Autor Wątek: Problem z emulatorem itp.  (Przeczytany 4697 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dziunda

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Problem z emulatorem itp.
« dnia: Lutego 08, 2006, 16:41:05 pm »
Witam
Od wczoraj posiadam xboxa:) super sprawa ,ale mam jeden problem
Sciagnalem emulator mameoX ,rozpakowalem ,przenioslem do katalogu e: wszystkie rozpakowane foldery i niestety nie dziala .Czy sa osoby ktore uzywaja ww wymienionego emulatora i bylyby chetne pomoc mi przy instalacji i uruchomieniu ? Byc moze ktos z Was zna namiar na jakies konkretne FAQ w tym temacie bo w sieci cholernie ciezko znalezc wyczerpujace informacje na ten temat
Z gory dzieki
Pozdrawiam :)

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Re: Problem z emulatorem itp.
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 12, 2006, 04:15:11 am »
Cytat: "dziunda"
Witam
Od wczoraj posiadam xboxa:) super sprawa ,ale mam jeden problem
Sciagnalem emulator mameoX ,rozpakowalem ,przenioslem do katalogu e: wszystkie rozpakowane foldery i niestety nie dziala .Czy sa osoby ktore uzywaja ww wymienionego emulatora i bylyby chetne pomoc mi przy instalacji i uruchomieniu ? Byc moze ktos z Was zna namiar na jakies konkretne FAQ w tym temacie bo w sieci cholernie ciezko znalezc wyczerpujace informacje na ten temat
Z gory dzieki
Pozdrawiam :)

wiecej danych...
np. czy rozmakowałes to bezposrednio na E:/ czy na E:/emulators?? (emu/emulatory zalezy jak masz ustawione)

dziunda

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 13, 2006, 12:44:15 pm »
Dzieki Siudym ,Ale dalem juz rade emu smiga jak szalony,szkoda tylko ,ze w mameox nie ma mozliwosci ustawienia scanlines jak w mame na piecu ,ale cos za cos :)
Mam za to jeszcze jeden problem,namieszalem cos w XBMC przy predkosci wiatraka,niby ustawiony jest na 20 % ale jak wychodze z tego programu do dasha to wlacza sie 100% i szumi jak cholera .Nie orientujesz sie jak obejsc ten problem zeby caly czas byla predkosc 20%??

michalc

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 13, 2006, 18:36:02 pm »
jak nie dziala przestawianie w opcjach sprobuj wywalic cale ustawienia xbmc, powinno zadzialac :)

ps. tez gram na emu amigi na x'ie moze polecacie jakies pro gierki? :)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 13, 2006, 19:18:52 pm »
ehehhe z amigi to cannon fadera pamietam :) i jeszcze jedna byla fajna gierka ale nie pamietam tytulu :) strzelnka, wybieralo sie kolesia, byl ksiadz, komandos i inne dziwadla i sie naparzalo, widoczek byl z gory, dwie czesci tego bylo ale tytulu nie pamietam za cholere :)

michalc

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 13, 2006, 22:53:53 pm »
canonn foder wypas, a tobie byc moze chodzi o chaos engine a raczej napewno  :)

dziunda

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 15, 2006, 10:01:17 am »
hehe
Apidia,wolfchild,seria shadow of the beast,project x ,silk worm,swiv,b.c.kid,super frog(to akurat ulubiona giera moich rodzicow),no i jeszcze pare innych tytulow
polecam ,smacznego
Sluchaj a jak wyrzucic te ustawienia xbmc ???z poziomu programu czy jakos inaczej ???