Wybaczcie ze nie jestem w temacie ale o co chodzi z tym Crashem Bandicootem ? czyżby wychodził na Xa ? niewidzialem konferencji MS wiec nie wiem ale na MP jest nawet trailer.
Ten CB to jakaś kpina. Od Basha, tendencja spadkowa. Jest troche absurdalnego humoru, ciekawy narrator, ale co oni z nim zrobili - jakiś czarny irokez, jakieś tatuaże.
Ten CB to jakaś kpina. Od Basha, tendencja spadkowa
Crash na GBA nie był w full 3D
Cytat: tarniak w Lipca 13, 2007, 13:13:18 pmCrash na GBA nie był w full 3D Przecież te na PSXa też nie są full 3D . Pozatym --> Crash + full 3D + wysoka grywalność = bez Naughty Dog nie da rady ...
Miał ktoś styczność z Bullet Witch ? słyszalem ze to gniot, a klimat gierki troche mi podszedl (cos jak BloodRayne)
Cytat: Colt w Lipca 13, 2007, 21:45:34 pmMiał ktoś styczność z Bullet Witch ? słyszalem ze to gniot, a klimat gierki troche mi podszedl (cos jak BloodRayne)Gdzie grałeś?!
, bo dla mnie to pozycja na mocna 7
A to gdzies sie rejestruje konsole czy to zalezy od konta na XBL ?
Kurde no, w dzien nie moge grać bo taki upał ze boję sie o konsole a w nocy gora do 1-2 am bo chalas przy czytaniu DVD jest dośc głosny i slyszalny w nocy. Chciałem sobie zamowic GoWa i Dead Rising ale sie wstrzymam bo narazie w ogóle nie bede mogl pograc ;/
Cytat: Colt w Lipca 17, 2007, 02:01:49 amKurde no, w dzien nie moge grać bo taki upał ze boję sie o konsole a w nocy gora do 1-2 am bo chalas przy czytaniu DVD jest dośc głosny i slyszalny w nocy. Chciałem sobie zamowic GoWa i Dead Rising ale sie wstrzymam bo narazie w ogóle nie bede mogl pograc ;/ Nie masz gwarancji? Jeżeli nie, to jestem w stanie Cię zrozumieć, ale jeśli masz, to trochę przesadzasz. Ostatnio tak sie złożyło, ze moja konsola była włączona parę dni pod rząd niemal bez przerwy . Z konsolą wszystko bez najmniejszego zarzutu.
BTW: Z tego co ostatnio widzialem, a troche widzialem w temacie Unreal III to cos czuje ze bedziemy mieli pogromce gearsow jesli chodzi o online
long-awaited release date for Midway's bullet-time bonanza, Stranglehold. The destructive action title, labeled as the interactive sequel to John Woo's classic Hong Kong film, Hard Boiled, starts its commercial shootout on Xbox 360 and PC on August 27th. Slow-mo effects seem to be a little more pronounced in the PlayStation 3 version, however, as it's scheduled to arrive three weeks later on September 17th.
ja mam glupie pytanie ;pczy jak wlozylem swoj dysk do przerobionego xboxa (kolegi)czy moge dostac bana jak spowrotem dam dysk do mojego xa ?
Cytat: DoNaY w Lipca 28, 2007, 19:06:23 pmja mam glupie pytanie ;pczy jak wlozylem swoj dysk do przerobionego xboxa (kolegi)czy moge dostac bana jak spowrotem dam dysk do mojego xa ?Nie - ban jest na konsolę - tajny unikalny numer seryjny konsoli a ten jest zakodowany w CPU (za pomocą przepalanych przy produkcji bezpieczników).Ba możesz nawet jak ci konsolę zbanują grać na starym koncie Live - jego też nie tykają. (na nowej konsoli oczywiście).Banują "tylko" płytę główną. Ban nie jest 'zaraźliwy' - używanie akcesoriów/dysku/profilu w zbanowanej konsoli nie niesie za sobą konsekwencji.Opublikowane: Lipiec 28, 2007, 19:24:01 Obniżka o 50$ wersji premium X'a około 8 sierpnia raczej już przesądzona.http://www.joystiq.com/2007/07/29/toys-r-us-ad-shows-xbox-349-price-drop/http://www.joystiq.com/2007/07/28/rumor-xbox-360-at-345-in-advertisement/
Czyli wkrótce nowe wersja konsoli.Morze mnie wadliwa lub z next-gen napadam.
Co? Że Bałtyk - że gdzie?