Autor Wątek: PSP help!!!  (Przeczytany 4404 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

paprot

• J-23
  • Reputacja: 0
  • PSN ID: paprotPL
PSP help!!!
« dnia: Stycznia 06, 2006, 12:20:06 pm »
Witam zakupilem niedawno jakies tydz temu PSP w Londynie i wracalem autokarem a PSP mialem w plecaku w pokrowcu wiadomo w autobusie bylo jakies 20stopni wyszedlem na zewnatrz z plecakiem na chwile, wsiadlem do taksowki i do domciu, i tu sie zaczal moj problem bowiem wydaje mi sie ze nastapila gwaltowna zmiana temp a na dworze bylo jakies 0 moze 1 stopien i  soczewka zaparowala czy cosik takiego i zadna gra mi nie dziala a sa nowe  pisze the disc could be not read  konsola lezy w domu juz 3 dni wyjalem baterie przedmuchalem laser powietrzem w sprayu i nic nie dalo i w zwiazku z tym mam pytan pare czy:

bede mogl zareklamowac  w jakims serwisie Sony i zrobia mi to za free czy cos zaplace,a moze wiecie jak to samemu zrobic a jak nie to ile taka naprawa by mnie kosztowala bo cos mam pecha do produktow SONy PS2 tez mi padlo z przyczyn niewiadomych po miechu jednym slowem HELP ME :!:  :!:  :!:  :!:

van dall

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
PSP help!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 06, 2006, 12:22:25 pm »
Dziwna sprawa... gdyby chodziło tylko o zaparowanie soczewki to po kilku minutach w cieple konsola powinna zupełnie normalnie działać >>> serwis.