Głosów w sumie: 47
Głosowanie skończone: Stycznia 11, 2006, 23:20:17 pm
Polska nigdy nie będzie krajem tolerancjnym co pewnie tajemnicą nie jest. Dlatego wyniki takich ankiet mnie nie dziwią wcale. Może gdyby geje tak sie z paradami nie obnosili społeczeństwo bardziej by ich tolerowało bo to co tej sie dzieje to istny homoterror .
Mądry naród! Do tego nie chcą rządów PiS'u i prezydentury Lecha Kaczyńskiego.
Cytat: bil-u w Lipca 11, 2009, 11:12:57 amPolska nigdy nie będzie krajem tolerancjnym co pewnie tajemnicą nie jest. Dlatego wyniki takich ankiet mnie nie dziwią wcale. Może gdyby geje tak sie z paradami nie obnosili społeczeństwo bardziej by ich tolerowało bo to co tej sie dzieje to istny homoterror .Brak akceptacji dla małżeństw homoseksualnych i adopcji nie jest równoznaczny z brakiem tolerancji.Cytat: MarcePan w Lipca 11, 2009, 11:14:41 amMądry naród! Do tego nie chcą rządów PiS'u i prezydentury Lecha Kaczyńskiego. A tobie się chyba wątki pomyliły.
A pewno w Boga to wierzysz i w każdą niedzielę głosisz miłość do bliźniego w kościele, tak?
Cytat: svonston w Lipca 11, 2009, 22:29:41 pmA pewno w Boga to wierzysz i w każdą niedzielę głosisz miłość do bliźniego w kościele, tak?a to w Biblii jest napisane o miłości do homoseksualisty ? Pierwsze słyszę .
Za raka i inne choroby bozię też obarczysz odpowiedzialnośćią ?
Ostatnio w Trójmieście miałem nieprzyjemność być podrywanym przez 30 letniego geja. Nic fajnego.
To jak, co dobre to nam Bozia dała, a co złego to geje i lewacy?
Masz loki do łopatek, więc może najzwyczajniej w świecie się chłopak pomylił...
jak niewierny może być dobrym ? Przecież to w pojęciu Biblii się wyklucza .
Niemniej jednak straciłem trochę szacunku do niego przez to, co było później.
Jesteś Sidney Polak?
No wiesz, Biblia jasno mówi, że pedałowanie jest grzechem
Bcj, ty z warszawy jestes i masz na imię łukasz?
No wiesz, Biblia jasno mówi, że pedałowanie jest grzechem, a w Starym Testamencie, kiedy grzeszników zrobiło się zbyt dużo, Bóg spuścił na świat wielką wodę, więc lepiej nie narażać się na jego gniew Cool
gdyby taki tłusty spoconty degenerat wyrywał Ciebie to nadal byłbyś za asymilacją społeczną homosiów ?
A tak poważnie, gdybym miał się skłaniać do uwierzenia w boga, to najlepszym dla mnie dowodem jego istnienia byłoby AIDS. Choroba, na którą współczesna medycyna z całym swoim dorobkiem nie jest w stanie nic poradzić. Choroba, której rozprzestrzenianie można bez problemu zwalić na homoseksualistów, narkomanów czy innych dewiantów(chociaż często bezpodstawnie). Czy może być lepszy dowód na istnienie tego waszego boga? Jest tu tylko mała nieścisłość bo przecież wasz buk jest miłosierny i w ogóle kofffany, a to(AIDS) jasno świadczy o tym jakim jest skurwysynem.
No wiesz, Biblia jasno mówi, że pedałowanie jest grzechem, a w Starym Testamencie, kiedy grzeszników zrobiło się zbyt dużo, Bóg spuścił na świat wielką wodę, więc lepiej nie narażać się na jego gniew
Gdyby nachalnie zarywała do Ciebie gruba, brzydka, obleśna baba -- przestałbyś nagle interesować się kobietami?