Mowie o nowym z salonu, nie uzywane na Allegro. Nowke H2 i Cayenne. Wydaje mi sie, ze Porsche jest jednak drozsze, a nie tak, jak Ty mowisz.
Eh, myślę, że napisałem wyraźnie:
Ps. Cayenne to kupisz w cenie H2 bez żadnego problemu, nawet mniejszej, oczywiście mówię o produktach używanych.
Porsche jest droższe, może nie dużo (zależnie od wersji) i tego nie kwestionuję.
Znajdź mi hummer'a za 400 000 zł.
(ja jako wysoka osoba niezbyt się mieściłem ).
Hehe a to dobre
również jestem wysoki i nie mam problemu jak zasiadam z tyłu, może siedziałeś na dodatkowej kanapie w bagażniku hehe?
200k złotych, dwa lata i 90k na liczniku? Ostro jechany. Za taką kasę można kupić roczną S-klasę, która ma przejechane ~25k kilometrów. Lexus, którego podałeś, jest tutaj żadną alternatywą.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3959597
Hmm i sam podałeś odpowiedni przykład, mały sedan mercedesa kosztuje jeszcze więcej niż czołowa limuzyna lexusa.
Słuchaj, jeżeli dalej będziesz chciał się ze mną spierać, że Mercedes jest najlepszy i, że w nim płaci się za jakość to to jest naprawdę bez sensu, bo w mercedesie ok 40% to marka.
Ok wracając do H2, chcę zakończyć tę dyskusje bo trochę zbacza na zły tor.
Podsumuję to tak.
Tak się składa, że jestem posiadaczem takiego samochodu, jeżdżę nim od roku, i doskonale wiem co jest w nim nieodpowiedniego, jest to wykończenie plastików, które są źle spasowane.
To, że auto jest duże, czy, że ma małe szyby to nie są minusy, taki ten samochód ma być po prostu.
A to, że ktoś z Was mówi, że jest słaby, ma fatalny skręt etc. to już w ogóle paranoja, jak można coś takiego stwierdzić nigdy nie jeżdżąc tym samochodem? Wszyscy z Was możecie co najwyżej powiedzieć czy Wam się podoba z wyglądu, bo z tego co wiem nikt z Was nim nie jeździł tak więc PROSZĘ powstrzymać się z tak dogłębnymi opiniami na temat tego auta czy też całej marki Hummer.
Dla mnie temat Hummera jest zamknięty.
Już mnie to zmęczyło, serio.