Chińczycy najinteligentniejsi. Rzeczywiście wyglądają bardzo Europejsko. O, Vakko, Arabowie na poziomie Wielkiego Białego Człowieka z Ameryki, wyżej od Wielkiego Białego Człowieka z Australii. What a pity.
"O, Vakko, Arabowie na poziomie Wielkiego Białego Człowieka z Ameryki"
Jak już Iras napisał, nie będę powtarzał po nim, natomiast Arabowie przeważnie są biali... słaba prowokacja. Bo właśnie na to wskazuje, co miałbym Ci napisać, w tej sytuacji Heil Hitler, o to chodzi ? Nie, nie jestem socjalistą, tak jakbym pisał, o tym że wszyscy Arabowie , to idioci, piszę, o pewnych grupach, które należą głównie do afryko/islamu. Posługujesz się swoim światopoglądem, a mnie światopogląd gów** obchodzi, interesują mnie rzeczy które maja miejsce, to że w Europie, jest problem z afryko/islamem, to nie jest mój wymysł. Większość z nich, w swoich państwach padłaby z głodu, natomiast w Europie cudowni humaniści/socjaliści , są tak hojni, że rozdają im, pieniądze ciężko pracujących ludzi, więc nic dziwnego, że są jacy są, Europa przyciąga nieudaczników, i tyle. To, że pewne grupy lewicowe, widzą w ludziach, którzy o tym napiszą, lub uważają za problem ( podobnie rozpieszczanie socjalem w USA) faszystów, skinów, czytelników mein kampf ( nie większe gów**, niżeli wypociny Marksa). Takie zachowanie pokazuje tylko, że afryko/islam nie jest przyczyną problemów, a tylko ich wynikiem, nie będę pisał kogo uważam za problem, nie chce wywoływać tu wojenek, jedno jest pewne, że są biali.
Wszystkim ratującym świat, przed złym białym człowiekiem, polecam podjęcie pracy w Japonii, jak również zamieszkać tam, na pewien okres czasu, wtedy nie będziecie mieli wielkiego białego człowieka, a wielkiego żółtego, polecam także zamieszkać, w Somalii, z ziomalami, oraz w Turcji, koniecznie wychodząc, z widocznym krzyżykiem na szyi, wywiesić koniecznie, flagę Anglii w oknie, bo Turcy nie maja żadnych zahamowań, przed wywieszaniem swoich, w Europie, wiec uważam że skoro biali "najwstrętniejsi katole rasiści" ,nie mordują ich z tego powodu, to tym bardziej, Turcy nie są skorzy, do wyrządzenia krzywdy prawda. I wtedy, możne w końcu dowiemy się, jak jest z tym rasizmem.
Nie widzę więc sensu, wykłócać się z wami, o te sprawy, natomiast bardzo się cieszę, że tak mocno przeżywacie, te straszne czasy dla murzynów, niewolnictwo itd. ja natomiast jestem biały, wiec nie mam zamiaru płakać nad tym, jak to niektórzy mówią, w sprawach niemiecko-polskich, nie ma sensu zastanawiać się, nad tym co było, przy okazji wracając, do historii wytykają, a ci robili to tym, a ci jeszcze innym itd. hipokryci... nie mówiąc już, o tym jak to przez setki lat, próbowano zniewolić, i jak mordowano, właśnie tego białego europejskiego człowieka, należny brzydzić się cesarstwem bizantyjskim, rzymskim, krucjatami, to może jeszcze zaczniemy budować pomniki Czyngis-chanowi, Tamerlanowi, Mahometowi, a co tam, w końcu to były, tylko biedne stworzonka, napiętnowane przez tego, złego, białego, europejskiego człowieka
Skoro pewni "modowie" będą strzegli tolerancji na forum, mam nadzieję, że nie zapomną również, o religii. Ponieważ, pisanie rzeczy typu "Watykan to mafia", jest wysoce nietolerancyjne wobec mnie, jako wyznawcy religii katolickiej, i mam nadzieje, że osoby które będą takie rzeczy wypisywały, będą ponosić konsekwencje. huh pełno ironii, sarkazmu, widocznie inaczej się nie da
dlatego zadalem to pytanie o wiare, bo wiem ze wiekszosc z nas urodzila sie i zaostala wychowana w tradycji katolickiej, ktora uczy ze wszyscy sa tacy sami wobec Boga, do tego wpaja nam sie ustruj demokratyczny, ktore glowna cecha jest wlasnie rownosc wszystkich
Równość wobec prawa, egzystencji, ale jeżeli murzyn skoczy wyżej od białego, to powiem murzyn skoczył wyżej od białego, jeżeli biały podniesie 300kg, a murzyn nie, to powiem, biały podniósł 300kg, a murzyn nie. Jak, w tym pierwszym przypadku, nie byłoby problemu, tak już w tym drugim, znajdą się ci, którzy wiecznie będą sapać, o rasizmie.
gdyby nie przenosiny na inny kontynent, to Twój "biały człowiek" również byłby czarny.
hmm, a co z Berberami...
w wierz mi ze wspolczesny czlowiek ze swoja technika dlugo w afryce by nie przetrwal
Co za nonsens, swego czasu biali zbudowali najbardziej rozwinięte państwo Afryki "Rodezja" , teraz jest w rękach murzynów Zimbabwe, i jest jednym z najbardziej zacofanych państw świta, przypuszczam że to samo, dokładnie czeka RPA...