Juz sobie poradzilem i wiem o co biega no i rzeczywiscie potrzeba innego Wina
jesli mozesz to powiedz co i jak zrobiles. moze byc skroto i w pkt.
Juz ci pisze.
Po pierwsze potrzebny windows xp z service pack 2gdy go masz wchodzisz na strone xbox.com/pcsetup.
Na dole tej strony masz opcje setup ktora naciskasz i wyskakuje kolejna strona na ktorej to na samym dole masz link "Xbox 360 Media Download"
Wciskasz go i przechodzisz dalej gdzie wybierasz wersje windowsa (w tym przypadku windows xp service pack 2) i naciskasz downloads
W tym momencie sciagasz program do laczenia sie Pc z xboxem. W moim przypadku gdy chcialem instalowac ten plik co sciagnalem wyskoczyl mi blad ze nie posiadam bodajze .net (jak wyskoczy ten blad to przeczytasz czego dokladnie brakuje)
Wpisalem w google i bez problemu znalalem ten program ktory sciagnalem i zainstalowalem, a nastepnie rowniez juz bez problemu zainstalowalem ten program co wczesniej ze strony xbox.com
Instalacje przeprowadzalem przy wlaczonej konsoli ale nie sadze zeby to bylo potrzebne.
Teraz mozesz ogladac obrazki z kompa lub sluchac muzyki, jesli jednak ci sie nei laczy xbox z pc to albo nie zainstalowales w komputrze dodatkowego protokolu do obslugi sieci, lub blokuje ci firewall.
Zeby korzystac z media center potrzebujesz media center :p , obecnie sam probuje znalesc gdzies na sieci ewentualnie od kogos.
Mam nadzieje ze ci jako tako pomoglem ewentualnie ulatwilem zadanie, jak co to pytaj w wolnej chwili odpisze.
Za literowki ewentualnie niezrozumiale zdania :p sorry ale mam czasu ile mam bo za niedlugo bronie sie na uczelni :S a i pracuje no i pograc chocby w PDZ tez trzeba
Btw masz podpieta konsole do netu? bo kiedys wyslalem ci na nick beuniqe friend request i nic. A przez headseta latwiej sie dogadac