko osiągnięcia celu. Xbox 360 przy 1080p nie może celować w nic więcej, niż 30 fps.
ad 3) Nie ja pierwszy wkleiłem zdjęcie ekranu - zrobił to Nakimushi, a wybrał takie wyjątkowo słabej jakości.
ad 4) Jak tańsza wersja PS3 miała mieć tylko component, chyba nie było na rynku telewizora, mogącego przyjąć taką rozdzielczość nawet po HDMI. Zresztą widać że Sony nie mogło przeskoczyć problemu więc zdecydowali się na HDMI w obu wersjach.
MS w tym temacie nic już nie zrobi, więc pisanie, że mają to samo co Sony jest śmieszne. No chyba że kolejne wersje będą z HDMI/DVI
Microsoft w tym czasie zmienia nastawienie i ściemnia, że XO potrafi to samo.
Ah jasne, ty już wiesz
Już ci pisałem że wiem, więc dlaczego musze powtarzać? Po componencie nie poleci 60 klatek przy 1080p.
Śmialiście się, że Ken ściemnia z full HD, więc teraz swoje musicie wycierpieć (przynajmniej do czasu, aż MS pokaże grę w 1080p60)
Dla mnie koniec tematu