Kur... ludzie! Czy wam przyjemność sprawia pisanie takich bzdur?
Sony wycofało się z produkcji LCD?
Dawno się tak nie uśmiałem
Sony wycofało się z produkcji plazm, bo właśnie w LCD widzi przyszłość! I nie chodzi o pieniądze - niedawno zainwestowali grube miliony w otwarcie nowej fabryki produkującej panele full HD - w tym segmencie stają się powoli liderem, oferując najwyższą jakość (EISA 2006 dla najlepszego LCD).
Microsoft ma lepsze zaplecze technologiczne niż Sony - jeden z czołowych producentów elektroniki użytkowej? Chyba w postaci firm trzecich, które produkują i składają dla nich Xboxy...
Microsoft ma lepsze zaplecze konsumenckie? 25 milionów Xboxów przy stu milionach PSX i takiej samej liczbie PS2 - i jak mam ci przyznać racje? Microsoft ma kase, którą może długo pompować, aby zainstnieć w tym przemyśle ale nic poza tym.
Cell jest procesorem serwerowym? Tutaj już zupełnie ręce mi opadają... Cell został opracowany przedewszystkim do multimediów i gier a nie serwerów.
Jeśli chcesz zarzucać mi niefachowość i argumenty na poziomie trzylatka to powinieneś bardziej się postarać
I nie przekonasz mnie że nie jesteś fanbojem - komuś, kto ma tylko obie konsole MS i wielkie X w avatarze napewno nie uwierze. Pozatym to:
kurcze..ludzie...wszyscy jesteśmyużytkownikami i fanami konsol Microsoftu...nie kłućmy się już więcej o takie błachostki...prawdziwym wrogiem są użytkownicy Sony i Ninny..."TO JEST TWÓJ WRÓG!"....
Ehhh... Chyba założe topic "Iras vs reszta świata"