Tak troche dla beczki, a tak troche, bo odkad mam Pande, to ja bardzo polubilem.
W przypadku obecnej Pandy nie ma zbyt wielu zmian miedzy najtanszymi, a najdrozszymi modelami.
pomijając jednostki napędowe i na prawdę fajne wnętrze
No to co bierzesz pod uwage przy kupnie samochodu? Wielkiej wygody nikt nie oczekuje, bo to segment maluchow, mega jakosci wykonczenia za 20pare tysi (obecny model) tez nie. Natomiast jest nieawaryjny, tani w naprawie i w sumie to wygodny dla dwojki mlodych ludzi.
Właśnie oczekuję już większej wygody, gabarytów i jakości wykończenia, do tego pozostaje kwestia gustu, czyli wygląd zewnętrzny. Tu mam problem, bo nie wiem, jak podejść do tego tematu. W swoim segmencie małych aut można rzeczywiście się podniecać, bo wnętrze, jak dla małego autka (zakładając ok 25~30 tyś. zł) i silniki to ładne ratio jakość/cena, jednakże ja już szukam w samochodach czegoś innego i patrzę przez ten pryzmat. Do tego nie wiem, jak u Fiata z serwisami, bo nasze "cwaniaki" w ASO to już legenda.
Jeden fakt pozostaje niezaprzeczalny - za gówniarza jeździłem parę lat Sejem i nawet z BMW tak wygodnie mi się nie wysiadało
Generalnie ok, ale nie mój target.