Autor Wątek: Playstation 2 vs. Xbox ??!!  (Przeczytany 4647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

misiek21

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Playstation 2 vs. Xbox ??!!
« dnia: Grudnia 10, 2005, 23:19:40 pm »
Witam

mam pytanko własnie chce kupic konsole tylko mam dylemat jaka kupic xbox czy playstation 2 zwracam sie do was poniewaz moze cos mi doradzicie

za wszystko wielkie dzieki

pozdr

konsolko

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 10, 2005, 23:51:56 pm »
PS2  :roll:

saunter

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 11, 2005, 01:38:59 am »
Miałem i to i to, ale polecam Xboxa.

Xbox Live!!
Halo, Forza Motorsport
dysk twardy
underground
praktycznie niezniszczalny

A PS2 gdy:
lubisz tytuły takie jak Tekken, GT, MGS, God of War, ... (wielka biblioteka)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 11, 2005, 03:57:26 am »
Siemanko :)

Sluchaj, mam obydwie z wymienionych przez z ciebie konsol i naprawde ciezko mi polecic ci jedna konkretna, gram tyle samo zarowno na jednej jak i drugiej. zreszta nie powinienes pytac nas o to i sugerowac sie naszymi opiniami bo tylko namacimy ci niepotrzebnie w golowie. Sprawdz sobie, przejzyj listy gier na obie konsole, poczytaj recki, wypisz sobie gierki w ktore bys chcial pograc na ps2 (tylko exlusive) i x box (tylko exlusive) zobacz na ktora wypisales wiecej gier i na ktora z konsolek gierki bardziej cie kreca, nie sugeruj sie grami multiplatformowymi. jak juz bedziesz wiedzial na ktora konsolke jest wiecej interesujacych cie gier, wez kase w lape, idz do sklepu i ja kup. i nie sluchaj nikogo. to ma byc twoj wybor i twoja decyzja, i pamietaj, jesli kupisz konsolke pod czyims wplywem i bedziesz tego zalowal, kogo za to obwinisz? podejmuj decyzje sam i ponos jej onsekwencje :D

a jesli nie kreci cie ani underground, ani nie masz zamiaru grac przez net, nie bierz zadnych z tych rzeczy pod uwage kierujac sie wyborem konsoli, podobno jedyna sluszna decyzja, to ta ktora podejmuje sie pierwsza :) bez zadnych wahan i watpliwosci. czym dluzej bedziesz sie zastanawial tym wiecej watpliwosci bedziesz mial.

Pozdrawiam, mam nadzieje ze dokonasz slusznego wyboru i bedziesz zadowolony.

i pamietaj jesli nawet popelnisz blad, nie zaluj tego, bedziesz mial nowa konsole w domu a to sluszny wybor :)

Jack

• Towarzysz
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 11, 2005, 13:40:59 pm »
Zabacz liste tytułów na daną konsole i zdecyduj które gry ci bardziej pasują.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 11, 2005, 20:59:14 pm »
Twoj wybor powienien zalezec od tytulow, ktore na dana konsole wyszly i maja wyjsc. W konu to jest najwazniejsze w konsoli.

A ja osobiscie polecalbym X-box'a. On-line, niezniszczalny, lepsza grafika, swietne tytuly, exclusivy, duzo mozliwosci, itp.

sws

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 13, 2005, 02:26:31 am »
Najlepiej weź obydwie są teraz tanie  :) , i użyj wyszukiwania bo takich postów to już były miliony .  :twisted:
sws

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 14, 2005, 10:26:04 am »
Tytuły są na konsolach najważniejsze. Prawdą jest ze PS2 ma ich pare (jeśli nie paredziesiąt) razy więcej i w nich napewno znajdziesz dużą grupe dla siebie. X ma mocne tylko Live więc jeśli chcesz grac przedewszystkim offline to zdecydowanie PS2. Grafika na X jest lepsza ale jeśli nie znajdziesz na nim fajnych gier (tak jak ja) to nic Ci z tego.
Zresztą X juz powoli umiera a PS2 będzie sie miało troszke dłużej