MoH Airborne,
I TEST OBU KONSOL!!
P.S: Mam zamiar kupić jakąś gierkę oprócz Bioshock'a i Halo w nadchodzącym czasie, ale nie wiem, którą wybrać.Pod uwagę biorę MoH Airborne, Skate, Stranglehold, Lair.Doradzcie coś Very Happy
Panowie! Co sądzicie o trzaskance Ninety-Nine Nights ? Recki zbiera słabe ale demo naprawde mi się podoba
Cytat: Zeratul w Sierpnia 19, 2007, 01:47:51 amI TEST OBU KONSOL!!HeHe ale Ty śmiesznie mówisz. Te wszystkie eem eem aam aam są takie amerykańskie i cool. Fajnie bo można się pośmiać. Nagraj więcej takich filmików. Amm emm co ja to miałem powiedzieć? Aaa ExBox też jest feajny.
Zaczynam obawiać się o ten tytuł - czyżby MoH stanął w miejscu?
KOLEJNY ODCINEK PROGRAMU SHOWSHOWSHOWSHOW!!PREZENTACJA BIOSHOCK!
Na polygami pisza, ze The Witcher zostal zapowiedziany na 360 na GC. Jak dla mnie swietna wiadomosc.
1 : Kojima : MGS4 na razie jest exclusivem PS3. JEST SZANSA Smile !!
Co do kolejnych wiadomosci z GC to nie wiem czy byly.1 : Kojima : MGS4 na razie jest exclusivem PS3. JEST SZANSA !!2 : DMC 4 wygada minimalnie lepiej na 360
“You know, right now we’re only making it for PS3. We don’t have a plan for Xbox 360 for now.”
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20030http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20026
Koncern Activision donosi, że na płycie nadchodzącego powoli Tony Hawk's Proving Ground (premiera 9 października) znajdzie się wersja demonstracyjna gry Guitar Hero III. W ten sposób fani Hawka sprawdzą Legends of Rock w akcji na dwa tygodnie przed oficjalnym wrzuceniem demka na Rynek Xbox Live dla pozostałych graczy. Dostępna będzie miejscówka Desert Rock oraz pięć utworów do zagrania na gitarce lub padzie: * Lay Down (Priestess) * Even Flow (Pearl Jam) * The Metal (Tenacious D) * Hit Me with your Best Shot (as made famous by Pat Benatar) * Rock You like a Hurricane (as made famous by Scorpions)
You think Nippon Ichi, you do not think Xbox 360. Disgaea, Phantom Brave, La Pucelle: Tactics...they're not 360 games! Which is probably the whole point behind a deal which will see Nippon Ichi publishing games on the 360. No further word on anything like games or timeframes, but an XBLA version of any of the above names might be a good place to start. That or all-new games. Either way, I'm not fussed, sure there'll be some people in Japan and some people outside Japan happy about this.