Leenk jest najlepszym przykładem tego co napisałem. Zaraz ktoś napiszę "nie płac, nikt ci nie nakazuje". Patrzę, a tu nie kto inny jak Leenk napisał. Dobry jesteś.
czyli nie oburzyłeś się wcześniej i nie nazwałeś fanbojem,gdy prosiłem o udzielenie informacji na temat xo?
Ja rozumiem, że płacimy za granie online na xo w sumie za wszystko na tym świecie się płaci. Rozumiem też wasze oburzenie tym faktem bo żyjemy w biednej Polsce, gdyby to była Wielka Brytania i jej zarobki to nikt by żadnego problemu nie widział. Sam bym wolał darmowy live ale cóż...
Przecież napisałem to odpowiadając na Twój post, to chyba oczywsite... geez... zwracam tylko uwagę na jeden oczywisty fakt ża każda z konsolowych firm każe sobie płacić a to Ty, nie ja, oburzasz się jakbym popełnił świętokradztwo...
Tyle tylko, że płacenie za granie w multi to już kur...ze strony M$. Nie dośc, że kupujesz gre nieraz za 200 zł, to jeszcze masz opłacac abonament. Kpina.
Co do twojego zdania nt. marności multiplayera w PS3, to jak mniemam wypowiadasz to po wielu godzinach sesji spędzonych na graniu w Motorstorm czy też Resistance i w ogóle obcowaniu z PS3 przynajmniej parę tygodni?
facet który swobodnie wypowiada się na rózne tematy dotyczące gier na XO, bebechów XO i w ogóle wielu innych rzeczy na XO, komentuje newsy o update'ach XBOX LIVE nie ma pojęcia że online jest płatny?
Dla mnie z kolei kpiną jest 2399zł za konsolę do gier. Każdy może patrzeć na to w róznego punktu widzenia.
Dla mnie bomba nareszcie !! Xbox360 zlokalizowany http://www.xboxonline.pl/newsy,xbox360_zlokalizowany__,5844.html
potrzebna mi stronka o Achievmentach prowadzi ją chyba wróg a nie wiem jak leci www??pomoże ktoś
ja polecam www.achieve360points.com
Co do ceny PS3 to za 1850 masz faktycznie nową ale bez gwarancji.
Ech, taki Oblvion w świecie Fallouta. Nie mogą tego skopać!
Chyba nieświadomie wypowiedziałeś właśnie herezję dekady.
Cytat: chudini w Maja 08, 2007, 09:00:22 amDla mnie bomba nareszcie !! Xbox360 zlokalizowany http://www.xboxonline.pl/newsy,xbox360_zlokalizowany__,5844.htmlPod spodem jest napisane...pomyłka. Edit: Update X360 najwcześniej w tę środę.
Jezu ale wieś..."Rynek""Demonstracyjne wersje gier""Osiągnięcia""Rynek filmów video"Chyba takich zwrotów jak "Marketplace" czy "Achievements" było można nie tłumaczyć...Z divx'ów nici....
Ma ktoś kabel VGA? I wyprane kolory? Niech sprawdzi czy coś to daje - dodali regulację czerni.