Siemanko
Sluchaj, mam obydwie z wymienionych przez z ciebie konsol i naprawde ciezko mi polecic ci jedna konkretna, gram tyle samo zarowno na jednej jak i drugiej. zreszta nie powinienes pytac nas o to i sugerowac sie naszymi opiniami bo tylko namacimy ci niepotrzebnie w golowie. Sprawdz sobie, przejzyj listy gier na obie konsole, poczytaj recki, wypisz sobie gierki w ktore bys chcial pograc na ps2 (tylko exlusive) i x box (tylko exlusive) zobacz na ktora wypisales wiecej gier i na ktora z konsolek gierki bardziej cie kreca, nie sugeruj sie grami multiplatformowymi. jak juz bedziesz wiedzial na ktora konsolke jest wiecej interesujacych cie gier, wez kase w lape, idz do sklepu i ja kup. i nie sluchaj nikogo. to ma byc twoj wybor i twoja decyzja, i pamietaj, jesli kupisz konsolke pod czyims wplywem i bedziesz tego zalowal, kogo za to obwinisz? podejmuj decyzje sam i ponos jej onsekwencje
a jesli nie kreci cie ani underground, ani nie masz zamiaru grac przez net, nie bierz zadnych z tych rzeczy pod uwage kierujac sie wyborem konsoli, podobno jedyna sluszna decyzja, to ta ktora podejmuje sie pierwsza
bez zadnych wahan i watpliwosci. czym dluzej bedziesz sie zastanawial tym wiecej watpliwosci bedziesz mial.
Pozdrawiam, mam nadzieje ze dokonasz slusznego wyboru i bedziesz zadowolony.
i pamietaj jesli nawet popelnisz blad, nie zaluj tego, bedziesz mial nowa konsole w domu a to sluszny wybor