No i tak się powinno oglądać drifty. A nie to co odjebali ostatnio w Kielcach. Ludzie stali daleko od toru i gówno było widać. Rok wcześniej auta latały równie blisko kibiców i było dużo ciekawiej.
Oto jak nieodpowiedzialni moga byc ludzie! To widok z mojego go prow przejezdzie treningowym z Bochenkiem. Gdyby nie reczny w odpowiednimmomencie silnik nie byl by dzis moim najwiekszym problemem. Zenujacy brakwyobrazni!!
JA SMIECHLEM Z GLUPOTY
A nie jest tak że screenshot Windowsowy nie działa w WMP?
Cytat: blach0r w Września 05, 2012, 16:14:09 pmA nie jest tak że screenshot Windowsowy nie działa w WMP?Czemu miałby nie działać?
Jesteś informatykiem, powinieneś wiedzieć takie rzeczy.
Cytat: windomearl w Września 05, 2012, 16:36:56 pmJesteś informatykiem, powinieneś wiedzieć takie rzeczy.Jak dobrze pójdzie w poniedziałek, to zostanę testerem gierek
Cytat: blach0r w Września 05, 2012, 19:33:51 pmCytat: windomearl w Września 05, 2012, 16:36:56 pmJesteś informatykiem, powinieneś wiedzieć takie rzeczy.Jak dobrze pójdzie w poniedziałek, to zostanę testerem gierek Najs
O glupotach w broszurkach VW na temat "nowego" Golfa: http://www.zlomnik.pl/index.php/2012/09/06/nowy-golf-vii-z-hamulcem-wielokolizyjnym-i-funkcja-zeglowania/ Dlugie, ale warto przeczytac, bo dobra beczka jest grana.
PS. Mi tam się nowy Golf podoba. Coś jak Porsche 911 też niewiele się zmienia na przestrzeni lat, a jakoś nikt się tego tam nie czepia
Przeciez to nie chodzi tylko i wylacznie o wyglad, ale o te bzdury pisane w broszurze.Cytat: Mrocz w Września 06, 2012, 15:06:11 pmPS. Mi tam się nowy Golf podoba. Coś jak Porsche 911 też niewiele się zmienia na przestrzeni lat, a jakoś nikt się tego tam nie czepia Chyba czytamy inny Internet.
I co to robi?