Forum GameOnly.pl
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona główna
Wróć na GameOnly
Pomoc
Zaloguj się
Discord - zaproszenie (jeśli nie działa link powyżej)
Forum GameOnly.pl
»
Inne
»
Pomoc
»
PSP help!!!
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: PSP help!!! (Przeczytany 4404 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
paprot
J-23
Reputacja: 0
PSN ID: paprotPL
PSP help!!!
«
dnia:
Stycznia 06, 2006, 12:20:06 pm »
Witam zakupilem niedawno jakies tydz temu PSP w Londynie i wracalem autokarem a PSP mialem w plecaku w pokrowcu wiadomo w autobusie bylo jakies 20stopni wyszedlem na zewnatrz z plecakiem na chwile, wsiadlem do taksowki i do domciu, i tu sie zaczal moj problem bowiem wydaje mi sie ze nastapila gwaltowna zmiana temp a na dworze bylo jakies 0 moze 1 stopien i soczewka zaparowala czy cosik takiego i zadna gra mi nie dziala a sa nowe pisze the disc could be not read konsola lezy w domu juz 3 dni wyjalem baterie przedmuchalem laser powietrzem w sprayu i nic nie dalo i w zwiazku z tym mam pytan pare czy:
bede mogl zareklamowac w jakims serwisie Sony i zrobia mi to za free czy cos zaplace,a moze wiecie jak to samemu zrobic a jak nie to ile taka naprawa by mnie kosztowala bo cos mam pecha do produktow SONy PS2 tez mi padlo z przyczyn niewiadomych po miechu jednym slowem HELP ME
van dall
Towarzysz
Reputacja: 0
PSP help!!!
«
Odpowiedź #1 dnia:
Stycznia 06, 2006, 12:22:25 pm »
Dziwna sprawa... gdyby chodziło tylko o zaparowanie soczewki to po kilku minutach w cieple konsola powinna zupełnie normalnie działać >>> serwis.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
Forum GameOnly.pl
»
Inne
»
Pomoc
»
PSP help!!!