Btw, moje wrązenia po 24 godzinach
Gry:
Kameo - świetne
! Motyw z przemianą przypomina mi świetne majora`s mask (moce także podobne), tylko że bardziej rozbudowany i w PIĘKNEJ oprawie graficznej. Początkowy zamek jest świetnie wykonany, fakt, ale kiedy przechodzimy do wiosko... ach ta trawa O_O! A chwilą później spotykami kilkuset trolli (naraz!) i gra wogóle się nie przycina! Niesamowite
Hexic HD - wgrane od razu na dysk... wciąga okrutnie mimo iż jest prosta do bólu (w sensie złożności)
Dema:
PGR3 - był wgrany więc spróbowałem. Ogólnie fajna gra, ale nie jestem zbytnio fanem wyścigów więc się nie będę wypowiadał
THP8 - fajna giera. Dawno nie grałem w Tony`ego i muszę przyznać że gra jest świetna. Łamanie kości RZĄDZI
Sonic - ARGH. Padaka. Wogóle mi się nie podobało to coś, do tego zupełny brak kontroli nad poczynaniami sonica
BF2Mc - ciekawa i wciągająca gra. Jedynie problemy mogą być ze sterowaniem, jakby nie było konsole nie są stworzone dla FPSów
Dead Rising - WOW! Świetna i mocno wciągająca gierka, zabijanie setek zombich rządzi
Lego Star WarsII - dobry sequel, ale bez rewelacji
Lost Planet - grafika, omg. Świetna gierka z jeszcz lepszą grafiką. Cudo
Najprawdopodobniej w tym tygodniu dokupię Dead Rising... kiedy już uruchomią polskiego Live`a i będę mógł zalogować się na moje, errr... "własciwe konto" >.>