Witam wszystkich w tym nowym lepszym roku.....Jak kazdy i ja sobie cos postanowiłem:zaliczyc egzy,byc lepszym(nie tylko w łózku) dla mojej drugiej polowy i zakupic NEXT-GENA.Wybor padł na X360 za ktorym przemawia hmmm,Ja tez chce dokonczyc walke,chce nie ja musze znow wcielic sie w Ryu Hayabuse,ponownie poczuc jezenie kokołajów(włosy na plecach)gdy przy predkosci w ktorej nie obowiązują prawa fizyki "wyciągne" ta bestie Honda NSX-R z opresji ktora gwarantowała gwaltowny kontakt z banda(wiem pojechalem w skrócie Forza2)A co najlepsze pomnozyc te wszystkie emocje przez szatanski wynalazek zwany xbox live, "szał huja" gwarantowany....I tu pada zasadnicze pytanie jaka wersje wybrac,ja osobiscie jestem pozytwnie nastawiony do Arcade:zakup w miom przypadu "ratalny" bardzo mi odpowiada tzn HDD,Xlive,Kabelek HDMI te wszystkie peryferia moge dokupic w dogodnym mi terminie finansowym....a wlasnie jaki Hdd czy te 20gb wystarczy, nie mam zamiaru zasyssac filmow z Xlive.Jaki naped ,ktory ma najlepsza kulture pracy...pewnie wielu ma doswiadczenia ktorych powinieniem sie wystrzegac w szeroku rozuminym temacie "zakupX360"