Witam wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post i to w dodatku nie do końca w odpowiednim miejscu. Ale że ten topic jest "najżywszy" mam nadzieje że mi Wybaczycie Otóż mam możliwość przywieznienia sobie z Japonii nowego Xbox'a 360. Z tym że nie do końca wiem jak wyglada sprawa z blokadami regionalnymi dotyczącymi gier. Będe zmuszony już później do sciągania gier z Japonii czy może będe mógł grać beztrosko w gry zakupione w Europie. Z góry wielkie dzieki za odpowiedz[/img]
gry maja blokade regionu ale sa pewne wyjatki tak jak doa4 czy RR6.
ja osobiscie nie bawilbym sie w taki import.konsole sa juz dostepne w normalnych cenach w polsce.wystarczy poszukac, bo chyba przeplacenie 120 zl to juz niewielka strata hmmm? pozatym napewno bedziesz miec mniejszy problem z gwarancja.a propo gwarancji i x360 to ekipa
PSXextreme rozwalila swoja wersje core
dzis widzialem jak sie nie chce wlaczyc.ciekawe czy da sie robic czy trzeba bedzie odsylac hehe.
jesli importowac cos z japonii to tylko ps3 albo revo zaraz po premierze to ma sens.
ale bedac europejczykiem bawic sie w sciagnie amerykanskiej konsoli z japonii... hmmm cos tu nie HALO