Tak swoja droga, to nie wiem jak ten samochod moze sie kojarzyc z takimi roadsterami jak S2000 czy MX5. Dziwne, ze nie kojarzy ci sie z Toyota 2000GT lub ewentualnie AE86.
Nie jarajo mnie stunty. Nie ogladam.
GT-86.
Ignorant straszny.
Ostatnio o 1 w nocy jechaliśmy do Kielc na BigMaca i spotkaliśmy po drodze Panamerę. Jak ruszała spod świateł, to fajnie pieściło ucho.
Mogl kupic Cayenne albo G klase, a wybral takie crapy. Co za ludzie.
No kilka miesięcy temu. Teraz ma Mercedesa MLa i Volvo XC90. Ogółem to dłużej jak pół roku jednego samochodu nie ma.
Cytat: svonston w Lipca 06, 2012, 23:10:55 pmMogl kupic Cayenne albo G klase, a wybral takie crapy. Co za ludzie. Przecie Cayenne to też crap.
To wszystko pryska jak tylko spojrzę na to auto. Jeden z najbrzydszych SUV'ów w historii. Ale wiadomo, że tyle gustów co ludzi na świecie.
to jest krol bulwarow i koniec
Pierwsze Cayenne jest wlasnie moim zdaniem duzo ladniejsze od drugiego. Dales z jakims wiejskim pakietem. Przeciez z takim bodykitem to nawet F40 czy E Type wygladalby zenujaco. X6 propsy za dziwny wyglad, ale jest w ch** niepraktyczne. Niepraktyczny SUV - no zajebiscie.
Przecież pierwsze Cayenn ma tak obrzydliwe światła, że psują caly efekt. VW touareg wyglada 10razy bardziej zajebiście, a wnętrze prawie takie samo.