Jesli ktokolwiek z uprawnieniami to czyta, ja stoje mocno za dzialem muzycznym. Wczoraj stworzylem osobny temat w ktorym chcialem by ktos podjal dyskusje o konkretnej kapeli. Gdy stworzylem w tym celu osobny temat, zostal on zamkniety a ja sam zagoniony do
"Czego sluchacie barany?"
Tam z kolei puscilem posta ponownie. Jako ze "Czego sluchacie barany" jest jedynym tematem w ktorym mozna napisac cokolwiek o muzyce nie bedac zamykanym, nie mialem wyboru. Lecz jako ze jest to jedyny temat w ktorym mozna pisac cokolwiek o muzyce nie bedac zamykanym, po moim poscie, miast do niego nawiazywac, kolejni forumowicze po prostu dopisuja czego to oni sluchaja.
To kompletnie bez sensu, bo w takim temacie [temacie, nie dziale] nie rozwinie sie zadna rozmowa. Jeden cos napisze, oczekuje odpowiedzi, pieciu wejdzie i cisnie oderwanymi od calosci postami typu:
Ja teraz slucham XXX
A ja slucham YYY
Sprawdzcie ZZZ! Spoko!
Yo! Zapodaje WXY
I tak dalej, i tak dalej.
Mam nadzieje ze dzial "Muzyka" zostanie stworzony, zwazywszy na to ile osob w podpisach lub avatarach ma wizerunki kapel, co wyraznie wskazuje na jakies muzyka zainteresowanie. Niestety niebardzo maja gdzie o tym pogadac. Chyba ze sami sa modami / adminami. Wtedy nikt im tematu nie zamknie.