Kilka dni temu pojawil sie bardzo kontrowersyjny artykul w Psx extreme #101
360 zostala tam nie zle objechana. gry skrytykowane i wogule wszystko jest do bani... co mnei dziwi. bo konsola jest naprawde udana.
juz dawno ps2 tak mnie nie przyciagnal do TV.
argumenty ze 360 jest super tylko na hdtv tez sa wyssane z palca. czesc graczy nie majaca hd podlacza 360 pod monitory lcd i crt. a na zwyklym monitorze obraz i tak jest lepszy i fajniejszy niz na current-genach.
jesli ktos naogladal sie filmikow z E3 i czekal na konsole jak na zbawienie i dostal kilka sztuk do testow.to pewnie ja objechal.tak jak jest ze wszystkim co krytykujemy jesli tego nie mamy.
nie znamosoby ktora zaluje zakupu konsoli.a rozmowy z nowymi znajomymi podczas rundki w pgr3 to potwierdzaja.
zgadza sie 3 tysie za x360 to przesada.ale jesli kogos stac to moze wydac i 5000. a to zadnego z redaktorow nie powinno obchodzic. przeciez to nie nowosc ze konsola w dniu launchu jest w polsce pierunsko droga. tak bylo z kazdym sprzetem.
pamietacie ps2? za 3000
wtedy bylo demo i fantavision. a jednak ludzie sie zachwycali. 5 lat temu byly troche inne czasy. teraz rynek konsol dojrzal. wezmy psp.
pojawilo sie to cudo. i ,... i jest
rewelacja? moze i by byla 3 lata temu. teraz traktujemy jej moc i wyglad jako koniecznosc.
tak samo jest z 360.
warto ja miec chociazby po to zeby umilic sobie czas oczekiwania na ps3.
a i tak konsola pewnie bedzie sluzyc dlugie lata