Jakie kapele i piosenki bym chcial, zeby sie znalazly kiedykolwiek w Singstarze? Taka moja "mala" lista:
Skyclad - 'The one piece puzzle' [ale by sie refren spiewalo
], 'Alone in death's shadow' [trza by miec odpowiednio zmeczony glos], 'Jumping my shadow' [umiejetnosc spokojnego, melodyjnego spiewania];
Symphony X - najlepiej wszystkie piosenki z The Divine Wings of Tragedy ;], na 'Of sins and shadows' [skillsy jak wyzej];
Metallica - Harvester of Sorrow, Fight Fire with Fire, Ride The Lightning, Welcome Home (sanitarium), Master of Puppets, Dyers Eve, Fade to Black i cala masa innych
Judas Priest - Painkiller
Haggard - In A Pale Moon's Shadow [wymagana gra kooperacyjna, na okolo 3-4 gardla, bo tyle jest glosow w tym kawalku ;]
Iron Maiden [bijcie mnie muheheheh
] - Aces High, Rime of the Ancient Mariner [umiejetnosc dluuugiego spiewania], Powerslave, Out of the silent planet, hallowed be thy name, Number of The Beast i duuzo innych
Novembers Doom - Collapse of the falling Throe [skill 6-minutowego growlowania, ciekawe czy bym podolal
]
Pantera - Cemetery Gates [spiewanie balladek]
moglbym tak wymieniac jeszcze przez kilka godzin, ale wypadaloby juz skonczyc. Wiem, ze to takie moje dywagowanie i taki pack Singstarowy na 99,999% nidgy nie powstanie, no ale czy nie fajnie sobie tak pomarzyc?