0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mikes, widzę, że ładnie wymiatasz
Ile grasz godzin dziennie?
Ja to nawet za rok bym tak nie grał
OMG ręcę mi się trzesą... przeszedłem Guitar Hero na Expercie! Chyba moje najwieksze growe osiągnięcie, jestem z siebie dumny Zagrałem ostatnią piosenke tylko na 68%, przy czym ostatnią nutę złapałem już z czerwonym wskaźnikiem, ale cholera, przeszedłem!
Ja przeszedlem GH na expercie w pierwszy dzien, w ktorym zdobylem gre Laughing bylo to przedwczoraj. Problemy mialem z bark at the moon jedynie, ale w koncu poszlo Wink pad style, oczywiscie. Rolling Eyes
Spróbuj dwójki, jak przejdziesz na expercie to bedziesz pierwszym człowiekiem na świecie który tego dokona
Wyzwanie przyjete
EDIT: A moglbys mi zalatwic gitare, Mikes?
btw. może małe zawody? Piosenka, kilka h i kto bedzie miał wyzszy wynik, hmm? Twisted Evil Mr. Green
hmm.. porponuje kredyt zaufania(póki nie bedziesz miał aparatu) mam nadzieje ze bys nie oszukiwał Razz
To moze na poczatek 'Spanish Castle Magic' Hendrixa na expert? Idea czas - do 20.00, powiedzmy. O 20.00 podajemy najlepszy uzyskany wynik.
misilrou z GH2 na padzie (expert)
to misilrou (to z pulp fiction domniemam) jest w GH2? nigdzie go nie widze nazywa sie jakosc inaczej?
i w czym to niby jest trudniejsze od amplitude?
po prostu zapytałem, bo tyle sie nasłuchałem, jakie to GH2 jest trudne, a jak patrze na tę piosenkę, to nie wygląda na zbyt hardkorową. No nic, sam będę musiał w końcu spróbować.