Dzięki za odpowiedź, nie sądziłem, że takie informacje będą mi kiedykolwiek potrzebne stąd wcześniej w ogóle się tym nie interesowałem. Co najciekawsze konsola mi padła od tak, nie przy jakiejś dłuższej sesji, nie dawała też żadnych znaków wcześniej, że coś się zbliża. Odpaliłem DMC 4, chwile pograłem przeszedłem level, wszystko było w porządku, nagle grafika zrobiła się strasznie ziarnista, więc postanowiłem zresetować, a tu szok
, E 74. Dziwne to, to bo nie miała powodu, żeby paść na pysk, padła tylko i wyłącznie z winy konstrukcji.
PS.
W tej PS3 klasycznie laser padł?
A tu było zupełnie inaczej, jako, że mój znajomy prowadzi kafejkę internetową to konsola była używana praktycznie 24 godziny na dobę, ale nie to spowodowało jej zgon, co najzabawniejsze. Elektrownia zrobiła przepięcie w połowie miasta, ludziom popaliły się kompy, mojemu kumplowi konsola. Nie wiem co dokładnie, tak czy inaczej, PS3 do serwisu wysłał już ponad 2 tygodnie temu, jeszcze jej nie dostał z powrotem. M$ słyszałem, że uwija się z tym troszkę szybciej? W dwóch tygodniach mam nadzieje, że się zmieszczą, bo w sumie...to standardzik dla nich chyba.